The Body Shop Chocomania, speciaal voor choco addicts!

Bijna elke vrouw houdt wel van chocolade en ook ik, ben een ware choco addict! Chocola is gewoon erg lekker en behoorlijk verslavend. Wel eet ik het de laatste tijd minder, chocolade is namelijk helaas voor mij een uitlokker voor een paniekaanval, too bad! Dus toen ik het persbericht van The Body Shop ‘Chocomania’ lijn in mijn mailbox ontving, werd ik meteen enthousiast. Gewoon genieten van chocolade zonder dat je het eet, geweldig! Ook fijn voor mensen die bijvoorbeeld op dieet zijn…

Afgelopen week kreeg ik twee producten uit de ‘Chocomania’ lijn opgestuurd, namelijk de Shower Cream en de Body butter. Uiteraard kon ik, choco addict, niet wachten om de producten te gaan testen…

Dus gewapend met de ‘Chocomania Shower Cream’ stapte ik onder de douche. De douchegel zit in een handig flesje die gewoon fijn werkt. De gel ziet er ook echt uit als chocoladesaus, erg aantrekkelijk om een likje te nemen maar dat is uiteraard niet zo’n heel goed idee. Het ruikt ook heel erg naar chocolade en ik kan me voorstellen dat het voor sommige mensen misschien wel een beetje te ‘foody’ is. Mensen die van chocolade houden gaan er zeker weten geen problemen mee hebben. Ik vind het in ieder geval een heerlijk product. De Shower Cream voelt lekker zacht aan, schuimt redelijk goed en na verloop van tijd gaat de choco geur ook wel een klein beetje over in een zeepgeur. Na het douchen voelt mijn huid lekker zacht aan en je ruikt na afloop (helaas) niet naar een chocolade bonbonnetje.

Een flesje Shower Cream Chocomania van 250 ml kost €6,-.

Ik ben sowieso al een enorme fan van de body butters van The Body Shop en deze ‘Chocomania’ behoord nu ook zeker bij mijn favorieten. Het zit net als altijd in een grote pot met draaideksel. Het is natuurlijk niet echt een hele hygienische verpakking maar ik zorg er in ieder geval voor dat ik altijd even mijn handen heb gewassen voordat ik er met mijn vingers in ga. De body butter ruikt heerlijk naar chocolade, ik kon me nog net beheersen maar wou toch echt bijna weer een likje nemen. De butter is lekker zacht en romig van structuur en zorgt voor een gladde en zachte huid. Mijn droge benen zijn in ieder geval verleden tijd met deze body butter. Na het smeren met dit product ruik je wel een tijdje naar chocola maar dit wordt gedurende de dag wel minder. Ook dit is echt een fijn product!

Een pot met Body Butter Chocomania van 200 ml kost €15,-

Verder zit er in deze ‘Chocomania’ collectie ook nog een Body Scrub, Body Lotion, Soap Bar en een Lip butter. Ik vind de twee producten die ik heb getest heel erg fijn. Ze ruiken heerlijk naar chocolade en verzorgen mijn huid erg goed. Enige nadeel wat ik kan verzinnen is dat je na het gebruik van deze producten erg veel zin in chocola hebt, dus of het echt zo goed is voor de lijn ;D? Ook trouwens een leuk cadeau voor bijvoorbeeld Valentijnsdag…

De ‘Chocomania’ producten van The Body Shop liggen vanaf februari 2012 in de winkels.


85 Comments on The Body Shop Chocomania, speciaal voor choco addicts!

 1. LottedeJ
  26 januari 2012 at 15:13 (10 jaar ago)

  Dit lijken me echt heerlijke producten! Vooral de scrub en de bodybutter lijken me wel wat.

 2. Sacha
  26 januari 2012 at 15:27 (10 jaar ago)

  Deze lijn lijkt me echt heerlijk. Vooral de douchegel lijkt me fijn. Lekker douchen met de geur van chocola mmmm 🙂

 3. charile
  26 januari 2012 at 15:31 (10 jaar ago)

  lijkt me heerlijk!

 4. Chantal
  26 januari 2012 at 15:33 (10 jaar ago)

  Ik zelf heb van de week al in Rotterdam een body butter en douchegel gekocht van Chocomania. Ik moet ze alleen nog testen maar dat ga ik nu zeker weten snel doen :D.

 5. Manon
  26 januari 2012 at 15:43 (10 jaar ago)

  Die body butter ziet er echt yummie uit!

 6. Sabrina
  26 januari 2012 at 19:15 (10 jaar ago)

  Ben een van de weinige die niet zo van chocolade houd. Dus deze lijn sla ik maar even over. Wel heel leuk voor de choco addicts!

 7. Pretty Beauty Land
  26 januari 2012 at 19:16 (10 jaar ago)

  ik vind deze collectie echt heel fijn. Ik douche iedere dag met de shower cream!

 8. xenia
  26 januari 2012 at 19:35 (10 jaar ago)

  In antwerpen liggen ze al in de winkel!!! persoonlijk vind ik de geur wel niet heel erg lekker

 9. Jana
  26 januari 2012 at 20:39 (10 jaar ago)

  De shower cream lijkt me heerlijk 😀 x

 10. Lie
  26 januari 2012 at 21:22 (10 jaar ago)

  De douchegel lijkt me wel lekker, maar de body butter niet zo.

 11. Roos
  26 januari 2012 at 21:54 (10 jaar ago)

  Ziet er heerlijk uit!

 12. Nicole
  27 januari 2012 at 16:09 (10 jaar ago)

  ben ze vandaag gaan ruiken, maar vond ze echt niet lekker. Jammer want die bodybutter leek me heel fijn.

 13. Roosje
  27 januari 2012 at 19:44 (10 jaar ago)

  Heb vandaag de scrub en body lotion gekocht. Absoluut zaaaaaalig!

 14. Nannick
  28 januari 2012 at 12:29 (10 jaar ago)

  Ah dit lijkt me echt zoo lekker!

 15. quinty
  26 maart 2012 at 17:37 (10 jaar ago)

  ik vind ze heel erg vies ik ben dol op chocolade maar dit ruikt naar zweetvoeten