De laatste tijd krijg en koop ik steeds meer producten van het merk Gosh en ik moet zeggen dat ik het merk steeds leuker begin te vinden. Ze hebben mooie producten van goede kwaliteit en het is ook nog eens betaalbaar. Al een tijdje heb ik de Gosh Velvet Touch Eye Liners thuis liggen en ik heb deze gekleurde potloodjes uitvoerig getest.Vandaag een review met uiteraard swatches, binnenkort ook nog een ooglook gemaakt met een paar van deze potloodjes…

Een tijd terug droeg ik eigenlijk alleen maar zwarte eyeliner maar tegenwoordig wissel ik dit ook steeds meer af voor een gekleurde liner. Dit kan een look namelijk zo veel specialer maken. Ik heb zes verschillende kleuren ontvangen, van onder naar boven (zie foto hieronder): Pink Darling, Black Ink, Woody Green, Ocean Mist, Alligator en Funky Violet.

De Gosh Velvet Touch potloodjes zien er simpel uit en de verpakking is mooi mat zwart. Aan de achterkant kun je de kleurtjes zien en deze komen goed overeen met de kleur van de potloodjes.

De Velvet Touch Eye Liners zijn waterproof dus ze moeten tegen een regenbui kunnen en dit zorgt er ook voor dat ze gedurende de dag goed zouden moeten blijven zitten. En dat klopt ook! Wanneer ik in de ochtend mijn make-up doe, dan zit het er ’s avonds nog perfect op. Ook maakte ik een tijdje geleden swatches op mijn arm (voor de afbeelding in dit artikel) en ik kreeg het er amper met water af en ik moest dus flink lopen boenen. De liner krijg ik met een make-up remover er wel goed af, wel moet ik iets grondiger schoonmaken dan normaal gesproken.

De potloodjes zijn goed zacht en dit zorgt ervoor dat je ze goed aan kunt brengen. Dit vind ik echt een heel groot voordeel want ik vind het ontzettend vervelend als eyeliners keihard zijn. Maar dat is bij deze potloodjes zeker niet het geval. Ze zijn zacht en daardoor kun je ze ook goed ‘smudgen’. Ook zou je de Velvet Touch Eye Liner prima als oogschaduw basis kunnen gebruiken. Omdat ze zo zacht zijn kun je ze ook goed gebruiken voor op je waterlijn, doordat ze waterproof zijn blijven de kleuren ook nog eens erg lang en mooi zitten.

Hierboven zie je de swatches, van links naar rechts: Pink Darling, Ocean Mist, Woody Green, Alligator, Funky Violet en Black Ink. De kleuren zijn allemaal super goed gepigmenteerd en de kleuren hebben verschillende finishes.

Conclusie: Ik ben zeer tevreden over deze oogpotloden van Gosh. Het zijn prachtige kleuren en de eye liners hebben een goede pigmentatie. De potloodjes zijn lekker zacht waardoor ze gemakkelijk aan te brengen zijn en daardoor kun je ze goed ‘smudgen’. De Gosh Velvet Touch Eye Liner is in 19 kleuren te verkrijgen en voor €6,49 per stuk te koop bij Kruidvat.