Gezocht: Twee testers voor de Bourjois Volumizer Mascara Ultra Black

Deze vrijdagochtend begin ik met een leuk bericht voor jullie, ik ben namelijk in samenwerking met Bourjois op zoek naar twee meiden die de ‘Volumizer Mascara Ultra Black’ willen gaan testen. Ook ik ga de mascara testen maar ik ben dus ook nog op zoek naar ‘medetesters’. Lees snel verder wat je moet doen als je een van de testers wilt worden…

Maar laat ik eerst eens wat vertellen over de ‘Bourjois Volumizer Mascara Ultra Black’. Deze nieuwe mascara maakt gebruik van minerale pigmenten en de mascara is intens zwart van kleur, altijd goed! Deze mascara zorgt voor 11 keer meer volume zonder dat je klontjes krijgt. De mascara heeft een soepele textuur waardoor de mascara goed in laagjes aan te brengen is en op die manier krijg je prachtige wimpers!

Deze Bourjois mascara kun je voor twee effecten gebruiken. Zet je de mascara in stand 1 dan krijg je perfecte wimper per wimper-volume en stand 2 zorgt voor maxidosis en omhult de wimpers en biedt tot 11 x meer volume, zonder klontjes.

Klinkt helemaal als een fijne en een perfecte mascara. Natuurlijk ben ik erg benieuwd of deze mascara ook echt zo goed is en of de beloftes worden nagekomen. Daarom ga ik de mascara uitgebreid testen voor een review, het leuke is dat twee van mijn lezers ook deze mascara mogen testen.

Wat moet je hiervoor doen? Lijkt het je leuk om een review te schrijven met foto’s (hoeft niet van je hele gezicht, alleen je oog is ook prima) en heb je er geen problemen mee dat deze review wordt geplaatst op de Facebook pagina van Bourjois en op mijn blog, geef je dan op! Dit gaat heel simpel, laat een comment achter onder dit artikel waarmee je aangeeft dat je de mascara wilt testen en natuurlijk ook met een korte motivatie. Ook wordt het gewaardeerd als je de Facebook pagina van Bourjois liked! Dit is sowieso leuk en handig om te doen want vanaf volgende week komt er een super gave en grote winactie (met heel veel prijzen) op de Facebook pagina van Bourjois, daar vertel ik jullie later nog meer over…

Geef je vooral op als je het leuk lijkt om de ‘Bourjois Volumizer mascara Ultra Black’ te testen. Opgeven kan tot en met woensdag 18 januari en donderdag krijgen de twee ‘testers’ een mailtje van me.

 

Dit vind je vast ook leuk...

60 Comments on Gezocht: Twee testers voor de Bourjois Volumizer Mascara Ultra Black

 1. Jessie
  13 januari 2012 at 08:07 (8 jaar ago)

  Leuk artikel, Sanne! Ik zou graag een review willen schrijven, omdat ik later iets in de journalistiek wil gaan doen en het schrijven van zo’n artikel lijkt me een superbegin!

  Beantwoorden
 2. Femke
  13 januari 2012 at 08:07 (8 jaar ago)

  Hoi!
  Wat gaaf ;D
  Ik wil zeker meedoen, omdat ik nog wat jonger ben, en ik háát klontjes in mijn mascara, of van die meisjes die nog maar een paar wimpers over hebben ;), ik heb niet echt mooie wimpers zonder mascara, en mijn ooglid hangt ver over mijn oog, dus dan kan je goed zien of-ie werkt!
  (ik heb ook vrij dunne wimpers)

  succes met het uitkiezen van de winnaar (:

  Groetjes, Femke

  ps. ik heb de facebook pagina ook geliked

  Beantwoorden
 3. Paola
  13 januari 2012 at 08:29 (8 jaar ago)

  Super leuk! Het lijkt mij heel leuk om de mascara te testen! Dus ik doe mee!

  Beantwoorden
 4. Milou
  13 januari 2012 at 08:40 (8 jaar ago)

  Hee Sanne!

  Lijkt mij leuk om mee te testen!
  Gebruik eigenlijk al JAREN dezelfde mascara!
  Soms probeer ik een nieuwe en voldoet steeds niet aan mijn eisen!
  Ik ben benieuwd of deze mascara dan wel doet! Hij ziet er in ieder geval spectaculair uit! ;-)

  Beantwoorden
 5. Eline
  13 januari 2012 at 08:45 (8 jaar ago)

  Ik zou graag je medetester worden! Mijn zoektocht naar dé perfecte mascara gaat ook al jaren voort! Nog steeds niet gevonden.. of het nou een dure variant of een goedkope is, ik heb bijna alles al geprobeerd. Maar omdat veel mascara’s mij toch weer teleurstellen blijf ik altijd maar bij de goedkopere. Het zou natuurlijk geweldig zijn als deze mascara zijn beloftes écht nakomt! Wie weet kan ik deze mascara dan wel voorgoed welkom heten in mijn make-uptasje! Ik ben, ook als ik niet gekozen wordt, in ieder geval al erg benieuwd naar de reviews!
  Daarnaast zal ik de bourjoisfacebook zeker even liken!
  Xoxo

  Beantwoorden
 6. Mar
  13 januari 2012 at 09:13 (8 jaar ago)

  Het lijkt mij heel leuk om mee te doen, omdat ik nog steeds op zoek ben naar de perfecte mascara. Ik had een hele goede, maar daar worden je wimpers ontzettend hard van, dus dat is niets. Verder lijkt het me gewoon erg leuk om een keer een review te maken. Ik zit wegens chronisch ziekte thuis en heb weinig te doen. Heb al eens overwogen om ook een blog te beginnen, maar daar ben ik te onzeker voor. Maar op deze manier kan ik toch een keer een review maken en er achter kan komen dat ik het wèl kan en heb ik wat te doen!

  Beantwoorden
 7. Berdiene
  13 januari 2012 at 09:17 (8 jaar ago)

  Ik zou graag de mascara willen testen! Volume is hetgeen wat ik nodig heb voor mijn wimpers. Ik heb al veel mascaras geprobeerd en ze zijn allemaal wel oké maar niet super. Ik ben erg benieuwd naar de Bourjois mascara en hoop dat deze mascara net dat beetje volume geeft waar ik nog naar opzoek ben! Ik hoor vaak goede verhalen over Bourjois dus ik denk dat het stiekem wel goed zal komen.. Hoge verwachtingen dus! Daarmaast studeer ik Communicatie en is schrijven echt een passie! Ook niet onbelangrijk bij het schrijven een review ;)

  Beantwoorden
 8. Elisah
  13 januari 2012 at 09:19 (8 jaar ago)

  Ik wil graag een review schrijven over deze mascara, het lijkt me echt super leuk om dat te doen. Ik ben ook al lang opzoek naar de perfecte mascara, ik ben benieuwd of deze mascara echt alles heeft wat er wordt beloofd!
  Ik hoop dat ik je mag helpen! : )

  X

  Beantwoorden
 9. Kelly
  13 januari 2012 at 09:23 (8 jaar ago)

  Ik doe graag mee! Ik vind het ontzettend leuk om dingetjes/prodcuten te testen en om hier reviews over te schrijven. Iedere dag draag ik mascara, maar ik heb nog niet echt een goed merk gevonden om volume in en op mijn wimpers te krijgen!

  Beantwoorden
 10. Gabriëlla
  13 januari 2012 at 09:40 (8 jaar ago)

  Ja die zou ik wel willen testen! Met mijn Aziatische wimpers werkt bijna geen mascara. Ik heb er al zoveel geprobeerd maar de volume en krul is heeeel ver te zoeken. Bourjois is m’n lievelingsmerk dus dat komt goed uit. Ik ben benieuwd of het wat voor m’n wimpers doet (:

  Beantwoorden
 11. Yvonne
  13 januari 2012 at 10:17 (8 jaar ago)

  Ik zou echt zo graag deze mascara willen testen!
  Want ik gebruik eigenlijk alleen maar budget mascara’s, zie Catrice en Essence.
  En daar is niets mis mee, maar ik zou graag een duurdere mascara willen testen, omdat ik graag wil ontdekken of het echt nou zoveel verschil geeft met goedkope mascara’s of een duurdere mascara. Bourjois is niet echt duur, maar wel duurder dan Catrice enz.

  Ik zou het leuk vinden om het zelf te testen, maar ik kan altijd nog de review lezen ;)

  liefs,

  Beantwoorden
 12. Noortje
  13 januari 2012 at 10:21 (8 jaar ago)

  O wat gaaf zeg! Het lijkt me erg leuk om die mascara te testen, omdat ik al lange tijd op zoek ben naar mijn holy-grail mascara, maar deze nog steeds niet heb gevonden. Mijn wimpers zijn recht en kort, en met behulp van een voorverwarmde wimperkruller vertonen ze soms nog enkele krul, maar dit zakt vaak erg snel uit. Daarom ben ik erg benieuwd of deze mascara wel zorgt voor het perfecte resultaat, en gezien de beschrijving komt ‘ie erg dicht in de buurt! ;)

  Beantwoorden
 13. Chantal
  13 januari 2012 at 10:40 (8 jaar ago)

  Ik wil wel graag de mascara testen! Ik ben namelijk altijd al sceptisch geweest over een ultra black mascara, zwart is toch gewoon zwart? Bovendien heb ik vrij lange gekrulde wimpers, dus volume is wat nog ontbreekt! Kies mij voor een eerlijke en uitvoerige review! Ik heb de FBpagina geliked (Chantal Rila)

  Beantwoorden
 14. Samantha
  13 januari 2012 at 11:11 (8 jaar ago)

  Oh wat een super kans! Mijn wimpers zijn echt een ramp. Ze steken recht naar voren en zelfs met een wimperkruller blijven ze nooit lang omhoog staan. Het klontert heel snel, waardoor het er al snel raar uitziet. Ik ben echt al lang opzoek naar een mascara die mijn wimpers scheid! En volume, tsja dat kan ik wel gebruiken. Misschien dat mensen dan eindelijk eens mijn wimpers goed kunnen zien ;) Daarbij ben ik altijd eerlijk! Ik prijs geen producten aan die ik zelf niet fijn vind.

  Ik heb de Bourjois Facebook pagina al geliked, dus dat hoeft niet meer. :)

  Beantwoorden
 15. Lientjuhxxx
  13 januari 2012 at 11:17 (8 jaar ago)

  Vanuit België wil ik zeker voor jullie de mascara testen! Lijkt me superleuk om te doen! En welke vrouw kan nu zonder mascara? Niemand toch?

  Beantwoorden
 16. Camilla
  13 januari 2012 at 12:37 (8 jaar ago)

  Ik doe graag mee! Een goede mascara is altijd moeilijk te vinden, dus ik ben heel benieuwd!

  xxx Camilla

  Beantwoorden
 17. Britt
  13 januari 2012 at 13:15 (8 jaar ago)

  Hallo!
  Ik zou heel graag reviews willen schrijven! Vind ik erg leuk om te doen. Ik doe het nu ook al alleen niet op internet. Ik schrijf van alles op in boekjes en maak er foto’s bij. Vooral als ik dan met vriendinnen ben en spulletjes van hen gebruik. Dan doe ik dat. En het lijkt me nu vooral ook echt super om dat op internet te mogen doen!
  En ik ben ook heel erg benieuwd naar de winactie van volgende week! :)

  xxx Britt

  Beantwoorden
 18. suzan
  13 januari 2012 at 13:15 (8 jaar ago)

  Mascara een vriend die overal mee na toe gaat, altijd in mijn toilettasje. Maar hoeveel meiden/vrouwen vinden het moeilijk om de juiste mascara te vinden. Een mascara die nog langere en nog vollere het oog omlijsten en de blik mysterieuzer en sensueler maken. We willen toch allemaal verleidelijke wimpers. Daarom ben ik erg benieuwd of de Bourjois Volumizer Mascara Ultra Black dit ons kan waarmaken.

  Ps. Facebook pagina Bourjois is geliked!!

  gr. Suzanne

  Beantwoorden
 19. annee
  13 januari 2012 at 14:01 (8 jaar ago)

  Ha sanne,
  Ik volg al een hele tijd je blog het lijkt me leuk om de mascara te testen
  Ik hoop dat ik misschien een leuk stukje zou kunnen schrijven.

  Liefs Anne

  Beantwoorden
 20. Sandrine.
  13 januari 2012 at 14:04 (8 jaar ago)

  Hoe moet je die review naar je schrijven? met de foto erbij? x

  Beantwoorden
 21. Bo
  13 januari 2012 at 14:24 (8 jaar ago)

  Mascara, mascara en nog eens mascara! Welke vrouw houdt hier nou niet van? Merken beloven je dat je door hun product die ene sexy blik krijgt, waardoor jongens niet om je heen kunnen. Zoveel merken dus zoveel keuze! Ik zelf heb er al talloze versleten en ga zonder een vleugje mascara de deur niet uit. Wij meiden zijn altijd op zoek naar die ene perfecte mascara die onze verwachtingen waar maakt. Ik hoop dat de Bourjois Volumizer Mascara Ultra Black aan zijn verwachtingen voldoet, want het klinkt nu al super! Ik zou geweldig vinden om over deze nieuwe mascara een review te schrijven en om het product te testen. Ik bedoel maar, wie wil dat nou niet?

  Kusje, Bo.

  Beantwoorden
 22. esther
  13 januari 2012 at 14:47 (8 jaar ago)

  heee,
  Ik zou heel graag deze mascara willen testen. Dat is omdat ik het gewoon leuk vind om reviews te schrijven voor mijn blog én omdat er allang geen review op mijn site verschenen is. Ik heb namelijk niet veel nieuwe producten gekocht. Daarom zou ik deze bourjois mascara heel graag willen testen. Ook heb ik verder pas 1 product van bourjois en ben ik dus ook beniewd naar de kwaliteit, misschien kan ik dan in de toekomst meer producten van dit merk kopen. XXX

  Beantwoorden
 23. Nynke-Boudien
  13 januari 2012 at 14:59 (8 jaar ago)

  Ik bied me graag aan als tester! Ik vind de producten van Bourjois erg fijn, maar ik heb nog nooit een mascara van dat merk gehad. Ik gebruik altijd die van Maybelline, maar ik ben wel eens toe aan iets anders. Het lijkt me superleuk om over make-up te schrijven en daarmee meiden te kunnen adviseren over een bepaald product.

  Beantwoorden
 24. Carolien
  13 januari 2012 at 15:51 (8 jaar ago)

  Lijkt me heel leuk om te testen! Mijn mascara is bijna op dus het zou een perfect moment zijn om te testen! En ik heb eigenlijk nog nooit een mascara van bourjois gehad dus lijkt me tof!

  Beantwoorden
 25. Kailin
  13 januari 2012 at 16:45 (8 jaar ago)

  Het lijkt me leuk om mee te doen! Ik heb aziatische ogen en bij mij zakken mijn wimpers meteen naar beneden zodra ik mascara aanbreng. De enige mascara die dat niet doet is The Colossal Volum’ Express van Maybelline. Ik ben heel erg benieuwd of deze mijn wimpers ook gekruld houdt!

  Beantwoorden
 26. Merel Pouwels
  13 januari 2012 at 17:04 (8 jaar ago)

  lijkt me hardstikke leuk! ik heb altijd al zoiets willen doen! (:

  Beantwoorden
 27. Nynke
  13 januari 2012 at 17:09 (8 jaar ago)

  Het lijkt me ontzettend leuk om een mascara voor je te testen! Ik heb al best veel goed gehoord over de mascara’s van Bourjois, dus ik ben hier erg benieuwd naar.

  Beantwoorden
 28. Diana
  13 januari 2012 at 17:18 (8 jaar ago)

  Wat een leuke actie, zeg! Ik zou het erg leuk vinden om deze mascara te mogen testen.

  Waarom? Omdat ik (zoals heel veel meiden) nog steeds op zoek ben naar de perfecte mascara. Klinkt misschien afgezaagd, maar het is toch echt zo. Ik heb al zoveel verschillende mascara’s geprobeerd, dus daarom denk ik dat ik wel een goede kandidaat ben om deze mascara van Bourjois te mogen testen. Ik kan goede vergelijkingen maken met andere merken en een duidelijke mening geven. Daarnaast kan ik goede en duidelijke foto’s maken/plaatsen, wat natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk is. ;)

  Succes met kiezen! =)

  Beantwoorden
 29. Ceren
  13 januari 2012 at 17:22 (8 jaar ago)

  Ik wil graag meedoen omdat ik rechtvooruit staande wimpers heb.
  Dus als je het risico durft te nemen met mij en mijn wimpers, KOM MAAR OP!:)

  Beantwoorden
 30. Roos
  13 januari 2012 at 17:29 (8 jaar ago)

  Hee,

  Dat lijkt me super leuk!
  Ik wil al een tijdje de andere van bourjois kopen maar deze wil ik graag uittesten! Ik heb een hekel aan spinnenpoten-effect en houd ook niet zo van klontjes. Ik hoop natuurlijk dat ik een kansje maak!

  Liefs!

  Beantwoorden
 31. Mirjam
  13 januari 2012 at 17:57 (8 jaar ago)

  Wat leuk dat je dit mag doen! Ik zou graag 1 van de testers willen zijn, omdat een nieuwe mascara uitproberen voor mij altijd een heel avontuur is! Ik ben best veeleisend qua mascara’s; hij moet mijn wimpers mooi scheiden, lengte en volume geven en hij mag niet vlekkerig zijn. Het lijkt me heel erg leuk om deze mascara te testen, en mijn mening te geven op jou site!

  Beantwoorden
 32. DalaLuz
  13 januari 2012 at 19:02 (8 jaar ago)

  Wat leuk dat je lezers het ook mogen testen :) Ik doe zelf niet mee hoor, ik ben gewoon niet zo mascara-bezig dus dan gun ik het liever aan iemand die wel druk op zoek is naar de HG :D

  Beantwoorden
 33. Nadieh
  13 januari 2012 at 19:08 (8 jaar ago)

  Wat een leuk idee! Ik zou erg graag 1 van de testers zijn. Mijn wimpers zijn kort, niet krullend en lichtbruin, daarom zoek ik de perfecte mascara. Ik ben niet super snel echt tevreden met een mascara en zou deze mascara dan ook graag willen uittesten. Mijn wimpers zijn kort, niet krullend en lichtbruin, daarom zoek ik de perfecte mascara.

  Beantwoorden
 34. LottedeJ
  13 januari 2012 at 19:16 (8 jaar ago)

  Wat leuk dat twee meiden deze mascara van Bourjois mogen testen! Ik zou dat wel erg leuk vinden, dus ik doe natuurlijk een poging. Mijn wimpers zijn van nature vrij lang, vol en gekruld, maar toch zijn ze allesbehalve perfect. Doordat ze vrij lang zijn, zitten ze vaak door elkaar en niet netjes ‘omhoog’. Soms krijg ik ze dan ook echt niet meer in model, als ze eenmaal niet goed zitten. Ja, ik heb soms last van een bad-eyelash-day, zoals ik het zelf altijd noem. Ik zoek een mascara die mijn wimpers nog voller maakt en ze een intensieve, zwarte kleur geeft, want mijn wimpers zijn wel erg licht van nature. Ook vind ik het belangrijk dat een mascara de wimpers mooi separeert, in plaats van klonterig maakt. Ik heb nog nooit een mascara van Bourjois geprobeerd, en natuurlijk ben ik wel heel benieuwd of deze mascara aan mijn ‘eisen’ kan voldoen! Ik zou het erg leuk vinden om één van de twee testers te worden en ik vind het niet erg om met mijn gezicht op jouw blog en/of op de facebookpagina van Bourjois te komen. Oja, ik heb de pagina van Bourjois meteen even geliked!

  Beantwoorden
 35. Laura
  13 januari 2012 at 19:45 (8 jaar ago)

  Heee, wat een super leuke actie! ik zou het super leuk vinden als deze mascara mag testen, hij ziet er super goed uit en zoals bijna elk meisje is iedereen op zoek naar de beste mascara, misschien helpt deze mij wel bij mij super korte wimpertjes!

  Ik hoop dat ik hem mag reviewen dit lijkt me super leuk!

  xx

  Beantwoorden
 36. Jeanne
  13 januari 2012 at 19:45 (8 jaar ago)

  Lijkt me leuk om deze mascara met je mee te testen! Ik houd van schrijven en heb al heel wat mascara’s op mijn wimpers gehad. Ik ben altijd op zoek naar beter, dus zal ook deze mascara met een kritische blik bekijken. Hopelijk mag ik je binnenkort helpen met de review. ;-)

  Beantwoorden
 37. xx_Patries_xx
  13 januari 2012 at 19:48 (8 jaar ago)

  ik kan niet tegen alle mascara`s dus ik doe niet mee… wel een leuke kans

  Beantwoorden
 38. Maureen
  13 januari 2012 at 19:52 (8 jaar ago)

  Ik zou heb super graag willen testen omdat ik hele korte wimpers heb. Ik heb al best veel mascara’s maar geen 1 is helemaal perfect. Veel merken hebben dit soort mascara’s, en ik ben hier al een hele lange tijd heel benieuwd naar. ‘t Lijkt me ook gewoon super leuk om te testen! Liefs.

  Beantwoorden
 39. Laura
  13 januari 2012 at 19:54 (8 jaar ago)

  Ik zou heel erg graag een review schrijven en foto’s nemen van de mascara,
  zelf ben ik een hele grote fan van de producten van Bourjois , onlangs heb ik de Bourjois Fast and Perfect Mascara getest en ik moet zeggen dat dit ook weer een fijn product was, ik heb midellange dunne wimpers en die kunnen dus beide volume en lengte gebruiken. Verder zou ik heel graag zelf een reviewster worden en is make-up mijn passie. Toch moet ik eerlijk blijven en zeggen dat ik nog maar 14 ben, ik kijk wel al make-up filmpje sinds ik 9 was en werk al 3 jaar intensief en 7 daags met make-up een echte passie van me. Schrijven is ook een andere passie van me en ik denk eerlijk gezegd wel dat ik erin zou slagen een goede review te schrijven, ook heb ik aan jou een voorbeeld dus dit zou ook geen probleem mogen zijn.
  Dus ik geef mij inderdaag graag op. Geef ook de héél jonge mensen een kans :)

  Beantwoorden
 40. jennifer
  13 januari 2012 at 19:57 (8 jaar ago)

  Ik zou wel willen testen :)!
  Ik ben nog altijd opzoek naar de perfecte mascara, eentje die mijn wimpers goed separeert, veel volume geeft en geen klontjes uiteraard. Dus dan zou deze mascara van Bourjois de perfecte mascara moeten zijn :).. Mijn wimpers zijn vrij kort, niet heel vol en zijn licht gekruld, dus ik heb wel echt een volume mascara nodig.
  Ik vond de Bourjois pagina trouwens al leuk :).

  x

  Beantwoorden
 41. Sandra
  13 januari 2012 at 21:26 (8 jaar ago)

  “The never-ending hunt for the perfect mascara”

  En zo heb ik ook nog niet mijn perfecte mascara gevonden. Mijn vorige (en huidige) kunnen er mee door, maar geweldig zijn ze niet. Wat er wordt gezegd over deze mascara klinkt goed. Nu vraag ik mij af of het ook waar is. Ik zou dus graag een review schrijven en foto’s maken van deze mascara.

  Beantwoorden
 42. Ute
  14 januari 2012 at 02:18 (8 jaar ago)

  Hoi Sanne, ik ben wel een Belgische lezer, is dat erg?
  Ik heb van nature al lange wimpers maar heel weinig dus het lijkt dan bij heel verlengende mascara vaak alsof ik maar enkele wimpers heb. Daarom zou ik wel eens willen zien of deze Volumizer mascara iets helpt hier tegen.
  Alvast bedankt om mij reactie te bekijken. En bedankt voor de leuke actie :)
  Groeten! x

  Beantwoorden
 43. Dirkje
  14 januari 2012 at 11:52 (8 jaar ago)

  Hoi!
  Wat een superleuke actie! Ik doe graag mee..
  Mascara’s testen is altijd leuk, maar meestal heb ik de twijfels bij 2 in 1 mascara’s.
  Dus.. nu kan ik dat testen! Mijn wimpers zijn vrij lang, en klonten al snel, daarom is het lastig voor mij om een perfecte mascara te vinden, hopelijk is dat met Bourjois anders!
  Veel plezier met het uitkiezen van de testers!

  Xx

  Beantwoorden
 44. Nathalie
  14 januari 2012 at 18:05 (8 jaar ago)

  heey Sanne,
  Ik zou natuurlijk graag de mascara testen en dan een revieuw erover schrijven!
  en dat zou een leuke “oefening” zijn want ik zou later in de journalistiek gaan werken.

  Beantwoorden
 45. Elles
  14 januari 2012 at 19:01 (8 jaar ago)

  Echt super leuk dit! Het lijkt me echt geweldig om een keer een review te schrijven. Ik wil later graag iets met fotografie en schrijven doen, dus dit is een leuke kans voor me! Ook vind ik Bourjois een mooi merk en ben erg benieuwd naar de mascara. Ik heb de Facebook pagina ook even geliked! Ik hoop echt dat ik dit mag doen!

  Liefs xxxx

  Beantwoorden
 46. Nannick
  14 januari 2012 at 22:55 (8 jaar ago)

  Super leuk! Ik zou dat wel willen doen, ik hou er echt van om met nieuwe make up producten te werken, om ze te testen en om reviews te schrijven :) Ik hoop dat ik je mag helpen met testen!

  Beantwoorden
 47. Julia...
  15 januari 2012 at 01:04 (8 jaar ago)

  Hoi Sanne, ja t lijkt me super leuk om deze mascara te testen. Ik gebruik elke dag mascara dus dan kan ik goed testen. Ik ben dol op nieuwe producten testen.
  Ik mag ook de nieuwe Braun Silk.épil 7 testen en ben daar super blij. Als je daar iets over wil weten, please let me know…
  Groetjes Julia…

  Beantwoorden
 48. Nicky
  15 januari 2012 at 11:30 (8 jaar ago)

  Super leuk!! Ik moet voor school veel artikelen schrijven dus dit artikel zou er zo bij kunnen. Daarnaast ben ik nog steeds op zoek naar een goede mascara dus hoop dat het deze is! Heb al veel geld uitgegeven aan mascaras maar ze zijn nog steeds niet goed voor mijn wimpers:(

  Beantwoorden
 49. Sophie
  15 januari 2012 at 19:03 (8 jaar ago)

  Superleuk dit! Ik geef me zeker op, ik zou de mascara graag testen omdat ik dé perfecte mascara nog steeds niet heb gevonden. Goede mascara’s zijn te vinden, dat zeker, maar de perfecte? Ik vraag het me af! Omdat ik veel uit wil testen en ook veel artikelen schrijf voor mijn eigen site lijkt het me ook super om een review te schrijven voor jou site. IK wens iedereen heel veel succes!

  Beantwoorden
 50. Daphne
  16 januari 2012 at 17:25 (8 jaar ago)

  Het lijkt mij heel leuk om deze mascara te testen. Ook omdat ik nog steeds geen mascara heb gevonden die perfect bij mijn wimpers past!. Misschien is dit wel mijn mascara op het witte paard?

  Liefs Daphne

  Beantwoorden
 51. Zineb
  16 januari 2012 at 18:21 (8 jaar ago)

  Hi Sanne,

  Het lijkt me super om deze mascara voor je te testen.
  1. Omdat ik er veel goeds over heb gehoord ,en elke keer bij me zelf dacht die ga ik proberen
  2. Ik hou van reviews, een vooral van schrijven want later wil ik daar iets mee gaan doen
  En 3. Ik heb de Ultieme perfecte mascara nog niet gevonden :(

  Dus hier bij geef ik me graag op !

  Beantwoorden
 52. daisy
  17 januari 2012 at 10:09 (8 jaar ago)

  Wat leuk!,
  Ik zou het ook graag willen testen ik ben helemaal in to de makeup en kleding dus ik zou het helemaal geweldig vinden!. En omdat ik er zo enthousiast over ben vind ik er ook heel leuk om over te schrijven.! Omdat dit in mijn doelgroep licht wat ik leuk vind om te doen.

  Ik geef me dus op , succes iedereen

  x

  Beantwoorden
 53. Nancy
  17 januari 2012 at 12:22 (8 jaar ago)

  Het lijkt me super leuk om hieraan mee te doen, omdat ik nu mascara van maybelline en rimmel gebruik, en ik zou graag willen weten of bourjois net zo goed of zelfs beter voor mij werkt :) En daarnaast vind ik je site superleuk, dus het lijkt me gaaf om daar een klein stukje aan bij te dragen :)!

  Beantwoorden
 54. Liekje
  18 januari 2012 at 12:42 (8 jaar ago)

  Zijn de twee testers al bekend? Ik zou willen weten wie het zijn!
  Haha nieuwsgierig, xxxx

  Beantwoorden
 55. Ninnete
  20 januari 2012 at 16:30 (8 jaar ago)

  Wat een leuk blog dit! Getipt door een vriendin van me, hihi.
  Ik kan dus niet meer mee doen?
  Zonee, wie hebben er gewonnen? Leuk om al een beetje te weten wat voor een colum het wordt.
  Komt er snel een nieuwe prijsvraag?

  xx

  Beantwoorden
 56. jolanda bleijendaal
  27 april 2012 at 14:40 (8 jaar ago)

  ik zou graag deze mascara willen testen ,omdat ik niet weet welke wel nu goed is voor mij en erg korte wimpers heb dus ik zou dat wel willen en er wat over willen schrijven

  Beantwoorden
 57. martha nijborg
  22 februari 2013 at 19:20 (7 jaar ago)

  ik zou deze mascara ook wel willen proberen

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *