Dr van der Hoog Hypo Sensitive anti-aging dagcrème

Zoals jullie misschien wel weten is Dr van der Hoog sinds eind vorig jaar vernieuwd. De bestaande producten zijn in een nieuw jasje getoken en ook zijn er nieuwe producten bijgekomen. Al een behoorlijke tijd heb ik de Hypo Sensitive anti-aging dagcrème van Dr van der Hoog thuis liggen en deze creme heb ik uitgebreid getest. Lees snel verder om er achter te komen wat ik ervan vind…

Eerst even wat meer over deze creme. Dit product is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en bevat geen parfum en kleurstoffen. De creme bevat o.a. vitamine B5, allantoïne, lipo-aminozuur, magnesium en zink. Deze ingredienten zorgen voor vochtregulering, anti-aging en een soepele huid. Ook bevatten de producten van Dr van der Hoog geen parabenen en minerale oliën.

De dagcrème van Dr van der Hoog komt in een mooi wit doosje en ik moet zeggen dat ik de uitstraling erg mooi vind. Ik vind dat het merk zeker een geslaagde metamorfose heeft gehad! De dagcrème zit in een mooi potje en geeft mij toch wel een klein beetje een luxe gevoel. Wat ik ook echt een pluspunt vind is het bijgevoegde ‘spateltje’. Cremes in potten zijn namelijk niet heel hygienisch, want je moet er steeds met je vingers in. Maar doordat je gebruik maakt van een spateltje voorkom je dit.

Ik heb zelf een vrij lastige maar geen overgevoelige huid, toch heb ik deze dagcrème met heel veel plezier gebruikt. De dagcrème heeft amper een geur, je zou kunnen zeggen dat die geurloos is. De creme is niet heel dun maar ook niet heel dik, het zit ertussen in. De creme vind ik lekker smeren, je hebt ook helemaal niet zo heel veel nodig. Het product trekt vrij snel in en dat is fijn want ik gebruik het voordat ik mijn make-up aanbreng, dan kan ik daarna meteen aan de slag. Mijn huid voelt na het gebruik zacht, soepel en gewoon fijn aan. Het laat gelukkig geen vettig of plakkerig laagje achter.

Na een tijdje testen kan ik wel stellen dat deze creme goed is voor mijn huid. Ik heb minder last van een droge huid maar ik krijg er ook geen puistjes van. Ik heb inderdaad echt het idee dat deze creme door de verschillende kalmerende ingredienten heel ‘zacht’ is voor mijn huid.

Conclusie: Een fijne creme die zacht is voor de huid, voelt goed aan, laat geen plakkerig of vettig laagje achter en hydrateerd mijn huid voldoende. Heb je een overgevoelige huid of ben je allergisch voor bepaalde ingrediënten zoals bijv. parfum of parabenen, dan is dit denk ik een hele geschikte creme voor je. Voor een potje van 50 ml betaal je €18,95 en de producten van Dr van der Hoog zijn verkrijgbaar in verschillende drogisterijen. Het is misschien een vrij prijzig product maar je kunt er wel lang mee vooruit want de creme is erg zuinig in gebruik.

 

Dit vind je vast ook leuk...

10 Comments on Dr van der Hoog Hypo Sensitive anti-aging dagcrème

 1. Tessa
  24 januari 2012 at 13:29 (8 jaar ago)

  Ik vind hem erg duur! Ik ben nog in de ontkenningsfase dat ik geen begin 20 meer ben haha. Wel goed review, helder beschreven.

  Beantwoorden
 2. LottedeJ
  24 januari 2012 at 13:35 (8 jaar ago)

  Fijn review! Ik ben wel benieuwd naar deze crème, hij klinkt erg fijn. Ik dacht trouwens altijd dat Dr. Van der Hoog wat goedkoper was, haha.

  Beantwoorden
 3. Cynthiiaa
  24 januari 2012 at 17:27 (8 jaar ago)

  De verpakking oogt zo fris, heerlijk! Hij klinkt ook zo fijn, precies goed! Helemaal nu met dit weer, meer smeren, althans, ik gebruik meer dan normaal. :’)

  Beantwoorden
 4. xx_Patries_xx
  24 januari 2012 at 19:16 (8 jaar ago)

  klinkt goed hoor, ik ben nog wel opzoek naar een goede dagcreme dus misschien dat ik wel voor 1 van dit merk ga

  Beantwoorden
 5. frederique
  26 januari 2012 at 12:13 (8 jaar ago)

  Klinkt heel fijn! Niet dat ik een anti-aging dagcreme nodig hebt maar ik vind het altijd wel prettig als het niet zo’n vettig laagje achterlaat!

  Beantwoorden
 6. stimulatingcan667.wordpress.com
  25 oktober 2014 at 18:51 (5 jaar ago)

  Hi, I do think this iis a great site. I stumbledupon it ;) I’m goong to revisit yet again since I book-marked it.
  Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich annd continue to guide others.

  Beantwoorden
 7. http://issuu.com
  3 maart 2015 at 00:29 (5 jaar ago)

  It’s going too be end of mine day, but before
  finish I am reading this enormous paeagraph to improve my know-how.

  Beantwoorden
 8. Angle Bracket
  25 juli 2015 at 04:22 (5 jaar ago)

  I simply couldn’t go away your web siye before
  suggesting that I extremely enjoysd tthe usual information a person provide to your visitors?Is gonna be again incessantly in order to
  check up on new posts

  Beantwoorden
 9. Chiropractor Ottawa
  3 juli 2016 at 05:13 (4 jaar ago)

  Hurrah, that’s what I was seeking for, what a stuff! existing here at this webpage, thanks admin of this site.

  Beantwoorden
 10. nmd
  19 augustus 2019 at 15:53 (5 maanden ago)

  Thanks for all of the efforts on this web page. My niece really likes working on internet research and it’s really simple to grasp why. Most of us hear all regarding the compelling manner you deliver sensible tips and tricks via this blog and as well as strongly encourage participation from website visitors about this matter while our child is discovering a whole lot. Enjoy the rest of the year. Your conducting a fabulous job.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *