Dr van der Hoog Hypo Sensitive anti-aging dagcrème

Zoals jullie misschien wel weten is Dr van der Hoog sinds eind vorig jaar vernieuwd. De bestaande producten zijn in een nieuw jasje getoken en ook zijn er nieuwe producten bijgekomen. Al een behoorlijke tijd heb ik de Hypo Sensitive anti-aging dagcrème van Dr van der Hoog thuis liggen en deze creme heb ik uitgebreid getest. Lees snel verder om er achter te komen wat ik ervan vind…

Eerst even wat meer over deze creme. Dit product is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en bevat geen parfum en kleurstoffen. De creme bevat o.a. vitamine B5, allantoïne, lipo-aminozuur, magnesium en zink. Deze ingredienten zorgen voor vochtregulering, anti-aging en een soepele huid. Ook bevatten de producten van Dr van der Hoog geen parabenen en minerale oliën.

De dagcrème van Dr van der Hoog komt in een mooi wit doosje en ik moet zeggen dat ik de uitstraling erg mooi vind. Ik vind dat het merk zeker een geslaagde metamorfose heeft gehad! De dagcrème zit in een mooi potje en geeft mij toch wel een klein beetje een luxe gevoel. Wat ik ook echt een pluspunt vind is het bijgevoegde ‘spateltje’. Cremes in potten zijn namelijk niet heel hygienisch, want je moet er steeds met je vingers in. Maar doordat je gebruik maakt van een spateltje voorkom je dit.

Ik heb zelf een vrij lastige maar geen overgevoelige huid, toch heb ik deze dagcrème met heel veel plezier gebruikt. De dagcrème heeft amper een geur, je zou kunnen zeggen dat die geurloos is. De creme is niet heel dun maar ook niet heel dik, het zit ertussen in. De creme vind ik lekker smeren, je hebt ook helemaal niet zo heel veel nodig. Het product trekt vrij snel in en dat is fijn want ik gebruik het voordat ik mijn make-up aanbreng, dan kan ik daarna meteen aan de slag. Mijn huid voelt na het gebruik zacht, soepel en gewoon fijn aan. Het laat gelukkig geen vettig of plakkerig laagje achter.

Na een tijdje testen kan ik wel stellen dat deze creme goed is voor mijn huid. Ik heb minder last van een droge huid maar ik krijg er ook geen puistjes van. Ik heb inderdaad echt het idee dat deze creme door de verschillende kalmerende ingredienten heel ‘zacht’ is voor mijn huid.

Conclusie: Een fijne creme die zacht is voor de huid, voelt goed aan, laat geen plakkerig of vettig laagje achter en hydrateerd mijn huid voldoende. Heb je een overgevoelige huid of ben je allergisch voor bepaalde ingrediënten zoals bijv. parfum of parabenen, dan is dit denk ik een hele geschikte creme voor je. Voor een potje van 50 ml betaal je €18,95 en de producten van Dr van der Hoog zijn verkrijgbaar in verschillende drogisterijen. Het is misschien een vrij prijzig product maar je kunt er wel lang mee vooruit want de creme is erg zuinig in gebruik.

Older comments

851 Comments on Dr van der Hoog Hypo Sensitive anti-aging dagcrème

 1. Free Medicaid
  22 september 2020 at 01:24 (3 dagen ago)

  I like this weblog so much, saved to fav. “To hold a pen is to be at war.” by Francois Marie Arouet Voltaire.

  Beantwoorden
 2. Moving company
  23 september 2020 at 23:41 (1 dag ago)

  I have to show some appreciation to the writer just for rescuing me from such a instance. Because of surfing through the world wide web and seeing ways which are not pleasant, I assumed my life was over. Living without the presence of strategies to the difficulties you have solved by way of your main post is a critical case, as well as those which might have in a negative way damaged my entire career if I hadn’t come across your site. Your actual competence and kindness in touching everything was valuable. I’m not sure what I would’ve done if I hadn’t encountered such a point like this. It’s possible to at this moment relish my future. Thanks for your time so much for your professional and effective guide. I won’t hesitate to propose your site to anyone who needs guide about this issue.

  Beantwoorden
 3. additional resources
  25 september 2020 at 02:37 (5 uren ago)

  Hello There. I found your weblog the usage of msn. That is a very smartly written article. I will make sure to bookmark it and come back to learn extra of your helpful information. Thanks for the post. I’ll certainly return.

  Beantwoorden
 4. Plus Size Nightwear
  25 september 2020 at 03:44 (4 uren ago)

  As a Newbie, I am permanently searching online for articles that can aid me. Thank you

  Beantwoorden
Older comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *