Mijn ‘daily make-up look’

Zoals ik ook al aangaf ik mijn artikel van afgelopen vrijdag, draag ik bijna dagelijks make-up. Natuurlijk hou ik van experimenteren, toch kies doordeweeks vaak voor een simpele look. Een make-up look die ik al minstens 100 keer heb gemaakt en die ik dus ook vrij vlug kan maken. Het leek mij wel leuk om deze look eens te laten zien + de producten die ik hiervoor gebruik…

Als je vaak mijn filmpjes bekijkt dan denk ik dat je de ooglook ook al wel kent. Ik doe namelijk bijna altijd mijn oogmake-up op dezelfde manier en pak toch ook wel vaak dezelfde producten. Een make-up product die ik echt heel vaak gebruik is de ‘Naked Palette’ van Too Faced. Ik ben echt gek op dit palette en dan vooral de kleur ‘Lap Dance’ (is ook wel te zien want ik heb de pan geraakt, o jee!). Samen met het Inglot Freedom palette is dit toch wel mijn favoriet! Voor de rest gebruik ik ook altijd de Liquid Eyepencil van H&M voor een lijntje op mijn bovenste ooglid. Ook om de dag gebruik ik voor op mijn waterlijn de Catrice Gel Eye Liner, ik doe dit niet elke dag omdat ik denk dat dit niet heel goed is voor je ogen. Wat trouwens tegenwoordig ook niet meer kan ontbreken is een basis met een Paint Pot van MAC in de kleur ‘Bare Study’, ik ben echt gek op deze kleur. Hieronder zie je mijn ooglook en zoals je wel kunt zien is die heel simpel en rustig (ik moet trouwens eerlijk zeggen dat ik niet zo blij ben met mijn eyeliner dit keer).

Hierboven zie je ook nog full face foto’s, de make-up is rustig en vrij naturel vind ik zelf. Op mijn gezicht draag ik trouwens tegenwoordig bijna dagelijks de MAC Studio Sculpt Foundation en deze breng ik op nadat ik de Prep + Prime van MAC heb gebruikt. Hieronder zie je alle producten die ik de laatste tijd erg vaak gebruik. Producten zoals blush en lipgloss veranderen wel vaak in mijn dagelijkse routine…

1. MAC Studio Sculpt foundation in de kleur ‘NW 15’/ 2. Too Faced Naked Palette en vooral de kleuren ‘Lap Dance & Satin Sheeds’ zijn favoriet/ 3. MAC Prep + Prime/ 4. MAC Paint Pot in de kleur ‘Bare Study’/ 5. Golden Rose Lipgloss in de kleur ’53’/ 6. Catrice Lashes to Kill Mascara/ 7. Gosh Brow Kit/ 8. H&M Liquid Eyeliner/ 9. Catrice Gel Eye Liner in de kleur ‘Black Jack with Jack Black/ 10. MAC ‘Azalea Blossom’ blush.

Heb jij een ook een typische look die je zowat elke dag op hebt of wissel je meer af?