Ooglook gemaakt met het Sleek Au Naturel palette!

Een tijdje geleden schreef ik al een review over de ‘Sleek Au Naturel’ palette. Echt heel enthousiast ben ik niet over het palette, de oogschaduw is namelijk vrij poederig en veel kleurtjes zijn niet zo goed gepigmenteerd. Toch leek het me een leuke uitdaging om er een ooglook mee te maken. Ook weet ik dat best veel meiden dit palette hebben, dus wie weet geeft het je wat inspiratie! Het is in ieder geval een rustige draagbare look geworden…

Hieronder zie je hoe de look is geworden. Voor mijn ooglooks gebruik ik best wel vaak bruine kleuren oogschaduw, dit staat namelijk natuurlijk en past goed bij mijn blauwe ogen. Ik gebruikte drie verschillende kleuren uit het palette en deze kleuren zijn allemaal redelijk gepigmenteerd, ze werkten in ieder geval prettig. Dit is een look die ik gerust overdag draag. Doordat ik zwarte gel liner op mijn waterlijn heb gebruikt wordt de look wel iets donkerder. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om niets op je waterlijn te doen, als je echt een rustige look wilt…

Hieronder zie je welke kleurtjes ik koos uit het ‘Sleek Au naturel’ palette. De volgende producten gebruikte ik voor deze look:

  • Essence I Love eyeshadow base als basis
  • De meest rechtse kleur uit het palette voor in mijn binnenste ooghoek en bracht ik aan tot en met 1/3 van mijn ooglid
  • De kleur ernaast gebruikte ik voor de rest van mijn bewegende ooglid
  • De meest linkse kleur uit het palette gebruikte ik in mijn crease en onder mijn ogen
  • Als eyeliner op mijn ooglid gebruikte ik de Eyepencil van H&M
  • Op mijn waterlijn gebruikte ik de Catrice gel eyeliner
  • Ten slotte op mijn wimpers nog wat Benefit They’re Real mascara

Hieronder zie je een foto van mijn hele gezicht zodat je goed kunt zien hoe de look eruit ziet. Zelf ben ik wel tevreden, en ik denk dat ik deze look wel vaker voor overdag ga maken.

Heb je het ‘Sleek Au Naturel’ palette al in huis liggen en wat vind je ervan? Ook ben ik benieuwd wat je van mijn look vindt?