Mijn favoriete blushes!

Ook al heb ik een bakje vol met blushes van de meest uiteenlopende merken en kleuren, toch heb ik zo mijn favorieten. Er zijn gewoon blushes die ik automatisch pak omdat die zo mooi en prettig vind werken. Het leek me wel leuk om die vier blushes, die ik altijd pak, aan jullie te laten zien. Lees verder om mijn favoriete blushes te bekijken…

Leuk om te zien dat mijn vier favorieten niet per se hele dure blushes zijn, twee ervan zijn zelfs behoorlijk budget. Mijn top vier blushes zijn van: Too Faced, Hema, Mac en Sleek.

Laat ik maar beginnen met Too Faced, dit is de ‘Who’s Your Poppy’ blush. Dit product zat ook al in mijn favorieten filmpje van de afgelopen drie maanden. Het is een hele mooie roze/oranje kleur met gouden shimmer en de blush werkt ontzettend fijn! Het geeft een subtiele warme gloed aan mijn wangen. Deze kleur staat ook goed bij mijn huid, maar past ook bij veel verschillende kleuren ooglooks. Ik schreef ook al een review over deze blush van Too Faced, die kun je hier lezen…Voor deze blush betaalde ik €21,50.

De blush van Hema heb ik nog niet zo heel lang, maar gebruik ik wel erg vaak. Eigenlijk is het niet echt een blush want op de verpakking staat ‘Bronzing/Highlighting Powder Dark 02’. Toch gebruik ik dit Hema product wel als blush maar soms ook als highlighter. Echt heel super gepigmenteerd is de blush niet, maar voor natuurlijke looks vind ik deze ‘blush’ wel erg mooi. Zeker een aanrader en voor het bedrag hoef je het ook niet te laten want deze blush kost rond de 3 Euro.

Mijn Blush van Mac heb ik al een behoorlijke tijd, dit is de kleur ‘Pink Swoon’. Volgens mij is dit ook een kleur die veel beautybloggers inmiddels in het bezit hebben. Dat is ook niet zo gek, het is gewoon een hele mooie mat roze kleur zonder al teveel poespas. Een blush die goed past bij mijn bleke huid, ook past de kleur bij veel verschillende ooglooks. De blush is zuinig in gebruik en ook totaal niet poederig, dus het werkt ook nog eens heel fijn. Ben jij van plan om een Mac product te kopen, dan vind ik deze ‘sheertone’ blush van Mac absoluut een aanrader. Deze blush kost €18,- en vind ik qua prijs best meevallen want ik heb de blush al vanaf maart 2011 en ik gebruik deze blush toch meerdere malen per week. Ook schreef ik al een review over dit fijne product en die kun je hier lezen.

Ten slotte een blush die ik al heel lang wou kopen alleen dit product is helaas best vaak uitverkocht. Ik heb het over Sleek ‘Rose Gold’ blush. Ook niet zo gek dat die vaak uitverkocht is, want het is een prachtige kleur die blijkbaar iedereen wil hebben. Er wordt vaak gezegd dat dit een dupe is van de populaire Nars ‘Orgasm’ blush, en als ik foto’s vergelijk dan klopt dit ook wel aardig! Ik vind het in ieder geval een hele mooie warme kleur en de gouden glittertjes zijn ook echt prachtig! Sowieso vind ik blushes van Sleek een aanrader, ze zijn namelijk betaalbaar en super goed gepigmenteerd. Ook al heb ik deze Sleek blush in de kleur ‘Rose Gold’ net in het bezit, ik weet zeker dat ik de kleur heel vaak ga gebruiken. Deze blush van Sleek heb ik gekocht bij Boozyshop en hier kosten de blushes €4,95 per stuk.

Ook heb ik nog wat swatches voor jullie, van links naar rechts: Too Faced, Hema, Mac en Sleek…

Dit waren mijn favoriete blushes en ik ben heel benieuwd of jij ook een product in je stash hebt zitten die je het liefst elke dag gebruikt?

135 Comments on Mijn favoriete blushes!

 1. Desirée
  31 oktober 2011 at 15:50 (11 jaar ago)

  Dat zijn zeker mooie en draagbare blushes! : )

 2. Femke
  31 oktober 2011 at 15:58 (11 jaar ago)

  Die blush van de Hema vind ik echt super mooi eruitzien…Ben van plan om die te gaan kopen, of anders wil Sinterklaas er vast wel één in mijn schoen deponeren;)

 3. Mirjam
  31 oktober 2011 at 16:10 (11 jaar ago)

  Supermooi! Rose Gold staat echt bovenaan mijn wishlist!

 4. NINA
  31 oktober 2011 at 16:14 (11 jaar ago)

  Ik heb ook een zwak voor blush. Weet echt niet hoe het komt. Die van MAC heb ik zelf ook.
  http://www.ninajosephine.com

 5. charile
  31 oktober 2011 at 16:17 (11 jaar ago)

  Hele mooie blushes 😀
  x

 6. DalaLuz
  31 oktober 2011 at 16:19 (11 jaar ago)

  De Sleek blushes zijn echt fijn en lekker compact ook. Rose Gold en Sahara gebruik ik vaak. Maar Benefit BellaBamba is zeker ook een grote favoriet van mij! Alleen jammer dat de kartonnen verpakking iets minder bestand is tegen die liefde van mij, hij ziet er inmiddels behoorlijk versleten uit, maar gelukkig is ie nog lang niet op!

 7. Sacha
  31 oktober 2011 at 16:21 (11 jaar ago)

  Mooie blushes! Die van sleek zou ik zelf ook graag willen hebben.

 8. Sabine
  31 oktober 2011 at 16:32 (11 jaar ago)

  Hele mooie blushes! Ik heb er pas eentje gekocht bij de Hema, een limited edition blush, die vind ik op het moment echt heel mooi en fijn.

 9. LottedeJ
  31 oktober 2011 at 16:41 (11 jaar ago)

  Rose Gold is ook 1 van mijn favoriete blushes. Verder gebruik ik graag mijn NYC colorwheel in Pink cheek glow en mijn blush van The Body Shop.

 10. Miranda
  31 oktober 2011 at 16:46 (11 jaar ago)

  mooie blushes, ik ben dol op blush;D

 11. xx_Patries_xx
  31 oktober 2011 at 16:50 (11 jaar ago)

  de blush van sleek vind ik ook erg fijn…

 12. femketje
  31 oktober 2011 at 17:02 (11 jaar ago)

  die van sleek is mooi! 😀

 13. Tedje
  31 oktober 2011 at 17:25 (11 jaar ago)

  die van Mac is mooooi!

 14. Laura_Fash
  31 oktober 2011 at 18:05 (11 jaar ago)

  I need to try the Hema one, such a budget buy!

 15. Nannick
  31 oktober 2011 at 18:21 (11 jaar ago)

  Mooie blushes! Ik gebruik het liefst de stain van Catrice 🙂 Die van MAC is erg mooi!

 16. Samantha
  31 oktober 2011 at 18:41 (11 jaar ago)

  Ik hou heel erg van blushes. Deze zijn ook erg mooi! 🙂 *in love*

 17. fre
  31 oktober 2011 at 18:52 (11 jaar ago)

  die van mac & 2faced! vind ik echt heel mooi!

 18. Cynthiiaa
  31 oktober 2011 at 19:42 (11 jaar ago)

  De blush van Sleek is ook echt gorgeous!

 19. Milou
  1 november 2011 at 08:23 (11 jaar ago)

  Zijn mooi hoor. ik wil die van Sleek heel graag 🙂

 20. Helen
  1 november 2011 at 10:17 (11 jaar ago)

  Mooie blushes! Zucht wat is Rose gold toch mooi he :P!

 21. Esmay
  2 november 2011 at 07:21 (11 jaar ago)

  Hele mooie blushes. Op dit moment zijn mijn favoriete blushes van Pupa, MAC, Lancome en Make Up Store!

 22. Fleur
  3 november 2011 at 08:59 (11 jaar ago)

  Ik gebruik er een paar die mijn favoriet zijn, CARGO (uit het 7min kit palette), CARGO licht roze kleur, Sephora framboise, Sephora met 3 tinten (van lichte highlight kleur tot donkere bronzer kleur).