Make Up Store nagellak in de kleur ‘Doreen’

In mijn nagellak stash heb ik ontzettend veel verschillende merken nagellak, toch ontbreken er nog paar merken waar ik erg benieuwd naar ben. Ook naar de lakjes van Make Up Store was ik benieuwd en laatst ontving ik mijn eerste van dit merk. Mijn ontvangen lakje ‘Doreen’ komt uit de Make Up Store Show Girl Fall Look 2011 collectie. Ik kan alvast verklappen dat mijn eerste kennismaking ontzettend positief is! Lees snel verder…

Deze nagellak komt uit de Show Girl Fall look 2011, eerder zagen jullie op mijn blog uit deze collectie al de oog en lip producten. Hier was ik al heel enthousiast over en ook over dit product ben ik zeer positief, het lakje zat zelfs al in mijn favorieten filmpje.

Het lakje zit in typisch nagellak flesje die ik er mooi en stijlvol uit vindt zien. Het flesje heeft echt een ‘Make Up Store’ uitstraling. In het flesje zit 8ml nagellak en dit is een gemiddelde hoeveelheid. Het kwastje is niet dik maar ook zeker niet dun, vergelijkbaar met de kwastjes van Catrice.

Dan het lakje zelf, wat een prachtige kleur!  Ik kan de kleur eigenlijk niet helemaal goed omschrijven. Het kleurtje is rood/roze en er zitten prachtige gouden glittertjes in. Het lakje lijkt zelfs wel een beetje duo chrome, want de kleur verandert een beetje in het licht. Dit is een kleur die je eigenlijk met eigen ogen moet bewonderen…

Hieronder zie je de swatches, een foto zonder en eentje met flits (zodat je de glitters beter kunt zien) gemaakt. In het echt is de kleur net iets meer roze, hier lijkt de kleur iets roder. Lakjes zoals deze zijn altijd heel moeilijk mooi te fotograferen. Maar ik raad echt aan om het lakje gewoon even in de Make Up Store te gaan bekijken. De nagellak lakt heel erg fijn en twee laagjes zijn voldoende voor een mooie dekking. Het lakje droogt ook nog eens heel erg snel en is ook snel hard, dus uitermate geschikt voor druk bezette dames. Voor de rest blijft bij mij het lakje ongeveer drie dagen goed op mijn nagels zitten, prima dus!

Deze nagellak vind ik heel erg fijn en echt prachtig! Mocht ik een keer in de buurt zijn van de ‘Make Up Store’ dan ga ik zeker weten kijken bij hun andere lakjes. Voor dit lakje ‘Doreen’ betaal je €14,50. Make Up Store vind je in Amsterdam aan de Heiligeweg (zijstraatje van de Kalverstraat). Wat vind jij ervan?

26 Comments on Make Up Store nagellak in de kleur ‘Doreen’

 1. Desirée
  4 oktober 2011 at 08:36 (9 jaar ago)

  Pretty! Echt een kleurtje voor kerst etc. : )

  Beantwoorden
 2. N
  4 oktober 2011 at 09:03 (9 jaar ago)

  Mooi! Ik heb ook zoiets, alleen ik krijg zulke glitter nagelak er bijna niet af :(

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   4 oktober 2011 at 16:46 (9 jaar ago)

   Hier zitten niet echt grote glittertjes in en het lakje is dus niet heel moeilijk eraf te halen :)

   Beantwoorden
 3. Helen
  4 oktober 2011 at 11:16 (9 jaar ago)

  Wauw wat een prachtig lakje :D

  Beantwoorden
 4. priscella
  4 oktober 2011 at 11:33 (9 jaar ago)

  wauw erg mooie kleur!!en mooi voor de kerst

  Beantwoorden
 5. Suzanne
  4 oktober 2011 at 12:02 (9 jaar ago)

  wel mooi, maar ik had gehoopt dat ie wat meer duochrome zou zijn!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   4 oktober 2011 at 16:45 (9 jaar ago)

   In het echt is die wel iets meer duochrome, het blijft lastig omdat goed met de camera vast te leggen :)

   Beantwoorden
 6. Tedje
  4 oktober 2011 at 18:41 (9 jaar ago)

  Wauw je hebt echt hele mooie nagels!

  Beantwoorden
 7. Marjolein
  4 oktober 2011 at 19:59 (9 jaar ago)

  Ik vind hem wel leuk, maar het is niet helemaaal mijn kleurtje.

  Beantwoorden
 8. Kiki
  4 oktober 2011 at 20:50 (9 jaar ago)

  leuk!

  Beantwoorden
 9. Nannick
  4 oktober 2011 at 22:26 (9 jaar ago)

  Wauw awesome! Zo’n mooie kleur <3

  Beantwoorden
 10. DalaLuz
  4 oktober 2011 at 22:42 (9 jaar ago)

  Die lak ziet er echt heel spannend uit in dat flesje :D

  Beantwoorden
 11. Cynthiiaa
  5 oktober 2011 at 00:17 (9 jaar ago)

  Prachtige kleur! Ik heb nog geen lakje van MUS, tijd om er eentje te kopen. xd

  Beantwoorden
 12. fre
  5 oktober 2011 at 17:16 (9 jaar ago)

  wouw! lijkt wel of dit de vebeterde versie van het catrice lakje marlyn & me is!

  Beantwoorden
 13. Nathalie
  5 oktober 2011 at 18:20 (9 jaar ago)

  Erg mooi, superkleurtje! En wat heb jij mooie nagels, het lijkt wel of elke blogster mooiere nagels heeft dan ik! :D

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *