Deel 1: In drie weken bikiniproof!

Ik hoor je denken ‘Bikiniproof? Het is winter’. Maar zo heet de titel van het boekje die belooft dat je binnen drie weken bikiniproof bent. Voorlopig hoef ik niet te paraderen in mijn bikini, toch zou ik wel weer iets strakker in mijn vel willen zitten. Voorheen sportte ik in principe elke dag (minimaal 30 minuten fietsen en 1,5 paardrijden) maar tegenwoordig zit ik eigenlijk alleen maar thuis en krijg ik weinig beweging op het lopen met Puck na dan. En geloof me, dat zie ik aan mijn lichaam. Ik ben dan wel slank, maar het mag allemaal wel weer wat strakker. Dat hoop ik te gaan bereiken met de oefeningen in het boekje…

Ik moet wel eerst even zeggen dat ik het lastig vind om hier een artikel over te schrijven. Vooral omdat ik een beetje bang ben dat sommige meiden denken ‘je bent slank, waarom zou je af willen vallen’. Maar het punt is: Ik wil niet afvallen, ik wil alleen weer iets gespierder worden op sommige plekken. Ook wil ik weer wat meer conditie krijgen zodat ik weer wat meer vertrouwen krijg in mijn lichaam. Omdat mij ook wel eens is gevraagd in comments en in mailtjes hoe ik zo ‘slank’ blijf leek het me wel leuk om hier toch iets over te schrijven. Maar het allerbelangrijkste is gewoon dat jezelf lekker in je vel zit. Maar ik weet zeker wanneer ik mijn buik en benen weer wat strakker heb, dat ik automatisch letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel zit!

Eerlijk gezegd ben ik nog wel een beetje sceptisch of ik in drie weken echt bikiniproof kan worden, maar we zullen het zien.Vanaf vandaag ga ik elke dag 30 minuten oefeningen doen die in het boekje staan beschreven. Het fijne is dat ik deze oefeningen gewoon lekker thuis kan doen en ik hoef er dus niet speciaal voor uit huis te gaan. Hieronder zie je de oefeningen die ik ga doen. Ik ga mij vooral concentreren op de probleemzones van de vrouw: Namelijk mijn buik, billen en benen.

Voor de rest ben ik de laatste tijd ook bewuster bezig met mijn voeding. Zo probeer ik elke ochtend te beginnen met een yoghurtsmoothie, vaak met wat yoghurt, aardbeien en een banaan. De banaan wissel ik af met appel omdat voor mij een banaan tot verstopping kan lijden en dat is niet zo fijn. Voor de rest probeer ik ook minder te snaaien en grijp ik bijvoorbeeld eerder naar iets als een stukje fruit, bouillon of een cracker. Ik doe dit niet per se om af te vallen maar meer omdat ik bewuster wil leven en niet allerlei slechte producten binnen wil krijgen. Ook is het zo dat suiker paniekaanvallen kan uitlokken, dus nu ben ik veel voorzichtiger geworden met suiker dan voorheen. Het fijne is, ik merk ook echt dat ik veel minder paniekaanvallen heb sinds ik minder suiker eet. Ook heb ik altijd een beetje last van darmen en suiker zorgt bij mij ook heel erg voor een opgeblazen gevoel en dat heb ik nu ook veel minder. Natuurlijk heb ik trouwens ook wel eens zo mijn momenten, bijvoorbeeld tijdens de maandelijkse sores. Ook dan kan ik nog flink te buiten gaan aan chocolade, koekjes en chips en volgens mij moet dat af en toe ook gewoon lekker kunnen.

Vanaf vandaag ga ik dus beginnen met mijn oefeningen en ik ben heel benieuwd hoe het gaat. Ongetwijfeld ga ik eerst wel spierpijn krijgen, dan weet ik in ieder geval dat ik nog spieren heb. Ten slotte nog een vraag: Zouden jullie ook nog een deel 2 en deel 3 willen lezen, over hoe het gaat en of de oefeningen resultaat geven?

113 Comments on Deel 1: In drie weken bikiniproof!

 1. veerna
  21 oktober 2011 at 06:57 (9 jaar ago)

  Waar heb je dat boekje vandaan?

  xxx

  Beantwoorden
 2. Steffie
  21 oktober 2011 at 07:43 (9 jaar ago)

  Hey,
  Bij mij is het altijd zo dat ik zoiets nooit vol hou dus zou graag een volgende post zien ^^.
  xx

  Beantwoorden
 3. Marlous
  21 oktober 2011 at 07:52 (9 jaar ago)

  Ik ben wel nieuwsgierig of er echt resultaat komt, dus ik zou er wel meer over willen lezen :)

  Beantwoorden
 4. Josephine
  21 oktober 2011 at 08:12 (9 jaar ago)

  Haha, ik hou het ook nooit vol, dus ik ben benieuwd! :D

  Beantwoorden
 5. Fleur
  21 oktober 2011 at 08:52 (9 jaar ago)

  Gelijk heb je. Ik herken wel dat stukje van slank zijn maar weer strakker willen worden. Ik ben nu zelf ong 10 kilo te zwaar, en dan bedoel ik, ik weet dat ik me beter voel en mooier vind wanneer ik weer op mijn gezonde normale gewicht zit. Dus moet ik 10 kilo afvallen. Als anderen dat niet vinden, dat geeft niet, het is mijn lichaam en ik weet dat ik mooier ben wanneer mijn kledingmaat 38 (soms 36) echt weer goed zit. Ik ben niet dik nu maar wel op het randje van ongezond gewicht, heb net een BMI die aangeeft dat ik te zwaar ben. Goed dat je dus wél over dit onderwerp schrijft! En heel veel succes met alle oefeningen. Ik zit al een poosje te denken over een artikeltje schrijven over gezond afvallen. Aangezien het een stok achter de deur voor me kan zijn… en toch is een beetje eng haha. Ik ben erg benieuwd of de oefenen je het resultaat zal geven waar je op hoopt! We horen het over een klein maandje van je =)

  Beantwoorden
  • Ilse
   21 oktober 2011 at 14:30 (9 jaar ago)

   Ja, dit ben ik ook precies, haha. Ik ben nu al een maandje bezig met afvallen maar ik vind het erg moeilijk, er is wel wat resultaat maar niet veel. Dit komt ook grotendeels doordat ik gewoon best lui ben ingesteld en liever een boek lees of film kijk (of een cocktail drink.. Ook zo slecht!) dan dat ik sport.

   Ik wil graag een vervolg, ik ben heel benieuwd hoe het je af gaat!

   Beantwoorden
 6. charile
  21 oktober 2011 at 09:50 (9 jaar ago)

  Ik ben heel benieuwd naar het resultaat! Succes :)

  Beantwoorden
 7. Dieuwertje
  21 oktober 2011 at 10:01 (9 jaar ago)

  Zou je het isbn nummer, titel en schrijver erbij willen zetten? ik ben best wel benieuwd naar het boek, maar als ik de titel google kan ik het helaas niet vinden!
  Veel succes (en plezier) ermee!

  Beantwoorden
 8. Lian
  21 oktober 2011 at 10:01 (9 jaar ago)

  Ik ken het “probleem” en ik merk nu al dat de huid wat minder strak wordt (en we zijn nog maar net halverwege twintig!). Ik ben benieuwd naar het resultaat!

  x Lian

  Beantwoorden
 9. Milou
  21 oktober 2011 at 10:25 (9 jaar ago)

  Ik herken het helemaal. Ik wil dat namelijk ook graag, alleen zak ik steeds weer terug naar mijn oude patroon. Als dit gaat werken, dan is het misschien ook wel wat voor mij :) .. Ik ben dus benieuwd :)

  Beantwoorden
 10. Ilona
  21 oktober 2011 at 10:34 (9 jaar ago)

  Leuk! Ik ben erg benieuwd of je het ook echt gaat zoen in 3 weekjes! Zo ja dan moet ik dat boekje ook!! Haha! Maar rij je niet veel meer paard? Wat zonde! Ik stap zo weer op de fiets na mijn paardje! Het is heerlijk weer! Maar ik moet zeggen dat elke dag rijden er voor mij ook niet meer in zit hoor.. Helaas.. Druk druk druk hè!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   21 oktober 2011 at 11:44 (9 jaar ago)

   Helaas staat het paardrijden bij mij op een zeer laag pitje maar ik hoop snel weer veel te kunnen paardrijden :)

   Beantwoorden
 11. Dana
  21 oktober 2011 at 10:49 (9 jaar ago)

  Voor de gene die dit boekje interessant lijkt en toevallig een iphone hebben: Ik heb zelf een soort trainingschema-app van Nike. Het is een app die allerlei verschillende trainingen geeft, in allerlei verschillende zwaartes. Er staat instructie filmpjes bij, dus je kunt goed controleren of je het goed doet. Ik herken enkele oefeningen van hierboven dus ik dacht dat sommigen hier misschien wel iets aan zouden hebben.
  De app heet Nike Training en is speciaal toegespitst op vrouwen, op allerlei conditie niveaus. (dus ook voor de wat minder fitte dames zoals ik ;))

  Hoop dat jullie er wat aan hebben!
  En succes ermee Sanne!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   21 oktober 2011 at 11:43 (9 jaar ago)

   Oh ik ga even naar die app kijken, lijkt me wel heel interessant :)

   Beantwoorden
   • Chantal
    21 oktober 2011 at 18:49 (9 jaar ago)

    Je hebt ook voor Andriod een app van Adidas. Het heet: Adidas miCoach .

    Liefs x

    Beantwoorden
 12. Tamara
  21 oktober 2011 at 11:10 (9 jaar ago)

  Succes! Bewuster gaan leven is altijd goed, al is het maar voor een tijdje. Zo leer je ook weer genieten van de ‘gewone’ lekkere dingen als chips, chocola en/of een lekkere koek! :)

  Beantwoorden
 13. Kelly
  21 oktober 2011 at 11:35 (9 jaar ago)

  Ik zou zeker een vervolg willen lezen hoe het gaat!
  Waar heb je het boekje vandaan en hoeveel kost t?

  Zelf doe ik aan volleybal en herken een aantal van die oefeningen. Er zitten inderdaad oefeningen tussen waar je enorme spierpijn van krijgt, dus ik wens je succes!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   21 oktober 2011 at 11:43 (9 jaar ago)

   Ik heb het boekje van mijn moeder gekregen dus ik heb geen idee waar ze het heeft gekocht maar het was in ieder geval een heel goedkoop boekje :)

   Beantwoorden
 14. Dad
  21 oktober 2011 at 11:51 (9 jaar ago)

  Voor alle duidelijkheid, het was geen hint van je moeder :-)

  Beantwoorden
 15. Rianne
  21 oktober 2011 at 14:34 (9 jaar ago)

  Zulk soort boekjes kan je ook bij boekenvoordeel krijgen. Misschien kennen jullie dat? Erg leuk hoor! Je hebt ook yoga, is ook prettig. Ik merk echt dat ik er leniger van wordt en m’n spieren zijn soepel. Liefs

  Beantwoorden
 16. Puck
  21 oktober 2011 at 15:48 (9 jaar ago)

  Ik herken helemaal dat mensen mij niet begrijpen als ik wat strakker in mijn vel wil zitten. Ik ben heel dun, ik weeg namelijk 55 kilo en ik ben 1.74 meter lang. Ik wil absoluut niet afvallen, maar het mag van mij allemaal wel wat strakker. Elke dag 30 minuten sporten, pfoeh! Maar oke, 3 weekjes hou ik wel vol. Na m’n toetsweek ga ik meteen beginnen. Waar heb je dit boekje gekocht? Ik ga ook die app downloaden, lijkt me ook erg handig

  Beantwoorden
 17. Ilda
  21 oktober 2011 at 19:11 (9 jaar ago)

  Ik ben heel benieuwd, schrijf maar lekker door!!

  Beantwoorden
 18. Amber
  21 oktober 2011 at 19:57 (9 jaar ago)

  Ik zou graag meer willen lezen omdat ik hetzelfde probleem heb! Ik wil dan wel afvallen, niet HEEL veel maar wel wat. Sinds ik thuis zit, nu zo’n 7 jaar is mijn stofwisseling is ruststand gegaan en verbrand ik helemaal niks meer als ik niet intensief iets doe. (Tot een paar jaar geleden moest ik modifast shakes drinken NAAST mijn eten om aan te komen).
  Omdat ik dus door angst/lichamelijk problemen thuis zit kan ik ook niet naar het zwembad fietsen en even lekker baantjes trekken of een grote ronde hardlopen ofzo.
  Ik eet ook minder suiker en merk dat paniekaanvallen nu ook iets minder zijn, of in ieder geval, minder heftig worden. Bij mij is het alleen rond mijn menstruatie nog 10x erger dan normaal, maar daar valt weinig aan te doen. Ik was vorig jaar weer begonnen met de pil maar daar werd het alleen NOG maar erger door en ik durfde toen niet eens meer naar de supermarkt hier aan de overkant, dus daar ben ik maar snel weer mee gestopt. :(

  Beantwoorden
 19. Cynthiiaa
  21 oktober 2011 at 21:43 (9 jaar ago)

  Leuk artikel, voornamelijk omdat je het echt voor jezelf doet, om gespierder te worden. :) Ik wil zeker een deel twee en drie lezen! :D Goood luck!

  Beantwoorden
 20. maaike
  22 oktober 2011 at 10:32 (9 jaar ago)

  hoop dat je het vol houdt! ik hou dat soort dingen nooit vol haha :)

  Beantwoorden
 21. Samantha
  22 oktober 2011 at 12:36 (9 jaar ago)

  Ik ben benieuwd of het goed vol te houden is en of het ook daadwerkelijk verschil zal maken!! Ik ga voor het einde van het jaar nog naar Curacao, dus wat dat betreft, is dit ook wel iets voor mij hahah. Ik doe met je mee!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   23 oktober 2011 at 14:00 (9 jaar ago)

   Ik ben ook heel benieuwd of ik verschil ga zien en als je met me mee gaat doen, heel veel succes!

   Beantwoorden
 22. loesje85
  22 oktober 2011 at 13:39 (9 jaar ago)

  Miss heb je een ISBN nummer voor ons?
  Ik ben wel benieuwd…Ik hoef zelf ook niet af te vallen of anders.. maar het zou fijn zijn om na de zwangerschap wel weer “snell-er” mijn oude figuur te hebben.. Dus met zo’n boekje zou het wel goed uitkomen…Lijken ook wel oefeningen die je rustig op de grond kan doen met een kruipende baby ;-) haha.

  Ik ken het “probleem” ook wel.. Ja ik ga lekker hardlopen op de loopband (zeg ik dan).. reactie: Maar dat heb je toch helemaal niet nodig…. uhm… conditie van mij was 0 (en nu ook weer)… dus afvallen is niet het doel maar opbouwen van conditie en spieren is.
  Dusss…veel succes en ja updates lezen lijkt mij fijn! :-)
  xx

  Beantwoorden
 23. fre
  23 oktober 2011 at 14:45 (9 jaar ago)

  hmm,ben benieuwd! Want bij mij haak ik halverwege weer af..

  Beantwoorden
 24. Lisa
  24 oktober 2011 at 14:59 (9 jaar ago)

  Kan je een foto van de voorkant laten zien? Of vertellen wie de schrijfster is?x

  Beantwoorden
 25. Katinka de Rover
  24 oktober 2011 at 16:18 (9 jaar ago)

  Ik ben ontzettend benieuwd naar hoe het over een week of 2 gaat. Ik heb het boekje zelf ook, ooit eens gekocht op een rommel/boekenmarkt ofzow. En ik heb het toen ruim 1 week vol gehouden. Kortom eind resultaat heb ik nooit behaald.
  Als er bij jou straks uitkomt dat dit toch blijkt te werken duik ik het boekje gelijk weer op en begin ik ook.

  Beantwoorden
 26. Pauline P
  12 december 2011 at 21:16 (9 jaar ago)

  En? Werkte het?

  (Ben nieuw hier en zit een en ander door – of eigenlijk terug – te lezen. Zag dat je problemen hebt met je B12 opname, wist je dat dat o.a. ook paniekaanvallen kan veroorzaken? Google maar eens op Stichting B12 Tekort, dan weet je binnen 5 minuten meer over B12 dan je huisarts…)

  Beantwoorden
 27. web hosting reviews
  11 augustus 2020 at 10:23 (1 maand ago)

  Nice post. I learn something totally new and
  challenging on websites I stumbleupon on a daily
  basis. It’s always useful to read articles from other authors
  and practice something from other websites.

  Beantwoorden
 28. adreamoftrains best website hosting
  12 augustus 2020 at 03:36 (1 maand ago)

  Wow! In the end I got a web site from where I know how to in fact obtain helpful facts regarding my study and
  knowledge. adreamoftrains best web hosting 2020

  Beantwoorden
 29. Alesha Gebbia
  12 augustus 2020 at 04:52 (1 maand ago)

  I just want to say I am just very new to blogging and site-building and certainly savored this blog site. Very likely I’m likely to bookmark your blog . You actually have perfect articles and reviews. Appreciate it for sharing with us your website.

  Beantwoorden
 30. Kimberli Sens
  16 augustus 2020 at 19:31 (1 maand ago)

  I simply want to say I am beginner to weblog and really loved you’re website. Almost certainly I’m likely to bookmark your website . You certainly come with amazing articles. Kudos for sharing your blog site.

  Beantwoorden
 31. how does viagra affect the heart
  22 augustus 2020 at 15:35 (1 maand ago)

  I?m amazed, I must claim. Actually seldom do I experience a blog site that?s both enlightening as well as entertaining, and let me tell you, you have actually struck the nail on the head. Your suggestion is outstanding; the issue is something that not enough individuals are talking smartly around. I am extremely delighted that I came across this in my look for something connecting to this.

  Beantwoorden
 32. cheap flights
  24 augustus 2020 at 12:56 (1 maand ago)

  What a data of un-ambiguity and preserveness of valuable knowledge about unpredicted feelings.

  Beantwoorden
 33. Sex wien
  24 augustus 2020 at 18:28 (4 weken ago)

  KAISERSLUST Plattform der Wiener Sex Scene Sex in Wien – Girls in Wien – Escorte Wien – Transen Wien – Hostessen Wien Escort Wien – Massagen Wien – Studios Wien – Laufhaus und Bordelle Wien Asiatinnen Wien – Sex in Wien – Kaiserslust – Der Kaiser hat Lust – Sex

  Beantwoorden
 34. cheap flights
  25 augustus 2020 at 03:42 (4 weken ago)

  Hi, i think that i saw you visited my web site thus i came to “return the favor”.I am trying to find things to
  enhance my site!I suppose its ok to use some of your ideas!!
  cheap flights 3gqLYTc

  Beantwoorden
 35. electronics
  25 augustus 2020 at 15:19 (4 weken ago)

  Shop; Unique Functions. Simple Product Layouts. Post with review. Advanced Product Layout. Best conversion pages. Frontend Search · Listing example …

  Beantwoorden
 36. cheap flights
  26 augustus 2020 at 05:53 (4 weken ago)

  A person necessarily lend a hand to make severely articles I would state.

  This is the very first time I frequented your web page and thus far?

  I amazed with the research you made to make this particular put up incredible.

  Excellent job! 3gqLYTc cheap flights

  Beantwoorden
 37. cbd oil just chill
  26 augustus 2020 at 20:04 (4 weken ago)

  I was extremely happy to locate this web-site. I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I absolutely taking pleasure in every bit of it and also I have you bookmarked to have a look at new things you article.

  Beantwoorden
 38. espom salt bath balls
  27 augustus 2020 at 03:44 (4 weken ago)

  Welcome to iBeautys Best, iBeautys Best is the number one destination for Latest Beauty Products. Here you can easily buy your desired product from all over the world with very reasonable price.

  Beantwoorden
 39. cbd oil for allergies
  27 augustus 2020 at 13:52 (4 weken ago)

  It?s hard to find well-informed individuals on this topic, however you sound like you recognize what you?re discussing! Many thanks

  Beantwoorden
 40. Virgen Wollmuth
  28 augustus 2020 at 09:00 (4 weken ago)

  I have been browsing on-line more than three hours lately, yet I never discovered any fascinating article like yours. It is lovely worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content material as you did, the web can be a lot more helpful than ever before.

  Beantwoorden
 41. cbd oil anxiety
  28 augustus 2020 at 11:22 (4 weken ago)

  Can I simply claim what a relief to discover a person that actually knows what theyre talking about online. You absolutely know exactly how to bring an issue to light and also make it crucial. More people need to read this as well as recognize this side of the story. I cant think youre not more popular because you absolutely have the gift.

  Beantwoorden
 42. where to buy ibogaine in the us
  29 augustus 2020 at 01:39 (4 weken ago)

  We are designed to make it simple to buy a wide variety of our product. We have a very high customer satisfaction rating. Our product list is really rich.Our delivery is fast and secured. That is the reason we shipped via UPS,USPS ,FedEx, DHL, etcWe guarantee all our products are 99.8 pure or you will receive a full refund.We believe in only selling the best quality and the purest products.Buy Iboga capsule for sale, Buy Ibogaine hcl ,Buy Ibogaine online, Order Iboga root bark, Order Ibogaine TA.http://www.ibogamarket.com/

  Beantwoorden
 43. CBD Store
  30 augustus 2020 at 04:43 (4 weken ago)

  Natural Releaf CBD | New York CBD Store with locations in Murray Hill, NY | Upper East Side, NY | White Plains, NY Serving New York City, NY and Westchester, NY High Quality CBD Products With Lab Test

  Beantwoorden
 44. hop over to this web-site
  31 augustus 2020 at 10:04 (3 weken ago)

  Youre so awesome! I do not intend Ive review anything such as this before. So nice to find someone with some original thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this internet site is something that is required on the internet, somebody with a little originality. beneficial work for bringing something brand-new to the internet!

  Beantwoorden
 45. ilmaiset pornovideot
  1 september 2020 at 07:02 (3 weken ago)

  ilmaiset pornovideot, pornovideot, porno videot, pornovideoita, porn videos, free pornvideos, porno video

  Beantwoorden
 46. Jesus Schaubert
  4 september 2020 at 01:08 (3 weken ago)

  Youre so awesome! I do not mean Ive read anything such as this prior to. So wonderful to discover somebody with some initial ideas on this subject. realy thank you for starting this up. this internet site is something that is required online, a person with a little originality. useful task for bringing something brand-new to the net!

  Beantwoorden
 47. cbd gummy
  6 september 2020 at 09:47 (2 weken ago)

  Hello i am kavin, its my first time to commenting anyplace, when i read this piece of writing i thought i could also create comment due to this good piece of writing.

  Beantwoorden
 48. stainless steel
  6 september 2020 at 15:37 (2 weken ago)

  Online jewelry boutique specializing in custom gold and silver pieces. For the hippy hearted fashion lover. Known for its custom lotus flower hoop earrings and large collection of hoop earrings. Customers enjoy the classic and unique versatile everyday jewelry designs. Glamour hippy began is also known for its dainty gold jewelry pieces. Bohemian chic styles with modern fashion flare. Great prices and affordable. Everyday pieces to statement piece designs for special occasions. Glamour hippy is inspired by diverse world culture and it reflects into the ever changing designs. Its customer enjoys unique pieces and comfort in style. Glamour hippy wants to be a part of its customers wardrobe for many years and part of great memories where ever the customer takes their jewelry pieces. Glamour hippy is glamour and hippy all in one. Shiny pretty pieces, Unique, Glamorous, boho chic, one of a kind, dainty, but statement worthy.

  Beantwoorden
 49. Malissa Timko
  6 september 2020 at 16:55 (2 weken ago)

  You made some decent factors there. I looked on the net for the concern and located most individuals will go along with with your web site.

  Beantwoorden
 50. netticasino
  7 september 2020 at 03:01 (2 weken ago)

  netticasinot, netticasino, casino, kasinot, nettkasinot

  Beantwoorden
 51. when will cialis go generic in the united states
  8 september 2020 at 04:22 (2 weken ago)

  There are some fascinating points in this article however I don?t know if I see all of them facility to heart. There is some credibility yet I will hold point of view up until I explore it additionally. Good post, many thanks and also we desire much more! Contributed to FeedBurner too

  Beantwoorden
 52. hop over to this website
  8 september 2020 at 18:48 (2 weken ago)

  Spot on with this write-up, I really think this website wants rather more consideration. Ill most likely be once more to read way more, thanks for that info.

  Beantwoorden
 53. website
  8 september 2020 at 20:08 (2 weken ago)

  hello there and thank you for your info – I’ve certainly picked up something new from right here. I did however expertise several technical issues using this site, as I experienced to reload the website many times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and can damage your high-quality score if advertising and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my e-mail and could look out for a lot more of your respective interesting content. Ensure that you update this again very soon..

  Beantwoorden
 54. mississauga roofers
  9 september 2020 at 05:07 (2 weken ago)

  I’m impressed, I need to say. Really hardly ever do I encounter a weblog that’s each educative and entertaining, and let me tell you, you’ve gotten hit the nail on the head. Your thought is outstanding; the difficulty is one thing that not enough people are speaking intelligently about. I am very blissful that I stumbled across this in my search for one thing referring to this.

  Beantwoorden
 55. cialis 5mg 28 comprimidos
  9 september 2020 at 18:15 (2 weken ago)

  Aw, this was a truly wonderful message. In concept I would like to place in composing such as this furthermore? taking some time and also actual effort to make an excellent write-up? however what can I claim? I put things off alot and also never appear to obtain something done.

  Beantwoorden
 56. Get More Info www.aspirecard.com
  10 september 2020 at 00:36 (2 weken ago)

  hi!,I really like your writing very much! share we keep in touch more about your post on AOL? I need an expert in this space to unravel my problem. May be that is you! Taking a look forward to look you.

  Beantwoorden
 57. i loved this
  10 september 2020 at 04:15 (2 weken ago)

  Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I’ll be sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post. I’ll certainly return.

  Beantwoorden
 58. visit the website
  10 september 2020 at 04:21 (2 weken ago)

  My programmer is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a variety of websites for about a year and am concerned about switching to another platform. I have heard very good things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress content into it? Any help would be greatly appreciated!

  Beantwoorden
 59. jonathan manzi
  12 september 2020 at 05:17 (2 weken ago)

  certainly like your web site but you have to check the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth nevertheless I’ll definitely come back again.

  Beantwoorden
 60. instagram follower
  12 september 2020 at 05:23 (2 weken ago)

  Enjoyed examining this, very good stuff, thankyou . “The hunger for love is much more difficult to remove than the hunger for bread.” by Mother Theresa.

  Beantwoorden
 61. roof repair toronto
  13 september 2020 at 01:29 (2 weken ago)

  Valuable information. Lucky me I found your web site by accident, and I am shocked why this accident did not happened earlier! I bookmarked it.

  Beantwoorden
 62. my response Powerdot review
  13 september 2020 at 15:09 (1 week ago)

  Hello! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I really enjoy reading through your posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects? Thank you!

  Beantwoorden
 63. liquid sildenafil
  14 september 2020 at 05:31 (1 week ago)

  I?d need to check with you here. Which is not something I normally do! I enjoy reading an article that will certainly make people think. Additionally, many thanks for permitting me to comment!

  Beantwoorden
 64. click more
  15 september 2020 at 04:47 (1 week ago)

  Great – I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs as well as related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your client to communicate. Nice task.

  Beantwoorden
 65. male sex doll
  15 september 2020 at 05:20 (1 week ago)

  Enjoyed examining this, very good stuff, thanks . “Nothing happens to any thing which that thing is not made by nature to bear.” by Marcus Aurelius Antoninus.

  Beantwoorden
 66. check here Reflex mastercard login
  15 september 2020 at 23:44 (1 week ago)

  Greetings from Florida! I’m bored to death at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break. I really like the information you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how quick your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, great site!

  Beantwoorden
 67. Read More
  17 september 2020 at 02:33 (7 dagen ago)

  After examine a few of the weblog posts on your web site now, and I actually like your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and can be checking again soon. Pls try my site as nicely and let me know what you think.

  Beantwoorden
 68. click more
  17 september 2020 at 20:11 (6 dagen ago)

  I think this is one of the most important information for me. And i’m glad reading your article. But wanna remark on some general things, The website style is ideal, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

  Beantwoorden
 69. online canadian prescription drugs
  18 september 2020 at 06:09 (5 dagen ago)

  There are some fascinating times in this short article yet I don?t understand if I see all of them center to heart. There is some legitimacy yet I will hold point of view till I consider it even more. Good post, thanks as well as we desire extra! Contributed to FeedBurner too

  Beantwoorden
 70. teknoloji
  18 september 2020 at 14:17 (5 dagen ago)

  Nice post. I was checking continuously this weblog and I am inspired! Very helpful info particularly the final section :) I maintain such info a lot. I was seeking this particular information for a long time. Thank you and best of luck.

  Beantwoorden
 71. topborn.com
  19 september 2020 at 06:32 (4 dagen ago)

  I precisely desired to thank you so much once again. I’m not certain what I could possibly have tried in the absence of the entire methods shown by you about such a topic. Previously it was a real terrifying matter in my position, nevertheless considering the specialized fashion you resolved that took me to cry with joy. Extremely happier for your guidance and in addition pray you recognize what an amazing job that you are getting into instructing men and women all through your web site. I am sure you haven’t got to know any of us.

  Beantwoorden
 72. Keeley Frederic
  19 september 2020 at 06:42 (4 dagen ago)

  Wow! This can be one particular of the most beneficial blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Fantastic. I am also a specialist in this topic so I can understand your hard work.

  Beantwoorden
 73. Essay help
  19 september 2020 at 14:04 (4 dagen ago)

  I used to be very pleased to seek out this net-site.I wished to thanks to your time for this excellent learn!! I positively enjoying each little little bit of it and I have you bookmarked to take a look at new stuff you weblog post.

  Beantwoorden
 74. Visit this
  20 september 2020 at 04:24 (4 dagen ago)

  Great article and straight to the point. I am not sure if this is truly the best place to ask but do you guys have any ideea where to get some professional writers? Thanks :)

  Beantwoorden
 75. optimize website for internet explorer
  20 september 2020 at 04:41 (4 dagen ago)

  I’m not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for fantastic info I was looking for this info for my mission.

  Beantwoorden
 76. Lifeboost Coffee coupons
  21 september 2020 at 05:33 (2 dagen ago)

  It is really a nice and useful piece of information. I am glad that you shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

  Beantwoorden
 77. Fleshlight Sex Toys
  21 september 2020 at 05:55 (2 dagen ago)

  I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one today..

  Beantwoorden
 78. Luxury Lingerie
  21 september 2020 at 06:00 (2 dagen ago)

  It’s onerous to seek out educated folks on this topic, but you sound like you recognize what you’re talking about! Thanks

  Beantwoorden
 79. low price adult toys
  21 september 2020 at 07:53 (2 dagen ago)

  adult toys near me ,where to buy adult toys near me,male sex toys,gay male sex toys,best gay male sex toys,female sex toys,best female sex toys,homemade female sex toys,female adult toys,female masturbation toys,diy female sex toys,female pleasure toys,female transformers toys,female masturbation with toys,

  Beantwoorden
 80. explanation
  21 september 2020 at 15:57 (2 dagen ago)

  I have recently started a site, the information you provide on this site has helped me greatly. Thanks for all of your time & work. “Men must be taught as if you taught them not, And things unknown proposed as things forgot.” by Alexander Pope.

  Beantwoorden
 81. see here now
  22 september 2020 at 02:19 (2 dagen ago)

  I have been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts in this kind of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Reading this info So i’m glad to convey that I’ve an incredibly just right uncanny feeling I discovered just what I needed. I such a lot undoubtedly will make sure to don?t disregard this web site and give it a glance on a constant basis.

  Beantwoorden
 82. Trump Wisconsin
  22 september 2020 at 02:26 (2 dagen ago)

  One thing I’d really like to touch upon is that weight loss program fast may be accomplished by the appropriate diet and exercise. Your size not merely affects appearance, but also the quality of life. Self-esteem, depressive disorder, health risks, along with physical capabilities are impacted in fat gain. It is possible to just make everything right whilst still having a gain. If this happens, a problem may be the root cause. While a lot of food but not enough physical exercise are usually accountable, common health conditions and widespread prescriptions can easily greatly add to size. Thx for your post right here.

  Beantwoorden
 83. In
  23 september 2020 at 02:17 (15 uren ago)

  My spouse and I stumbled over here from a different website and thought I should check things out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to going over your web page repeatedly.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *