Make Up Store Show Girl make-up look!

Gisteren kon je op mijn blog al een review lezen over de Make Up Store Show Girl Look 2011. Een prachtige collectie met hele mooie en aparte oogschaduw kleuren. Als een echte make-up freak kon ik dan ook niet wachten om er een look mee te maken. Ik heb een kleurrijke look gemaakt met drie kleuren uit de collectie. Ook laat ik alvast een prachtige lipgloss zien die ook in deze collectie van Make Up Store zit…

De look ziet er zo op het eerste gezicht vrij heftig uit maar wanneer je de fullface foto ziet valt het eigenlijk best mee. Ik denk dat vooral mijn lippen de look heftig maken. Ik draag eigenlijk niet heel vaak hele felle looks maar soms vind ik het voor de verandering erg leuk. Deze totale look zou ik niet heel snel overdag dragen, maar ik vind het wel een hele toffe look voor in de avond.

Welke producten heb ik gebruikt? 1) MAC Ombre Blush ‘Azalea Blossom’ 2) Op mijn bewegende ooglid Make Up Store Cybershadow ‘Metallic Plum’ 3) In mijn crease Make Up Store Microshadow ‘Varieté’ 4) In mijn binnenste ooghoek en boven mijn crease Make Up Store Cybershadow ‘Rising Sun’ 5) Op mijn lippen Make Up Store Lipgloss ‘Lily’ 6) Lippotlood (daarmee heb ik eerst mijn lippen ingekleurd) Make Up Store ‘In the Flashlight’.

Op mijn gezicht droeg ik alleen de Catrice Photo Finish foundation. Verder gebruikte ik een eyeliner voor op mijn bovenste ooglid van H&M en ik maakte de look af met een flinke laag Clinique High Impact mascara.

Persoonlijk vind ik de look geslaagd en ik ben natuurlijk heel benieuwd wat jullie ervan vinden?