Rituals Mandi Lulur Summer Limited Edition

rituals1

Speciaal voor deze zomer heeft Rituals een Limited Edition uitgebracht, namelijk; Mandi Lulur. Deze collectie bestaat uit exclusieve body care en home producten en is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke schoonheid te onthullen en je te omringen met een verfijnde geur van Aziatische bloemen. Deze Limited Edition bestaat in totaal uit zes verschillende producten en hiervan heb ik er drie getest…

Maar voordat ik jullie alles vertel over mijn bevindingen, eerst even wat meer algemene informatie over deze nieuwe collectie. De naam van de collectie ‘Mandi Lulur’ heeft als betekenis ‘Lulur Bad’ en is een eeuwenoude schoonheidsbehandeling die werd uitgevoerd in Koninklijke paleizen op Java in Indonesië. De prinsessen ondergingen deze zuiverende behandeling 40 dagen lang voor hun huwelijksdag. De toekomstige bruiden werden voorbereid met bloemen, kruiden en mineralen om er voor te zorgen dat hun natuurlijke schoonheid na boven kwam. Deze collectie, de Rituals Mandi Lulur Summer Limited Edition, is geïnspireerd op deze Aziatische traditie.

De producten uit de Mandi Lulur collectie bevatten o.a. Aziatische ingrediënten zoals; Frangipani en rijstmelk. De Frangipani bloem heeft een exotische geur en zorgt voor een een subtiele geur terwijl de verzachtende eigenschappen verfrissing en verzorging bieden voor de huid. Rijstmelk heeft een neutraliserende werking en laat een stralende gloed achter op de huid.

rituals4 rituals5 rituals8

Het eerste product wat ik heb getest is de Mandi Lulur Shimmer body cream. Deze crème zit in een grote pot en bevat maar liefst 250 ml. De pot sluit met een prachtige houten dop, de verpakking is misschien niet super hygiënisch maar de dop maakt voor mij alles goed!

Dit product bevat o.a rijstemelk wat zorgt voor een mooie glans op je huid. De crème ruikt ontzettend lekker, een beetje bloemig, fris maar toch ook “warm”. Ik vind de geur erg lekker en past goed bij de zomer. Eenmaal aangebracht blijft de geur nog wel een tijdje om je heen hangen. De crème zit qua dikte een beetje tussen een bodybutter en bodylotion in, smeert erg fijn uit en laat gelukkig ook geen plakkerig laagje achter. Na gebruik voelt mijn huid lekker zacht en verzorgd aan en ik zie een subtiel glansje als ik in de zon zit.

Rituals Mandi Lulur Shimmer body cream €18,-

rituals2

rituals9

Eén van mijn meest favoriete Rituals producten zijn de ‘Shower Foams’, zo ook deze. De Mandi Lulur Shower Foam zit in een flacon van 200 ml en uit ervaring weet ik dat je hier zeker een tijdje mee vooruit kan, dit product is namelijk erg zuinig in gebruik.

Ook de shower foam uit deze collectie bevat o.a. rijstmelk en Frangipani bloem en ruikt net als de crème ontzettend lekker. De shower foam komt als een gel uit de flacon en verandert in schuim zodra het in aanraking komt met water. Na gebruik voelt mijn huid niet per se extra verzorgd aan maar ruikt wel ontzettend lekker, de geur blijft lekker een tijdje hangen.

Rituals Mandi Lulur shower foam €8,-

rituals6rituals3

Ten slotte ontving ik ook nog de Rituals Mandi Lulur Badschuim. Helaas heb ik geen bad en  ik heb dit product helaas niet kunnen testen. Het badschuim zit in een grote fles, met een prachtige houten draaidop en bevat maar liefst 500 ml.

Net als de andere Mandi Lulur producten bevat het badschuim o.a. rijstmelk en Frangipani bloem en heeft dus ook dezelfde geur. Ik heb het product dus helaas niet kunnen testen maar gezien ik erg enthousiast ben over de andere twee producten, kan ik mij haast niet voorstellen dat ik over het badschuim niet tevreden zou zijn. Dus mocht je wel een bad hebben dan is dit product vast en zeker ook een dikke aanrader!

Rituals Mandi Lulur Badschuim €13,50

Ik vind deze collectie heerlijk, naast de lekkere geur vind ik de producten er qua looks ook heel goed uitzien. De Rituals Mandi Lulur Summer Limited Edition ligt nu in de winkel en is verkrijgbaar in de Rituals winkels, geselecteerde warenhuizen en Rituals.com

114 Comments on Rituals Mandi Lulur Summer Limited Edition

 1. Caro ~ My Beautycase
  18 juni 2015 at 09:34 (7 jaar ago)

  Ik ben echt gek op deze lijn! De geur is zooo lekker. Ik heb alleen de douchegel maar zou ook graag de bodycream nog willen hebben. Jammer dat deze lijn limited edtion is. 🙂

 2. Corinne
  18 juni 2015 at 11:22 (7 jaar ago)

  Ik vind bijna alle producten van Rituals heerlijk. Deze ken ik nog niet maar ik ga deze zeker binnenkort uitproberen.

 3. Nicole
  18 juni 2015 at 11:49 (7 jaar ago)

  Ik vind deze producten er zo mooi uitzien! Ze lijken me ook super fijn.

 4. Amy
  18 juni 2015 at 13:23 (7 jaar ago)

  Ik heb de Shower Foam ook en hij is ZO lekker! Jammer dat het een Limited Edition is.

 5. Donna Luisa
  21 juni 2015 at 21:08 (7 jaar ago)

  Deze lijn lijkt mij zo heerlijk!

 6. Petra
  15 juli 2015 at 18:50 (7 jaar ago)

  Ik heb ook geen bad maar gebruik Rituals badschuim gewoon net als doucheschuim en werkt perfect en je doet heel lang met zo,n fles want is een halve liter.Van deze heb ik er inmiddels 3 op voorraad.Zo heerlijk en zo jammer dat het L.E is