Sluit vriendschap met je droog en beschadigd haar!

De laatste tijd heb ik behoorlijk last van droog haar, daardoor wil mijn haar niet meer mooi in model en heeft mijn haar zeker extra verzorging nodig. Dit kan nu met de nieuwe haarverzorgingslijn van Dove, namelijk de Nourishing Oil Care-lijn. Deze lijn bevat o.a. natuurlijke voedende oliën. Met deze producten kun jij je haren binnen een mum van tijd geven wat ze nodig hebben, nooit meer last van een bad hair day.

Speciaal voor vrouwen met droog en beschadigd haar heeft Dove de Nourishing Oil Care-lijn bedacht. De producten uit deze lijn bevatten gewichtsloze voedende oliën, deze zijn zo licht dat het je haar niet zwaar en vet maakt. De oliën in de producten bestaan uit amandel-, kokosnoot- en lichte minerale oliën. De unieke samenstelling van deze oliën zorgen ervoor dat je haar van binnenuit wordt hersteld, gevoed en beschermd. Dit zorgt ervoor dat je haar er licht, luchtig, glanzend en gezonder uitziet.

De nieuwe haarverzorgingslijn van Dove bestaat uit een shampoo, een reguliere conditioner, een intensieve conditioner en een voedende masker. Deze producten zijn allemaal geschikt voor droog haar. Heeft je haar echt een oppepper nodig kies dan voor de dagelijkse intensieve conditioner en de voedende masker.

Nu heeft Dove ter ere van hun nieuwe Nourishing Oil Care-lijn een leuke actie bedacht. Sluit nu vriendschap met je droog en beschadigd haar, dit doe je door naar http://www.dove.com te surfen en speel het spel. Wanneer je meedoet maak je kans op hele leuke prijzen. Ik heb ook al meegedaan en het is erg leuk. Benieuwd geworden, klik dan hier

(Advertorial)

68 Comments on Sluit vriendschap met je droog en beschadigd haar!

 1. Femke
  2 augustus 2011 at 12:50 (11 jaar ago)

  Deze lijn lijkt me iets te veel voor mijn haar, heb alleen een beetje droge puntjes en geen extreem droge bos.

 2. Yvonne
  2 augustus 2011 at 13:27 (11 jaar ago)

  Ik heb deze producten ook! Ik vind ze ook heel erg fijn ze voeden mijn haar super goed. Ik had ze gewonnen bij http://www.livelifegorgeous.nl
  Nog even dit: Sanne ik vind je website super!

  liefs,

 3. femketje
  2 augustus 2011 at 13:46 (11 jaar ago)

  ik ben benieuwt naar de shampoo!

 4. Mireille
  2 augustus 2011 at 14:12 (11 jaar ago)

  Nooit meer last van een bad hair day door die shampoo?
  Ben benieuwd..