(Verlopen)Testpersonen gezocht voor de Bourjois vernieuwde Healthy Mix Foundation

Het zijn van een Bourjois Bloggin Cherrie (ambassadeur) heeft zo zijn voordelen, niet alleen voor mij maar ook voor jullie. Zo heb ik al regelmatig een leuke winactie gehouden en vandaag heb ik ook weer iets leuks voor jullie. Twee van mijn lezers krijgen namelijk de mogelijkheid om een nieuwe foundation uit te testen, namelijk de vernieuwde Healthy Mix Foundation. Ik ben altijd heel enthousiast over de foundations van Bourjois dus mijn verwachtingen zijn hoog…

Twee van mijn lezers mogen dus ook gratis en voor niets de vernieuwde Healthy Mix Foundation van Bourjois testen. Hoe doe je mee? Nou heel simpel, laat hieronder een comment achter (vul je email ook in) waarin je verteld welke kleur je zou willen ontvangen (zie afbeelding hieronder) en wie weet pik ik jou er dan wel uit. Het is wel de bedoeling dat je nog even een klein stukje tekst schrijft (+-150 woorden) met daarin jou mening over de foundation zodat ik die aan mijn eigen review kan toevoegen.

Lijkt het je leuk om de Bourjois Healthy Mix Foundation te testen, laat dan snel een comment achter!

189 Comments on (Verlopen)Testpersonen gezocht voor de Bourjois vernieuwde Healthy Mix Foundation

 1. Beautytalk
  21 februari 2013 at 19:06 (8 jaar ago)

  Oh, ik wil wel graag testen voor jou (mogen Belgjes ook meedoen?) Graag kleur 52. Duimen maar :)
  Eefje

  Beantwoorden
 2. Michelle
  21 februari 2013 at 19:12 (8 jaar ago)

  Wauw, geweldige actie! Leuk dat je ons erbij betrekt, net als met de modejury!
  Ik zou deze foundation graag willen testen.
  So i’m in. Ik twijfel alleen tussen 52 en 53. Laten we zeggen dat ik voor beide meedoe?
  (aangezien Eefje die voor mij heeft gereageerd al 52 heeft) <– Laten we vriendschappelijk blijven haha.

  Beantwoorden
 3. Linda
  21 februari 2013 at 19:16 (8 jaar ago)

  Leuk ik ben heel benieuwd! Ik heb ooit de concealer getest met de oude formule, daar kon ik helaas niet tegen, maar ik vond hem wel fijn qua dekking, dus ik hoop dat deze foundation met deze formule beter is! Mijn kleur is trouwens 51 licht vanille (:

  Beantwoorden
 4. martina
  21 februari 2013 at 19:17 (8 jaar ago)

  lijkt me superleuk om te doen!
  ik wilde deze al graag testen, omdat bourjois mijn favo foundation merk is. ik heb altijd de 52 van bijvoorbeeld de healthy mix, dus zal bij deze ook zo zijn!

  Beantwoorden
 5. Myrthe
  21 februari 2013 at 19:19 (8 jaar ago)

  Ah wat leuk! Ik hoor altijd zo veel goeds over de Bourjois foundations, dus ik ben heel erg benieuwd. Ik heb een lichte huid, dus ik ga voor nummer 52. Nummer 51 lijkt me toch net wat te licht.

  Beantwoorden
 6. vere
  21 februari 2013 at 19:20 (8 jaar ago)

  wat een leuke actie
  ik zou graaag nummer 51 willen winnen. ik heb nog nooit een foundation of ander product van bourjois gebruikt,
  dus ik ben benieuwd.
  succes iedereen

  Beantwoorden
 7. Iris
  21 februari 2013 at 19:24 (8 jaar ago)

  Ik was al een tijdje zeer benieuwd naar deze foundation, niet alleen omdat ik hem op meerdere beautyblogs voorbij heb zien komen maar ook vanwege de naam healthy mix, omdat ik echt een gezondheidsfreak ben. Ik zou graag kleur 52 testen, omdat ik een vrij lichte huid heb. Groetjes Iris!

  Beantwoorden
 8. Marielle
  21 februari 2013 at 19:25 (8 jaar ago)

  Klinkt superleuk!
  Ik heb echt de allerlichtste kleur nodig, kleur 51 Licht Vanille
  Ben super benieuwd, hihi!

  xx

  Beantwoorden
 9. Mirjam
  21 februari 2013 at 19:26 (8 jaar ago)

  Wat leuk om een foundation te testen! Ik vind het altijd heel moeilijk om een goede foundation te kiezen, omdat ik een hele lichte huid heb. Nummer 51 ziet er erg licht uit, dus ik waag graag een kansje! Wie weet is het wat.

  Beantwoorden
 10. Ilona
  21 februari 2013 at 19:28 (8 jaar ago)

  Hoi hoi! Toevallig wou ik gister de nieuwe healthy mix foundation komen maar de etos had hem helaas nog niet! Maar mijn Rimmel foundation is zo goed als op.. Ik puiten het laatste met een wattenstaafje uit het flesje, haha.
  Ik wil heel graag deze foundation testen! Ben nog steeds op zoek naar de perfecte foundation. Face and body van Mac komt een heel eind maar vind de flesjes zo smeren.
  Ik val onder de kleur 53/54. Het lijkt me erg leuk om er een stukje over te schrijven. Ik heb een vrij geconbineerde huid.. Vette T-zone maar om mijn neus en wangen erg droog! Ben erg benieuwd wat deze foundation met mijn huid doet!

  Liefs Ilona

  Beantwoorden
 11. Mar
  21 februari 2013 at 19:29 (8 jaar ago)

  Zoals heel veel meiden heb ik ook nog steeds geen goede foundation gevonden. Te donker, te licht, te dekkend, te weinig dekkend…
  Dus het lijkt me heel leuk om deze te testen en te kijken hoe ie bevalt! Ik heb ook nog eens een gevoelige huid, dus kan dan kijken of deze foundation ook geschikt is voor iemand met een gevoelige huid.
  Ik denk dat ik nummer 52 nodig zal hebben dan.

  Beantwoorden
 12. Randa
  21 februari 2013 at 19:31 (8 jaar ago)

  Super nice, ik ben erg benieuwd naar deze foundation, omdat het nogal lastig is om met mijn huidskleur (niet heel erg getint maar ertussenin met een gele ondertoon) en huidtype een perfecte foundation te vinden!
  Dus het lijkt me super om deze te testen ^.^

  Beantwoorden
 13. Pam
  21 februari 2013 at 19:36 (8 jaar ago)

  Lijkt me echt heel leuk! Ik denk dat ik kleur 52 heb. Ik ben benieuwd!
  xxx

  Beantwoorden
 14. Silvia
  21 februari 2013 at 19:41 (8 jaar ago)

  Het lijkt mij leuk om deze foundation te testen, aangezien ik al een tijdje een foundation van Bourjois wil. Ik ben nog al kritisch wat betreft foundation dus blijf vaak bij mijn vertrouwde foundations. Dit lijkt mij een leuke manier om kennis te maken met de foundation van Bourjois. Ik denk dat ik de kleur 52 nodig heb.

  Beantwoorden
 15. Roxanne
  21 februari 2013 at 19:41 (8 jaar ago)

  Ik zou heel graag nr 52 vanilla testen voor je. Ik heb al veel goeds over deze foundation gelezen en ben nu natuurlijk ontzettend nieuwsgierig wat voor resultaat het zal geven op mijn huid.

  Beantwoorden
 16. Kirsty
  21 februari 2013 at 19:42 (8 jaar ago)

  Jaaaaaahh! Ik wil wel in het testpanel zitten!
  Ik ben een actieve meid die graag wil testen of nummer 53 blijft zitten na een dag werken met kinderen (lees never a dull moment) en/ of tijdens flink flirten in de kroeg.. Ik ben niet elke minuut bezig met mijn make-up dus het moet goed zijn! Je krijgt een eerlijke mening, beloofd!!
  Groetjes Kirsty

  Beantwoorden
 17. Maartje
  21 februari 2013 at 19:42 (8 jaar ago)

  Ik zou heel graag de foundation willen testen! Ik gebruik regelmatig de ‘oude’ healthymix foundation, dus ben daarom erg benieuwd naar de vernieuwde versie. Ik zou dan graag 52 (vanille) willen testen, deze kleur gebruik ik nu ook en past goed bij mijn eigen huidskleur.
  Ik hoop natuurlijk dat ik word gekozen, en zo niet: keep up the good work Sanne! Ik vind je site heel leuk en vooral je collages met kleding!
  Groetjes

  Beantwoorden
 18. Tilana Methorst
  21 februari 2013 at 19:42 (8 jaar ago)

  Lijkt me heel leuk! In kleurtje 52! Leuk dat er testpersonen worden gezocht!
  Ik zou het graag doen!

  Beantwoorden
 19. kiki
  21 februari 2013 at 19:43 (8 jaar ago)

  hoi Sanne ik wil graag de foundation testen ik denk dat nummer 52 wel voor mij geschikt is.
  ik wil ook graag de foundation testen omdat ik al heel veel foundations heb geprobeerd van verschillende merken maar
  ik heb nog niet de helemaal perfecte gevonden dus ik wou deze foundation wel een proberen.
  en ik vind het altijd wel leuk om nieuwe dingen te testen en te beordelen.
  ik wens de andere ook succes xxxxxx kiki.
  mijn mail: kikireerink@live.nl

  Beantwoorden
 20. Mara
  21 februari 2013 at 19:43 (8 jaar ago)

  Wat een super leuke actie, ik zou dus ook heel graag een foundation voor je uittesten. Ik ben net zelf begonnen met een blog, en op deze manier kan ik oefenen met reviewen :)
  Ik heb een erg lichte huid, dus ik denk dat ik kleur 51 moet hebben. Ondanks dat ie er een beetje vreemd uit ziet haha.

  Beantwoorden
 21. Kim
  21 februari 2013 at 19:44 (8 jaar ago)

  Hoi hoi!
  Wat leuk, ik zou heel graag deze foundation willen testen.
  Ik heb een erg lichte huid (dus ik denk dat 51 het beste bij me past), daarnaast heb ik ook een erg droge huid. Ik heb al verschillende foundations geprobeerd, maar vele drogen mijn huid extra uit of benadrukt droge plekjes. Dit merk heb ik nog niet geprobeerd daarom lijkt het me fijn als dat zou kunnen! Wie weet vind ik eindelijk de juiste!
  Het testen en er daarna wat over schrijven, lijkt me super leuk!

  Beantwoorden
 22. Nadie
  21 februari 2013 at 19:47 (8 jaar ago)

  O wat tof! Ik zou hem heel graag willen testen. Ik vind het lastig om met mijn lichte huidskleur een goede foundation te vinden.. Ik zou de 51 willen proberen en ik vind het leuk om er een stukje over te schrijven. Eventueel zou ik ook foto’s kunnen maken met mijn nieuwe camera. Ben zeer benieuwd!

  Beantwoorden
 23. Rosanne
  21 februari 2013 at 19:47 (8 jaar ago)

  Ah te gek! Ik zou graag een keer de Healthy Mix foundation van Bourjois willen proberen.
  Ik heb een lichte huid en ben een beetje huiverig geworden voor foundation van drogisterijmerken. Vaak is de lichtste kleur veel te donker en/of met een te roze of rode ondertoon waar ik het bekende masker-effect van krijg. Héél erg jammer want ik hoor veel postieve dingen over de Bourjois Healthy Mix foundation!
  Mijn kleur is 51 Licht Vanille.

  Beantwoorden
 24. Miranda
  21 februari 2013 at 19:49 (8 jaar ago)

  Wat leuk! Ik heb zelf de vorige versie van de healthy mix foundation gekocht. En ik vind hem erg fijn, helaas is de kleur nu te donker voor mij. En ik had al zo gehoopt dat ze kleur nummer 51 zouden uitbrengen. Ik zal wel erg graag mee willen doen met het testen , aangezien ik zeer benieuwd ben naar nummer 51 ( voor de lichte huidjes onder ons) en natuurlijk ben ik ook benieuwd naar de foundation zelf. Ik heb van mijzelf best een vette huid en in combinatie met mijn werk (ik werk in de zorg) ben ik altijd wel erg benieuwd hoe de foundation zich houdt. Ik heb van mijzelf redelijk wat onzuiverheden dus ik ben ook best benieuwd hoe dekkend de foundation is. Al met al zal ik graag bourjois healthy mix foundation in nummer 51 willen testen.

  Beantwoorden
 25. Marjolein
  21 februari 2013 at 19:51 (8 jaar ago)

  Oeh leuk! Ik wil wel nummer 57 testen, vind ook dat er te weinig drugstore foundations zijn voor donkere huid dus ben erg blij dat Bourjois deze kleuren nu in NL uitbrengt :)

  Beantwoorden
 26. tamara
  21 februari 2013 at 19:54 (8 jaar ago)

  wat leuk ik wil graag 53 testen.

  Beantwoorden
 27. Femke
  21 februari 2013 at 19:54 (8 jaar ago)

  Dat lijkt me heel erg leuk! Ik zou deze foundation graag willen testen. Ik denk dat ik de kleur nummer 53 nodig zou hebben omdat ik deze ook van de Flower Perfection heb. Ik heb een erg gevoelige huid en ben heel benieuwd hoe mijn gezicht erop reageert.

  Beantwoorden
 28. Dilara
  21 februari 2013 at 20:06 (8 jaar ago)

  Jaaaa het lijkt me ontzettend leuk om de foundation uit te proberen. Ik heb tot nu toe best veel foundations getest en heb dus aarsig wat ervaring. Ik heb een gemengde huid die best snel vettig wordt. Dus ik denk dat ik een goede proefpersoon ben:) kleur nummer 53 is helemaal mijn kleur! Ik hoop dat ik de foundation mag testen:)

  Beantwoorden
 29. Myrthe
  21 februari 2013 at 20:10 (8 jaar ago)

  Oeh dat lijkt me echt tof! Ik denk dat nr 52 mijn huid wel zal passen (:
  Xxx Myrthe

  Beantwoorden
 30. Carolien
  21 februari 2013 at 20:15 (8 jaar ago)

  Dat is nog eens een leuk iets!, Ik wil best een foundation testen!,
  Ik twijfel tussen kleur 51 en kleur 52 zo op het plaatje lijkt 51 wel heel erg licht! Ik heb geen idee hoe dit in real life is.
  Dus ik denk dat dat ik of 51 of 52 nodig zou hebben,

  Liefs,

  Beantwoorden
 31. steph
  21 februari 2013 at 20:26 (8 jaar ago)

  leuk zou m erg graag willen testen was ook erg enthousiast over de oude healtymix foundation en heb al veel verschillende soorten geprobeerd mijn kleurnummer is 53
  groetjes stephanie

  Beantwoorden
 32. Maartje
  21 februari 2013 at 20:29 (8 jaar ago)

  Het lijkt me super om een keer een foundation van Bourjois te testen! Ik heb zitten twijfelen tussen Bourjois en Rimmel ? geloof ik, toch uiteindelijk niet die van Bourjois genomen, ben wel benieuwd naar deze !
  Kleur 51 zal hopelijk wel goed zijn.
  Liefs

  Beantwoorden
 33. Yara
  21 februari 2013 at 20:29 (8 jaar ago)

  Yay,ik doe graag mee!
  Mijn kleur is denk ik 51/52 .Als 51 met een gele basis is dan liefst nummer 52. (:
  Liefs,
  Yara

  Beantwoorden
 34. Annette G.
  21 februari 2013 at 20:30 (8 jaar ago)

  Ik denk dat voor mij nr. 54 het beste zou passen. Ik hoor veel goede verhalen over de Bourjous foundations heb er nog nooit 1 geprobeerd. Leuk om je lezers op deze manier te betrekken.

  Beantwoorden
 35. Aurelie
  21 februari 2013 at 21:00 (8 jaar ago)

  Ik wil ook wel meedoen! Lijkt me echt leuk om de healthy mix foundation the testen. Voor mij kleur 53 alstublieft :).

  Beantwoorden
 36. Jessica
  21 februari 2013 at 21:07 (8 jaar ago)

  Wat leuk, ik zou heel graag nr 53 of 54 willen proberen (er zit nogal wat kleurschil tussen mijn kaken en voorhoofd)! Ik heb nog nooit een foundation van Bourjois geprobeerd. Ik gebruik al een tijdje een bb cream, maar wil toch iets wat meer dekt.

  Beantwoorden
 37. Nancy
  21 februari 2013 at 21:10 (8 jaar ago)

  Super leuk! zou graag mee willen doen :D
  Ik denk dat 54 het best bij mij zou passen!

  Beantwoorden
 38. Laura*
  21 februari 2013 at 21:12 (8 jaar ago)

  Oeh, dat lijkt me leuk! Eigenlijk val ik in de categorie van zwaar-ongezond-bleke-vrouwen-die-toch-gezond-zijn-maar-niet-lijken-zo-bleek. Met andere woorden: ik kan bijna geen foundation vinden die licht genoeg is. Nu heb ik wel wat goede dingen gehoord over deze foundation en ook dat de lichtste kleur, 51, erg licht is. Dus ik heb stiekem de hoop dat ik deze ook kan dragen, ik zou het graag uit willen testen! Daarbij schijnt de foundation zelf ook fijn te zijn, ik ben benieuwd of mijn huid er ook tegen kan.

  Beantwoorden
 39. Nikita
  21 februari 2013 at 21:14 (8 jaar ago)

  Owwww, supersuper leuk dat we mogen meedoen !
  ik zou graag kleur 53 testen hoor ^^

  Beantwoorden
 40. Debbie
  21 februari 2013 at 21:15 (8 jaar ago)

  Wow, ik doe graag mee! Denk ik nr. 52 vanille nodig heb?

  Beantwoorden
 41. Ashleey
  21 februari 2013 at 21:41 (8 jaar ago)

  Klinkt heel leuk! Ik heb een erg donkere huid, of naja, niet heel donker maar wel bruin! Lijkt mij erg leuk!

  Beantwoorden
 42. Ingeborg
  21 februari 2013 at 21:48 (8 jaar ago)

  Lijkt me super leuk om 51 of 52 te proberen!

  Beantwoorden
 43. Mirjam
  21 februari 2013 at 21:50 (8 jaar ago)

  Toffe actie! Ik ben zelf nog niet heel into Bourjois, dus het testen lijkt me erg leuk! Ik denk dat ik een vanille ben.

  Beantwoorden
 44. Sophie
  21 februari 2013 at 22:21 (8 jaar ago)

  Wauw, toffe actie! Ik vind de foundations van Bourjois altijd heel fijn en ik zou deze heel graag willen testen, kijken of hij goed werkt voor mijn (op dit moment) problematische huidje. Ik denk dat ik kleurnummer 52 nodig heb!

  Beantwoorden
 45. Simone
  21 februari 2013 at 22:28 (8 jaar ago)

  Wat leuk! Ik denk dat 53 het best bij me past!

  Beantwoorden
 46. Nadine
  21 februari 2013 at 22:38 (8 jaar ago)

  Leuk zeg! Ik doe mee voor de 52. Ik heb best een lichte huid en de laatste tijd heb ik allemaal plekjes op mijn kin. Ik zou wel een goede foundation willen testen die deze plekjes bedekt!

  Beantwoorden
 47. Naomi
  21 februari 2013 at 22:58 (8 jaar ago)

  Altijd leuk om iets nieuws te testen en zeker als het voor jouw site is. Bourjois is een heel goed merk, tenminste dat vind ik, maar ik heb vaak wel moeite om de goede kleur te vinden. Ik heb namelijk een hele lichte huid. De meeste foundationkleuren zijn dan helaas ook te donker. Ik ben heel erg benieuwd naar nummer 51, licht vanille, hij lijkt maar namelijk erg geschikt voor de sneeuwwitjes onder ons! Wie weet mag ik hem proberen en anders hoop ik iemand anders hem mag testen en er een leuke review over schrijft.

  Beantwoorden
 48. Jessy
  21 februari 2013 at 23:00 (8 jaar ago)

  Ik wil graag meedoen voor nummer 54 !
  Waarom ik dit zo graag wil winnen? Ik durf nooit aan foundation te beginnen. Ik heb wel al een bb cream in mijn bezit, maar dat dekt toch niet zo goed als een goede foundation. Ook heb ik al heel veel goede dingen gehoord over de healthy mix lijn van Bourjois en heb ik het product nog niet gezien in de winkel. Tenminste, het is mij nooit opgevallen haha! Het lijkt mij daarom leuk om het als mijn eerste foundation uit te proberen en te kijken of mijn gevoelige huid er tegen kan.

  Liefs,

  Jessy

  Beantwoorden
 49. Chelles
  21 februari 2013 at 23:02 (8 jaar ago)

  Ik zou deze graag willen testen. Misschien is er dan eindelijk een foundation van Bourjois die niet te licht is voor mij. Ik zou dus graag de donkerste kleur willen uitproberen: 57. X

  Beantwoorden
 50. Noortje
  21 februari 2013 at 23:16 (8 jaar ago)

  ik zou graag 53 testen. super tof deze ‘actie’.
  xoxo

  Beantwoorden
 51. Mech
  21 februari 2013 at 23:32 (8 jaar ago)

  Wat leuk dat wij ze mogen testen! Ik test zelf ook elke maand een andere foundation on te kijken welke het mooiste effect geeft en bij mijn huid past. Daarom leek het mij ook leuk om deze te testen!
  Ik heb wel eens een foundation gebruikt van bourjois en die vond ik heel erg fijn en hij vloeide goed weg met mijn huid, wat ik erg mooi vind!
  De foundation ziet er erg mooi uit , en licht beige nummer 53 lijkt me geschikt voor mijn huid!
  Graag schrijf ik er dan mijn mening over!

  Beantwoorden
 52. Nadiehh
  22 februari 2013 at 00:17 (8 jaar ago)

  Ik vind het echt super leuk dat je lezeressen ook dingen laat testen. Leuk bedacht! . Ik ben altijd opzoek naar de perfecte foundation maar heb hem nog niet gevonden. Misschien is dit hem wel! Het lijkt mij heel erg leuk om de foundation te testen! Ik denk dat kleur 52 de beste kleur is voor mij maar 51 kan ook wel geschikt zijn in dit koude weer.

  Beantwoorden
 53. Esmee
  22 februari 2013 at 00:30 (8 jaar ago)

  Wat leuk dat je je lezeressen ook laat testen! Ik gebruik zelf al sinds het ontstaan van de healthy mix foundation deze foundation, dus ik wil uiteraard graag de nieuwe testen! Ik ben echt een ervaringsexpert als het gaat om de healthy mix foundation van bourjois, geen enkel merk komt met een foundation die beter bij me past. Het klinkt echt heel slijmerig maar het is écht écht zo. Ik kan het bewijzen want ik heb heel wat flesjes versleten (oke ik vraag me nu ook af hoe ik dat bewijs haha, maar geloof me maar :P). Mijn kleur is 52.

  Beantwoorden
 54. Dora
  22 februari 2013 at 01:45 (8 jaar ago)

  Ik wil erg graag nr 52/53 testen! :)

  Beantwoorden
 55. Janna Kooistra
  22 februari 2013 at 02:04 (8 jaar ago)

  Ik zou ook graag een foundation testen voor jou. En dan de kleur 53.
  Ben zelf ook erg benieuwd naar deze foundation. Ik ga kijken naar hoe dekkend de foundation is op rode plekken en oneffenheden. Dat is voor mij het belangrijkste aan een foundation.

  Beantwoorden
 56. Inge
  22 februari 2013 at 03:19 (8 jaar ago)

  Altijd lastig om een goede foundation te vinden, maar Bourjois heeft erg fijne foundations.
  Ik zou graag kleur 52 vanille willen testen!

  Beantwoorden
 57. Bente
  22 februari 2013 at 10:15 (8 jaar ago)

  Ik zou heel graag nummer 53 willen testen! Mijn Catrice Infinite Matt is bijna op en die is uit het assortiment dus moet opzoek naar een vervanger..

  Beantwoorden
 58. Lisa
  22 februari 2013 at 10:18 (8 jaar ago)

  Ik denk dat ik 52 moet hebben, maar als die een roze ondertoon heeft moet ik toch 53 :) Normaal draag ik altijd bb-cream dus het lijkt mij wel een uitdaging hihi :D

  Beantwoorden
 59. Janouk
  22 februari 2013 at 10:19 (8 jaar ago)

  Ik zou dolgraag de foundation in de kleur Vanille willen testen!

  Xxxx

  Beantwoorden
 60. Shannon
  22 februari 2013 at 12:21 (8 jaar ago)

  Superleuke actie ;)
  Ik heb zelf een lichte, droge huid en sproeten dus kijken of de healthy mix mij kan helpen voor een mooie uitstraling ben aan het twijelen tussen de nummers 51 en 52 denk zelf dan toch eerder 52.

  -XxxX- Shannon

  Beantwoorden
 61. BeautyByTS
  22 februari 2013 at 12:38 (8 jaar ago)

  Wat leuk, ik zou heel graag deze foundation willen testen. Ik denk dat 54 goed bij mijn huidskleur zou passen.

  Beantwoorden
 62. Kimberly
  22 februari 2013 at 13:16 (8 jaar ago)

  Wat leuk dat je ons ook zo betrekt bij je site! Dat vind ik nou zo leuk aan je site, dat je ook erg bezig bent met je bezoekers! het lijkt me leuk om 52 vanille te testen voor jou

  Beantwoorden
 63. Marleen
  22 februari 2013 at 13:40 (8 jaar ago)

  Wat leeuk dat we dit mogen testen! Ik heb altijd veel problemen met foundations, omdat ik best veel onzuiverheden heb en nadat ik de Flowerperfection foundation van Bourjois heb getest was ik wel onder de indruk. Ik zou het heel leuk vinden om de vernieuwde Healthy Mix Foundation te testen! Ik denk dat ik kleur 51 heb, omdat ik een hele lichte huid heb. xx Marleen

  Beantwoorden
 64. Céline
  22 februari 2013 at 14:40 (8 jaar ago)

  Wat ontzettend leuk om te doen! Ik twijfel tussen kleur 51 en 52, maar ik denk dat 52 beter past. Mijn foundation is net op en wil deze van bourjois al heel erg lang uitproberen! :)

  Beantwoorden
 65. Shannon de Bruijn
  22 februari 2013 at 15:04 (8 jaar ago)

  Wat leuk dat je je lezers deze foundation laat testen!
  Mij lijkt het erg leuk om deze foundation te testen.
  Ik heb nog nooit een foundation gehad van bourjois dus ik ben erg benieuwd naar deze foundation.
  De kleur voor mij is nr. 53, als ik de foundation mag testen.

  Liefs, Shannon

  Beantwoorden
 66. Kelly
  22 februari 2013 at 16:27 (8 jaar ago)

  Ik wil wel graag een foundation testen. Vooral omdat ik vaak last heb van rode vlekjes en droge plekjes. Het is voor mij dan ook altijd best wel lastig om een goede foundation te kopen, zonder dat mijn droge plekjes er juist erger uit gaan zien.

  Ik denk dat ik voor mijn huid de foundation Beige (53) nodig heb.

  Liefs
  Kelly

  Beantwoorden
 67. Eveline
  22 februari 2013 at 18:24 (8 jaar ago)

  Heej Sanne,

  Ik heb last van een erg vette huid met veel onzuiverheden. Daarom zou ik graag foundation willen gebruiken om alles te camoufleren, maar elke keer als ik foundation gebruik ontsteekt heel mijn huid. Ik gebruikte de foundation van Essence omdat mijn budget niet groot is. Over deze Bourjois foundation heb ik goede verhalen gehoord, ik ben erg benieuwd of mijn huid hier wel zuiver van blijft. Het lijkt me leuk om dat voor je te testen. 52 zou een goede kleur zijn. Ik zal je eerlijk vertellen wat ik er van vind.

  Groetjes eveline

  Beantwoorden
 68. De Kinder Emily
  22 februari 2013 at 18:28 (8 jaar ago)

  ooh lijkt me super om deze te testen! het vinden van een goede en toch verzorgende foundation is zo moeilijk, hopelijk krijg ik de kans! de kleur beige (54) lijkt me ideaal bij mijn huidstint passen.

  Beantwoorden
 69. Cecile
  22 februari 2013 at 18:30 (8 jaar ago)

  Al heel veel reacties, maar wat wil je ook…schitterende producten willen graag vele mensen testen!
  Ik ben daar natuurlijk ook wel graag een kandidaat voor hoor ;-)

  Beantwoorden
 70. joke bakker
  22 februari 2013 at 18:32 (8 jaar ago)

  Hallo dan>

  Ik ben zoekende nar een goede fondation die dekt en niet zweet. maar gewoon een egale teint geeft. Ben in de twijvel voor53 en 54 maar daat komen we vast wel achter. Ik heb een coup rose en oop dit er onder te krijgen. Tuurlijk schijf ik dan een stukje over mijn bevindingen

  Groetjes Joke

  Beantwoorden
 71. Anneleen
  22 februari 2013 at 18:33 (8 jaar ago)

  Hey, ik vind het persoonlijk heel moeilijk om een goede foundation te vinden die er natuurlijk uitziet, makkelijk uitsmeert en de huid voldoende hydrateert. Ik heb al veel soorten geprobeerd en wil ook graag deze uitproberen. Uiteraard bezorg ik je dan mijn mening !

  Beantwoorden
 72. Anneleen
  22 februari 2013 at 18:34 (8 jaar ago)

  Typisch iets voor mij, te snel willen zijn en nummer vergeten mee te geven: heel bleke huid, dus 51 zou ideaal zijn

  Beantwoorden
 73. Shanice
  22 februari 2013 at 18:35 (8 jaar ago)

  Oeeeeh wat leuk! Ik ben over het algemeen heel positief over de Bourjois foundations, ook vooral de Healthy Mix (serum). Ik zou het superleuk vinden om hem te mogen testen, in de kleur 54 Beige!

  X Shanice

  Beantwoorden
 74. Heleen
  22 februari 2013 at 18:36 (8 jaar ago)

  Wat leuk! Kleur 53 past wel bij mij geloof ik!

  Beantwoorden
 75. Selina
  22 februari 2013 at 18:36 (8 jaar ago)

  Graag nummer 53 zou ik willen testen. Ik heb als ik een te lichte kleur op heb dat ik een zombie lijk en als ik een te donkere kleur op heb, lijk ik een barbiepop. Deze kleur zit er precies tussen in wat ik zo zie, en dat lijkt mij leuk om te testen. Ik heb nu namelijk steeds net de verkeerde kleur te pakken.
  Ik wil graag deze foundation uit proberen, zodat ik kan zien of deze bij mijn huid past. Uiteraad ook om te kijken of het geen masker effect geeft, zoals de foundations die ik al geprobeerd heb.

  Beantwoorden
 76. Fleur
  22 februari 2013 at 18:39 (8 jaar ago)

  Graag zou ik nr 51 willen testen! Mijn huid is heel licht en foundations zijn altijd te donker voor mij. Hoop dat dit the one voor mij is! :)

  Beantwoorden
 77. Lieze
  22 februari 2013 at 18:45 (8 jaar ago)

  Hallloooo,
  Ik zou heel graag deze fondation willen uittesten!!! Ik wil al een tijdje eens fondation kopen maar ik weet nooit welk merk,soort of type ik moet nemen. Want ik wil niet dat het TE fel opvalt dat je fondation op hebt wat bij sommige andere meisjes wel is. Daarom zou ik deze graag eens willen uittesten!!!
  Mijn huidstype is 54 of 56. Ik weet het niet zo goed omdat ik het nog nooit gekocht heb.

  Beantwoorden
 78. Anneleen
  22 februari 2013 at 18:46 (8 jaar ago)

  Hoi!

  Ik zou graag deze foundation willen uittesten omdat de foundation die ik tot nu toe altijd kocht, niet meer verkocht wordt! Het zou dus een leuke manier zijn om op zoek te gaan naar een nieuwe foundation. Ik zou graag nr 54 testen.
  Groetjes!

  Beantwoorden
 79. Gwen
  22 februari 2013 at 18:57 (8 jaar ago)

  Ik zou met alle liefde deze nieuwe foundation uit willen proberen! Het is altijd lastig om de goede kleur te vinden, maar ik denk dat nummer 52 wel geschikt voor mij is :)

  Beantwoorden
 80. Niusha
  22 februari 2013 at 18:58 (8 jaar ago)

  Beste We are fashion,

  Ik zou graag voor jullie de vernieuwde foundation, Healthy Mix van Bourjois willen testen en mijn review/oordeel voor willen geven. Graag zou ik van jullie nummer 54 Beige willen testen, aangezien het kleur het meest overeen komt met mijn huid type.

  xoxo,
  Niusha

  Beantwoorden
 81. Chantal
  22 februari 2013 at 19:04 (8 jaar ago)

  Wat leuk dat je er gewoon een aantal mag laten uitproberen! Ben wel een beetje jaloers op je hoor haha ^^

  Ik ben een groot fan van Bourjois make-up, eigenlijk is bijna al mijn make-up van Bourjouis, van hun mascara en eyeliner ben ik al jaren een trouwe fan. Van deze foundation heb ik de ”oude” versie wel eens gehad en was er toen wel tevreden over. Ik switch alleen vaak van foundation dus heb nu weer een ander, maar zou deze vernieuwde Healthy Mix wel willen proberen, klinkt goed en ook het 16h goed-blijven-zitten beloofd veel positiefs :)

  Beantwoorden
 82. Kimmie
  22 februari 2013 at 19:14 (8 jaar ago)

  Dat wil ik wel eens proberen! Ik gebruik altijd de dure merken, maar deze wil ik graag wel testen :)
  En dan beige.

  Beantwoorden
 83. Marina
  22 februari 2013 at 19:16 (8 jaar ago)

  Ook ik zou graag deze foundation willen proberen. Ik heb de ‘juiste’ eigenlijk nog niet gevonden en ik ben benieuwd of deze wel mijn favoriet gaat worden. Nummer 52 past het beste bij mijn huidskleur :-)

  Beantwoorden
 84. martha nijborg
  22 februari 2013 at 19:19 (8 jaar ago)

  ik zou de 51 vanille wel willen proberen
  ik heb een lichte huid
  dus het past wel bij mijn huid

  Beantwoorden
 85. Larissa
  22 februari 2013 at 19:27 (8 jaar ago)

  Hoi :’)
  Ik zou graag de foundation uittesten. (Net zoals al die anderen boven mij!) Ik was al een tijdje aan het twijfelen om eens een foundation uit te proberen van bourjois. Nu ik dit zie komt het gewoon perfect uit.
  Persoonlijk hou ik er wel van om een review te schijven of iets dergelijks. Ik ben geboren met een talenknobbel dus schrijven zit in mijn aard, haha.
  Als jij mij zou uitkiezen (fingers crossed) dan zou ik graag de lichtste kleur, licht vanille uitproberen. Omdat ik toch wel een bleekscheetje ben. Zucht… was het al maar zomer. Zon, zee, strand en warmte. Heeeeerlijk. Maar goed, ik dwaal af. Stomme winter ook.
  Ik heb een vrij vette huid, dus ik ben wel benieuwd wat deze foundation voor mij zou doen.
  Om je leeswerk te besparen zal ik maar stoppen met schrijven, haha.
  Veel succes iedereen,
  x Larissa

  Beantwoorden
 86. esther
  22 februari 2013 at 19:28 (8 jaar ago)

  Ik gebruik eigenlijk nooit foundation omdat ik altijd zoiets heb van,er zit zo’n laag op mijn gezicht.
  Toch wil ik dan nu deze test uit proberen dit omdat ik eigenlijk alle producten van bourjois SUPER vind.
  Wie weet ben ik dan toch om ; )
  Als ik een kleur ga proberen word het dan denk toch nr 52 vanille.
  Ik ben benieuwd!
  Groetjes esther.

  Beantwoorden
 87. Marit
  22 februari 2013 at 19:39 (8 jaar ago)

  hoi,
  ik zou graag mee willen doen voor de kleur 51 :)

  Beantwoorden
 88. stacey
  22 februari 2013 at 19:46 (8 jaar ago)

  wat gaaf, dat zou ik graag uit willen testen :) Ik heb de kleur 51

  Beantwoorden
 89. Sonja de Jager
  22 februari 2013 at 19:50 (8 jaar ago)

  Graag wil ik nr. 52 testen en geef daarna mijn commentaar,
  Dat vind ik een goede tegenprestatie voor dit test-gebaar.

  Beantwoorden
 90. Linda
  22 februari 2013 at 19:52 (8 jaar ago)

  Ik zou ook graag de nieuwe foundation willen testen. Voor mij kleur 52. =)

  Beantwoorden
 91. shadaf
  22 februari 2013 at 20:01 (8 jaar ago)

  ik zou wel eentje willen proberen nummer 53 is wel een goede match met mijn huidskleur ik durf het nooit te kopen omdat ik bang ben dat het me niet bevalt

  Beantwoorden
 92. Eva
  22 februari 2013 at 20:05 (8 jaar ago)

  Hee!
  Ik zou graag willen testen, een review schrijven is altijd leuk om te doen! Na al tig foundations te hebben geprobeerd, nog altijd niet de juiste gevonden. Dus misschien bij deze meer geluk? :)
  Kleur 51 denk ik voor mij, omdat ik een erg lichte huid heb.

  Beantwoorden
 93. Tiny
  22 februari 2013 at 20:17 (8 jaar ago)

  Hey !
  Ik zou het een eer vinden om het te kunnen testen voor jou, en een review te schrijven !
  Ik heb een foundation thuis maar is te geel voor mij, nummer 52 lijkt mijn kleur.
  Ik woon in België btw, groetjes x

  Beantwoorden
 94. Chay
  22 februari 2013 at 20:39 (8 jaar ago)

  Nummer 52 (Vanille)
  Zou echt leuk zijn om te mogen testen, het is sowieso al een leuke actie. Dat we worden betrokken bij de ‘test periode’ zeg maar.

  Beantwoorden
 95. Axelle
  22 februari 2013 at 20:47 (8 jaar ago)

  Oh wat leuk , ik zou wel graag willen testen :) kleur : 52 vanille !

  xoxo

  Beantwoorden
 96. Pauline Vanheule
  22 februari 2013 at 20:50 (8 jaar ago)

  Zou de foundation heel graag willen testen! Kleurtje 51 lijkt me wel een perfecte match, ben altijd op zoek naar een goede foundation voor mijn lichte huid. Dus ik zet de zoektocht verder… Groeten vanuit België!

  Beantwoorden
 97. Marijke
  22 februari 2013 at 21:06 (8 jaar ago)

  Oeehh nicee <3

  Ik zou heel graag kleur nummer 51 willen testen :) ben super benieuwd naar deze foundation, ik hb de flower perfection al en die is super fijn k ben benieuwd of deze nòg fijner is !

  Beantwoorden
 98. Karolien
  22 februari 2013 at 21:12 (8 jaar ago)

  Ik zou het super leuk vinden om de nieuwe foundation te testen!!
  De producten van Bourjois zijn geweldig!
  Ik twijfel tussen de kleuren 51 en 52.

  Beantwoorden
 99. Sandra
  22 februari 2013 at 22:24 (8 jaar ago)

  Ik ben erg benieuwd naar de vernieuwde healthy mix foundation, daarom zou ik deze graag willen proberen. Momenteel gebruik ik een andere foundation van Bourjois en ben hier erg tevreden over. Graag de kleur 52, aangezien de 53 net iets te donker voor me is.

  Beantwoorden
 100. azazella
  22 februari 2013 at 23:30 (8 jaar ago)

  Ik zou heel graag nummer 51 willen testen want ik ben echt melk wit en kan nooit een goede foundation vinden voor mijn huid

  Beantwoorden
 101. Jasmine
  23 februari 2013 at 00:10 (8 jaar ago)

  Zoek net ald veel andere meiden nog steeds naar een geweldige foundation en deze klinkt wel erg goed. Volgens mij ben ik nr 53.

  Beantwoorden
 102. Linda
  23 februari 2013 at 01:05 (8 jaar ago)

  Wow, leuke actie! ♥ Zou heel graag mee willen doen, denk dat ik nummer 53 heb ;)

  Beantwoorden
 103. romy
  23 februari 2013 at 10:18 (8 jaar ago)

  hooi,
  ik wil de nieuwe foundation wel graag testen, omdat ik een nieuwe nodig heb mijne is bijna op en ik wou een nieuwe kopen maar ik kan niet mijn kleur vinden en ik denk dat nummer 52 goed voor mij is, omdat dat precies mijn kleur is ik ben natuurlijk nog jong dus zoveel geld voor foundation heb ik niet waqnt voor mij een goede chanel foundation is egt te duur en deze lijkt we wel heel goedd…

  pssstt: Je hebt wel een hele leuke site xxxx

  Beantwoorden
 104. Mieke
  23 februari 2013 at 13:09 (8 jaar ago)

  Super leuk! zo gaaf zijn als ik het zou mogen testen! : ) want ik wil het al een hele tijd uitproberen maar het is zo duur en ik ben blut en als ik het niks zou vinden dat zit ik daar met een foundation… dus het zou echt gaaf zijn dat ik het zou mogen testen, kijken hoe ik heb vind. ik heb kleur 54 nodig ; )

  Beantwoorden
 105. Linsey
  23 februari 2013 at 14:17 (8 jaar ago)

  Lijkt me leuk om de foundation te testen! Over de healty mix foundation heb ik altijd al goede dingen gehoord, sowieso over bourjois foundations in het algemeen (ook hier op wearefashion.nl haha). En ja, ‘vernieuwde’ klinkt altijd erg spannend, niet? ;)

  Ik denk dat ik kleur Beige heb.

  Liefs, x

  Beantwoorden
 106. Kimberly Bollen
  23 februari 2013 at 19:39 (8 jaar ago)

  Ik wil m ook wel testen! En dan Nr 51. Heb een lichte huid en last van meeeters en puistjes niet super erg maar paar rode vlekjes, ben opzoek naar iets dat een goede dekking geeft.

  Ben een goed test persoon hihi <333

  liefs, kimberly

  Beantwoorden
 107. Ann
  23 februari 2013 at 22:29 (8 jaar ago)

  “Comme après 10 heures de sommeil” is mijn favoriete foundation! Aangezien deze in hetzelfde gamma zit lijkt het me erg leuk om die eens uit te proberen. 53 is mijn kleur. Misschien tot binnenkort?

  Groetjes,
  Ann

  Beantwoorden
 108. Charlotte Van Gelder
  23 februari 2013 at 22:51 (8 jaar ago)

  Tuurlijk! 52! Hopen maar!

  Beantwoorden
 109. Ornella
  23 februari 2013 at 22:52 (8 jaar ago)

  Wat een leuk initiatief! Ik heb nog nooit een foundation van Bourjois uitgeprobeert.
  Graag zou ik dus deze foundation willen testen. Aangezien ik een heel bleek ben, denk ik dat kleur 51 mij het best zou passen.

  Ornella

  Beantwoorden
 110. Charlotte
  24 februari 2013 at 01:04 (8 jaar ago)

  Hoi Sanne, ik zou graag de lichte vanille 51 willen testen! Ik heb namelijk een ontzettend lichte huid en vind het daarom moeilijk om goede foundations te vinden, meestal is de lichtste kleur van een merk al te donker. Het lijkt me tof om een foundation te ontdekken die ik gewoon in de winkel kan kopen ipv op internet en geen dikke 30 euro kost (zoals MAC bijvoorbeeld).

  Beantwoorden
 111. Marlies
  24 februari 2013 at 11:09 (8 jaar ago)

  Mijn voorkeur gaat naar nr. 52. Ik heb een getinte huid en vind het moeilijk een geschikte foundation te vinden.

  Beantwoorden
 112. Sanne
  24 februari 2013 at 15:35 (8 jaar ago)

  51 Licht Vanile, lijkt me een geschrikte kleur voor mij, lijkt me leuk om te testen! :)

  Beantwoorden
 113. Emma
  24 februari 2013 at 16:06 (8 jaar ago)

  Het lijkt me leuk om de foundation te testen. Ik heb redelijk veel vlekjes e.d. dus dan is goed te zien of de foundation dekkend is bijv. :)
  Voor mij is 51 of 52 geschikt, ik neig iets meer naar 52.
  Leuk dat je dit doet!

  Beantwoorden
 114. hannah
  24 februari 2013 at 17:03 (8 jaar ago)

  Heey,

  super leuk hoor ! Dat je ons er ook bij betrekt ;)
  Mijn kleur is 51

  Beantwoorden
 115. Lotte Snepvangers
  25 februari 2013 at 00:16 (8 jaar ago)

  Ik denk dat ik nummertje 52 nodig heb. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik niet een hele normale huid heb. Het is heel onrustig, en word bijvoorbeeld snel rood. Daarnaast heb ik veel last van puistjes, dan weer op mijn keer, dan weer op mijn wang en daarna op mijn voorhoofd. Ik weet niet of dit niet of noujuist wel handig is om te testen? Maar dan weet je dat voordat je iemand gaat kiezen! (: Leuke actie!

  Groetjes, Lotte

  Beantwoorden
 116. Tanja
  25 februari 2013 at 19:59 (8 jaar ago)

  Wat leuk!
  Zou deze foundation zeker wel eens willen proberen :)
  Voor mij lijkt de geschikte kleur 52 Vanille.

  Groetjes Tanja

  Beantwoorden
 117. maite
  25 februari 2013 at 22:00 (8 jaar ago)

  Ik zou m supergraag testen want ik heb tot de dag van vandaag nog niet de goede foundation gevonden.
  Ik ga voor kleur 52 vanille!!!

  Beantwoorden
 118. isa
  26 februari 2013 at 17:46 (8 jaar ago)

  Ik ben al lang opzoek maar kan dé perfecte foundation maar niet vinden!
  het lijkt me leuk om deze te testen en mijn eerlijke mening over dit product te geven!
  (:

  Beantwoorden
 119. isa
  26 februari 2013 at 17:47 (8 jaar ago)

  p.s. mijn kleur is 52 denk ik :)

  Beantwoorden
 120. Evelyn
  26 februari 2013 at 20:06 (8 jaar ago)

  Ah, wat leuk! Van de vorige lijn heb ik nummer 52 gekocht, helaas is deze toch net iets te donker. Daarom zou ik heel graag nummer 51 willen testen om te zien of deze bij mijn lichte huid past. Succes en liefs, Evelyn

  Beantwoorden
 121. Gabriëlla
  26 februari 2013 at 21:41 (8 jaar ago)

  Het lijkt me super leuk om deze foundation te testen! Foundations zijn bij mij toch altijd te roze of ze oxideren dus ik ben benieuwd naar deze van Bourjois. Ik denk dat nr. 53 het beste in de buurt komt van mijn huidskleur.

  Liefs!

  Beantwoorden
 122. Alinda
  27 februari 2013 at 00:20 (8 jaar ago)

  Ik zou heel erg graag willen testen! Heb een beetje een rare huid, op sommige plekken zoals mijn voorhoofd heel erg droog en schilferig, terwijl mijn neus bijvoorbeeld altijd glimt. Ook krijg ik snel puistjes en reageer ik al snel overgevoelig op foundation. Ik ben dus nog op zoek naar de perfecte foundation, maar heb hem nog niet gevonden. De kleur die mij het beste lijkt voor mijn bleke smoeltje is 51, licht vanille.

  Beantwoorden
 123. Esther
  27 februari 2013 at 10:08 (8 jaar ago)

  Hallo,

  Zou graag het product willen testen, ben kritisch dus denk ik zelf een goede testpersoon.
  Ook doe ik visagie.
  Graag de kleur 54 beige.
  Ik hoor jet graag, groetjes

  Beantwoorden
 124. cynthia
  27 februari 2013 at 16:32 (8 jaar ago)

  Ik doe mee voor nr 53, licht beige :-)

  Beantwoorden
 125. Fay
  28 februari 2013 at 18:11 (8 jaar ago)

  Niemand de 56? Mooi, doe mij die maar! ;-)

  Ik heb een gemengde huid met de welbekende T-zone enerzijds en droge/normale wangen anderzijds. Ik zou graag willen ontdekken of deze foundation echt zo’n healthy mix is voor my mixed skin, dus kom maar op!

  Beantwoorden
 126. Peet
  28 februari 2013 at 21:46 (8 jaar ago)

  IK GEBRUIK NR 65 AL ZOLANG DEZE ER IS EN BEN GIGGA FAN. VIND HET ALLEEN JAMMER DAT ER BEST WEL EEN HOOP NIG ACHER BLIJFT IN HET FLESJE EN HET NOG NIET OP IS.VIND HET EEN TOP PRODUCT EN WIL HIER WEL EEN TEST MEE DOEN OM DE KLANTEN ER NOG MEER VAN TE OVERTUIGEN DAT ZE DIT MOETEN KOPEN…

  Beantwoorden
 127. Marloes
  2 maart 2013 at 11:40 (8 jaar ago)

  Gaaf!!
  Ik zou erg graag kleur 53 willen testen. Mijn foundation is net op en wilde dit keer Bourjois proberen. Mijn vorige foundations waren van Lancome en Catrice. Ben erg benieuwd naar deze foundation omdat mijn huid niet al te makkelijk is, ik heb dus best wat dekking nodig.
  Ben benieuwd, leuke actie in ieder geval!

  Beantwoorden
 128. Sharon
  3 maart 2013 at 00:02 (8 jaar ago)

  Ik zou het echt superleuk vinden om een foundation te testen! Ik zou graag nummer 52 willen ontvangen. :)

  Beantwoorden
 129. Nadine
  3 maart 2013 at 22:02 (8 jaar ago)

  ik ben echt reuze nieuwsgierig naar deze foundation! ik zou graag kleur 52 vanilla willen ontvangen.. :-)

  Beantwoorden
 130. Martine
  4 maart 2013 at 19:27 (8 jaar ago)

  Ik zou super graag kleur 52 willen testen!

  Beantwoorden
 131. Evi
  12 maart 2013 at 21:45 (8 jaar ago)

  Wooow dit lijkt ne echt tof! De flower perfection viel me helaas wat tegen, dus wil dolgraag testen of dit wat voor mijn droge en gevoelige huidje is! Mijn kleur is 53!

  Beantwoorden
 132. Rachal Beger
  12 augustus 2020 at 00:34 (1 maand ago)

  I just want to mention I’m new to blogs and absolutely liked your web site. Likely I’m planning to bookmark your site . You really have amazing writings. With thanks for sharing your web-site.

  Beantwoorden
 133. Rosia Quinlisk
  17 augustus 2020 at 02:02 (1 maand ago)

  I simply want to say I am all new to weblog and truly enjoyed your blog site. Probably I’m planning to bookmark your blog . You certainly have wonderful posts. Thanks a lot for revealing your web-site.

  Beantwoorden
 134. aarp viagra price
  22 augustus 2020 at 02:51 (1 maand ago)

  This website is actually a walk-through for all of the details you desired concerning this and didn?t recognize that to ask. Look here, as well as you?ll definitely discover it.

  Beantwoorden
 135. Jarrett Crest
  23 augustus 2020 at 05:11 (1 maand ago)

  It’s the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or suggestions. Maybe you can write next articles referring to this article. I want to read more things about it!

  Beantwoorden
 136. cbd oil and brain tumors
  26 augustus 2020 at 20:49 (4 weken ago)

  Hi! I just would like to offer a big thumbs up for the great info you have right here on this post. I will certainly be coming back to your blog site for even more soon.

  Beantwoorden
 137. Olive oil for skin
  27 augustus 2020 at 00:50 (4 weken ago)

  Welcome to iBeautys Best, iBeautys Best is the number one destination for Latest Beauty Products. Here you can easily buy your desired product from all over the world with very reasonable price.

  Beantwoorden
 138. cbd oil science
  27 augustus 2020 at 22:53 (4 weken ago)

  I was very delighted to locate this web-site. I intended to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely appreciating every bit of it and also I have you bookmarked to check out brand-new things you article.

  Beantwoorden
 139. Sell my house in Georgia
  28 augustus 2020 at 04:13 (4 weken ago)

  David-Home Northeast is your premier source for all of your Real Estate investing needs. We provide a variety of solutions for sellers looking to sell fast and investors looking to grow their real estate investment portfolios for better returns. At David-Home Northeast, we are dedicated to improving and redeveloping the areas that we operate in. We specialize in helping sellers of distressed properties (single and multi-family homes, commercial, retail, bank REOs, etc.) find buyers looking to invest. Let us put our network of cash home buyers and private money lenders to work for you so you can say “David” to that old unwanted property.

  Beantwoorden
 140. clarify cbd oil (cbdrx cbd oil)
  28 augustus 2020 at 20:19 (4 weken ago)

  Oh my goodness! an outstanding article dude. Thanks However I am experiencing problem with ur rss. Don?t know why Incapable to register for it. Exists any person getting the same rss issue? Anybody who recognizes kindly react. Thnkx

  Beantwoorden
 141. More hints
  31 augustus 2020 at 07:00 (3 weken ago)

  This internet site is truly a walk-through for every one of the info you wanted regarding this as well as didn?t understand who to ask. Peek here, and you?ll definitely uncover it.

  Beantwoorden
 142. ilmaiset videot
  1 september 2020 at 03:06 (3 weken ago)

  ilmaiset pornovideot, pornovideot, porno videot, pornovideoita, porn videos, free pornvideos, porno video

  Beantwoorden
 143. click site
  5 september 2020 at 00:24 (3 weken ago)

  excellent put up, very informative. I’m wondering why the other experts of this sector do not realize this. You must continue your writing. I’m sure, you have a huge readers’ base already!

  Beantwoorden
 144. Sueann Rochelle
  6 september 2020 at 14:27 (2 weken ago)

  This is the ideal blog site for anybody who wishes to learn about this topic. You recognize so much its almost tough to say with you (not that I in fact would want?HaHa). You absolutely put a brand-new spin on a subject thats been discussed for years. Excellent things, simply great!

  Beantwoorden
 145. does united healthcare cover cialis
  8 september 2020 at 01:12 (2 weken ago)

  Aw, this was an actually nice blog post. In concept I wish to place in creating similar to this furthermore? taking time and also actual initiative to make a great write-up? yet what can I say? I postpone alot and also by no means seem to get something done.

  Beantwoorden
 146. Private Dog Training
  8 september 2020 at 18:06 (2 weken ago)

  I have observed that fees for on-line degree authorities tend to be a fantastic value. For example a full Bachelors Degree in Communication with the University of Phoenix Online consists of Sixty credits at $515/credit or $30,900. Also American Intercontinental University Online offers a Bachelors of Business Administration with a complete course feature of 180 units and a price of $30,560. Online learning has made getting the college diploma so much easier because you might earn your own degree from the comfort of your home and when you finish from office. Thanks for all your other tips I have certainly learned through the website.

  Beantwoorden
 147. toronto roofer
  9 september 2020 at 02:21 (2 weken ago)

  Thanks for your helpful post. Through the years, I have come to be able to understand that the particular symptoms of mesothelioma are caused by this build up of fluid relating to the lining of the lung and the breasts cavity. The illness may start inside the chest location and multiply to other parts of the body. Other symptoms of pleural mesothelioma include weight reduction, severe deep breathing trouble, throwing up, difficulty ingesting, and infection of the face and neck areas. It needs to be noted that some people living with the disease will not experience just about any serious signs and symptoms at all.

  Beantwoorden
 148. downgrade amazon seller account
  9 september 2020 at 02:27 (2 weken ago)

  Very good written post. It will be helpful to anyone who employess it, including yours truly :). Keep up the good work – can’r wait to read more posts.

  Beantwoorden
 149. privatedogtraining
  9 september 2020 at 04:36 (2 weken ago)

  magnificent issues altogether, you just received a new reader. What would you suggest about your submit that you simply made some days in the past? Any sure?

  Beantwoorden
 150. Harold Stroth
  9 september 2020 at 05:15 (2 weken ago)

  Thanks to my father who stated to me about this web site, this blog is truly awesome.

  Beantwoorden
 151. viagra vrs cialis
  9 september 2020 at 15:19 (2 weken ago)

  You need to take part in a contest for one of the very best blogs on the web. I will suggest this website!

  Beantwoorden
 152. look at this website
  10 september 2020 at 02:28 (2 weken ago)

  great issues altogether, you just gained a new reader. What might you recommend in regards to your post that you just made some days ago? Any certain?

  Beantwoorden
 153. this link
  10 september 2020 at 02:34 (2 weken ago)

  What’s Taking place i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively useful and it has aided me out loads. I am hoping to give a contribution & assist different customers like its helped me. Great job.

  Beantwoorden
 154. sildenafil online review
  11 september 2020 at 07:55 (2 weken ago)

  Oh my goodness! an impressive post guy. Thank you Nevertheless I am experiencing problem with ur rss. Don?t recognize why Not able to sign up for it. Is there anyone obtaining similar rss issue? Any individual that knows kindly react. Thnkx

  Beantwoorden
 155. jonathan manzi
  12 september 2020 at 03:26 (2 weken ago)

  Hello my loved one! I want to say that this article is awesome, great written and include approximately all important infos. I would like to peer extra posts like this .

  Beantwoorden
 156. tiktok takipçi hilesi
  12 september 2020 at 03:30 (2 weken ago)

  I am really impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this one nowadays..

  Beantwoorden
 157. psychic reading
  12 september 2020 at 07:56 (2 weken ago)

  Hello my friend! I want to say that this post is amazing, nice written and come with approximately all important infos. I’d like to see more posts like this .

  Beantwoorden
 158. sildenafil citrate online purchase
  14 september 2020 at 23:39 (1 week ago)

  The following time I review a blog, I really hope that it doesn’t disappoint me as much as this set. I suggest, I recognize it was my selection to review, however I really believed youd have something intriguing to state. All I hear is a bunch of yawping regarding something that you could fix if you werent as well hectic trying to find interest.

  Beantwoorden
 159. Private Dog Training
  15 september 2020 at 02:52 (1 week ago)

  I am just commenting to let you understand of the notable experience my cousin’s child gained studying your web site. She learned too many details, most notably what it is like to possess an awesome teaching character to get many others with no trouble thoroughly grasp selected impossible things. You undoubtedly did more than people’s expectations. I appreciate you for displaying these informative, trustworthy, explanatory and also easy tips about this topic to Kate.

  Beantwoorden
 160. male sex doll
  15 september 2020 at 03:20 (1 week ago)

  Very interesting points you have mentioned , thankyou for putting up. “Great is the art of beginning, but greater is the art of ending.” by Henry Wadsworth Longfellow.

  Beantwoorden
 161. 90 sildenafil tablets coupon
  16 september 2020 at 15:24 (7 dagen ago)

  Nice blog post. I find out something extra tough on various blogs everyday. It will constantly be boosting to review web content from various other writers as well as practice a little something from their store. I?d favor to utilize some with the material on my blog site whether you don?t mind. Natually I?ll offer you a link on your internet blog. Many thanks for sharing.

  Beantwoorden
 162. mushroom fast foodmushroom
  16 september 2020 at 20:36 (7 dagen ago)

  Our Mushroomburger The signature Mushroomburger patty was created back in 1979. Still to everyone’s surprise, it is approximately made up of 50 mushrooms and 50 real beef.

  Beantwoorden
 163. Click Here
  17 september 2020 at 01:21 (7 dagen ago)

  Hello there! This is kind of off topic but I need some help from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to start. Do you have any points or suggestions? With thanks

  Beantwoorden
 164. Assignment help
  17 september 2020 at 19:02 (6 dagen ago)

  I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

  Beantwoorden
 165. erectile dysfunction prescription drugs
  18 september 2020 at 11:34 (5 dagen ago)

  There are some interesting times in this post yet I don?t know if I see all of them facility to heart. There is some credibility however I will certainly take hold point of view until I explore it better. Excellent post, thanks and we desire more! Included in FeedBurner also

  Beantwoorden
 166. Women's Rhinestone Underwear
  18 september 2020 at 12:18 (5 dagen ago)

  I must express some appreciation to you just for rescuing me from this particular scenario. Just after checking throughout the the net and seeing thoughts which were not powerful, I believed my entire life was over. Living without the strategies to the issues you have solved by way of your write-up is a serious case, and the ones which may have negatively damaged my entire career if I hadn’t come across your web page. Your primary expertise and kindness in touching almost everything was tremendous. I’m not sure what I would’ve done if I had not come across such a point like this. I can at this time look ahead to my future. Thanks for your time so much for your high quality and amazing guide. I won’t hesitate to propose the blog to any person who will need guide on this subject.

  Beantwoorden
 167. turkey forum
  18 september 2020 at 12:24 (5 dagen ago)

  I do believe all the ideas you’ve offered in your post. They’re very convincing and will certainly work. Nonetheless, the posts are very quick for newbies. Could you please extend them a bit from subsequent time? Thank you for the post.

  Beantwoorden
 168. digitoimisto
  19 september 2020 at 04:37 (4 dagen ago)

  Hi, Neat post. There is an issue with your web site in internet explorer, may test this… IE still is the market leader and a huge component of folks will leave out your magnificent writing due to this problem.

  Beantwoorden
 169. Michael Agee
  19 september 2020 at 04:46 (4 dagen ago)

  Hello There. I found your weblog the usage of msn. That is a very well written article. I will be sure to bookmark it and return to read more of your helpful information. Thanks for the post. I’ll certainly comeback.

  Beantwoorden
 170. Visit My site
  20 september 2020 at 02:31 (3 dagen ago)

  Some really nice and useful information on this web site, as well I conceive the design and style holds excellent features.

  Beantwoorden
 171. p wordpress
  20 september 2020 at 02:47 (3 dagen ago)

  I have been surfing online more than 3 hours nowadays, but I never found any interesting article like yours. It is pretty price sufficient for me. Personally, if all website owners and bloggers made excellent content material as you did, the net will probably be a lot more helpful than ever before.

  Beantwoorden
 172. Sexy Maid Costume
  21 september 2020 at 03:02 (2 dagen ago)

  you’re truly a just right webmaster. The website loading pace is amazing. It sort of feels that you’re doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterwork. you have performed a excellent task in this subject!

  Beantwoorden
 173. female adult toys
  21 september 2020 at 03:08 (2 dagen ago)

  adult toys near me ,where to buy adult toys near me,male sex toys,gay male sex toys,best gay male sex toys,female sex toys,best female sex toys,homemade female sex toys,female adult toys,female masturbation toys,diy female sex toys,female pleasure toys,female transformers toys,female masturbation with toys,

  Beantwoorden
 174. cbd oil for sale in minnesota
  21 september 2020 at 09:20 (2 dagen ago)

  The next time I review a blog, I hope that it does not dissatisfy me as high as this. I mean, I know it was my selection to review, yet I really thought youd have something interesting to say. All I listen to is a lot of grumbling regarding something that you might deal with if you werent as well hectic searching for attention.

  Beantwoorden
 175. Wisconsin healthcare
  22 september 2020 at 01:13 (2 dagen ago)

  Normally I don’t learn article on blogs, however I would like to say that this write-up very pressured me to take a look at and do it! Your writing taste has been surprised me. Thanks, quite great post.

  Beantwoorden
 176. check my blog spectrum activation website
  23 september 2020 at 06:59 (7 uren ago)

  Hey! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading through your blog posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects? Appreciate it!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *