Hoe combineer je stoere boots?

Een tijdje geleden had ik een trendspotting met leuke stoere boots. Dit is en blijft voor aankomend seizoen een grote trend. Wat mij opviel is dat veel van jullie deze trend wel konden waarderen. Persoonlijk vind ik het ook wel heel erg leuk, mits ze goed worden gecombineerd. Vandaag wil ik jullie aan de hand van voorbeelden laten zien hoe je deze leuke stoere laarsjes kunt combineren…

Het eerste setje is perfect voor een festival maar misschien ook wel een beetje gedurfd vanwege de blote benen. Ik vind laarsjes met blote benen wel erg mooi staan en voor een festival (maar ook wel in het dagelijks leven) vind ik het een goede combi…

Deze stoere laarzen van Zara vind ik echt prachtig. Ik heb ze gebruikt en er een lieve Cowgirl look mee gemaakt. Een mooi wit kanten jurkje met een ceintuur om de middel, een grappige ketting met paard eraan en een strooien hoed die de look helemaal afmaakt. Persoonlijk vind ik dit wel een leuke combi maar of ik het zelf snel aan zou doen, dat weet ik eigenlijk niet.

Stoere laarzen kun je ook goed dragen in combinatie met een casual outfit. De korte laarsjes van de H&M vind ik erg leuke modelletjes en staan mooi bij een skinny jeans of jegging. Leuke top of blouse erbij en afgemaakt met de juiste accessoires en je loopt er helemaal super trendy bij!

Ben je een echte meisje meisje dan vind je de outfit hieronder vast en zeker leuk. Ik heb gekozen voor een ietwat tuttig jurkje van de H&M en ook heb ik gekozen voor vintage uitziende sieraden. Door de laarsjes van Asos wordt het geheel net iets minder tuttig. Dit soort laarsjes kun je ook prima combineren met bijvoorbeeld een leuk bloemenjurkje.

Tenslotte ben jij een echte Rock chick? Dan weet ik zeker dat je de stoere laarzen trend sowieso wel heel erg leuk vindt. De motor laarzen van Zara passen natuurlijk perfect bij een hele stoere outfit. Ik vind trouwens de shorts van Topshop helemaal geweldig. De rode MAC lipstick maakt de look helemaal af!

Zo zie je maar dat je de stoere korte laarsjes op heel veel manieren kunt combineren. Het zijn natuurlijk best wel hele stoere schoenen maar je hoeft niet meteen je hele outfit hierop aan te passen. Ik vind het juist wel leuke om de laarsjes te dragen met juist wat ‘lievere’ kleding. Wat vind jij van mijn voorbeelden en zou jij het ook zo dragen?

105 Comments on Hoe combineer je stoere boots?

 1. Nynke-Boudien
  8 augustus 2011 at 15:11 (11 jaar ago)

  Ik vind die laarzen echt heel erg mooi. Ik draag veel Uggs, maar ik heb ook hoge zwarte laarzen want dat vind ik leuk bij een skinny jeans staan.

 2. Femke
  8 augustus 2011 at 15:19 (11 jaar ago)

  Wat een ontzettend leuk shirt van Nirvana! Ik moet snel eens gaan kijken bij de H&M hier of ze hem hebben…Ik had vroeger van die zwarte shirts, maarja zwart is zo zwart en in het wit is het toch ook wel leuk. Bedankt voor deze ‘tip’ 😀

 3. Noelle
  8 augustus 2011 at 15:21 (11 jaar ago)

  Geweldig leuk!! Ik vind ze allemaal (behalve de girly girl) stuk stuk helemaal geweldig! EEcht outfits die ik ziou dragen 🙂

 4. femketje
  8 augustus 2011 at 16:31 (11 jaar ago)

  die eerste vind ik het leukst 😀

 5. Wieneke
  8 augustus 2011 at 17:08 (11 jaar ago)

  ik vind de casual girl het leukste 🙂

 6. Ilja
  8 augustus 2011 at 17:11 (11 jaar ago)

  Wat een leuke combi’s, ik krijg spontaan zin om stoere boots te kopen!

 7. Merel
  8 augustus 2011 at 17:20 (11 jaar ago)

  Ik zou zelf alleen de casual dragen. De rest is niks voor mij. Maar wel heel leuk.

 8. G.
  8 augustus 2011 at 17:45 (11 jaar ago)

  I love die Miss Selfridge hartjes ring!

 9. charile
  8 augustus 2011 at 18:32 (11 jaar ago)

  Leuk gemaakt 😀

 10. Marina
  8 augustus 2011 at 18:42 (11 jaar ago)

  Mooi! Festival girl en casual girl zou ik zo dragen!

 11. Emma
  8 augustus 2011 at 19:28 (11 jaar ago)

  je weet echt altijd combinaties te maken waardoor ik elk item wel in mijn kast zou willen hebben!! vooral de 2e combi vind ik super 🙂 en echt alle laarsjes.. !

 12. Femke
  8 augustus 2011 at 19:38 (11 jaar ago)

  Hartstikke leuke combi’s!

 13. Suzanne
  8 augustus 2011 at 19:40 (11 jaar ago)

  die invito exemplaren vind ik echt super leuk!

 14. Samira
  8 augustus 2011 at 19:40 (11 jaar ago)

  Super goed gedaan! check al die combi’s… Echt cool 🙂

 15. Marijke
  8 augustus 2011 at 20:57 (11 jaar ago)

  Toffe outfits weer, as always haha!
  Ik hou van dat soort stoere laarzen. <3

 16. Milou
  8 augustus 2011 at 22:25 (11 jaar ago)

  De cowgirl en de casual girl vind ik erg leuk. Helemaal mijn stijl. 🙂

 17. E.
  8 augustus 2011 at 22:31 (11 jaar ago)

  Grappig dat Tendresse altijd een andere kleur heeft. Soms rozer, soms bleker. Zelfs in de winkel heb ik eens twee verschillende kleuren ervan zien staan. Ik heb zelf een bleke pastel roze, die ziet er echt heel anders uit dan op het plaatje. Zo roze heb ik hem nog nooit gezien.

 18. Lisa
  8 augustus 2011 at 23:08 (11 jaar ago)

  Leuk deze blog post; heb laatst van die combat boots gekocht dus kan ik wel veel inspiratie van opdoen, thanks 😀

 19. sisier
  8 augustus 2011 at 23:42 (11 jaar ago)

  oh dat hemdje van nirvana wil ik ook, zou die al in de winkel moeten hangen?

 20. Ellen
  11 augustus 2011 at 19:36 (11 jaar ago)

  je maakt altijd zulke leuke outfits! De girly & casual zijn wel outfits die ik zou dragen!

 21. Kalin Schraepen
  6 april 2012 at 16:15 (11 jaar ago)

  Die rock chick outfit vind ik echt suuuupertof vooral dat shortje ;p