Hoe combineer je stoere boots?

Een tijdje geleden had ik een trendspotting met leuke stoere boots. Dit is en blijft voor aankomend seizoen een grote trend. Wat mij opviel is dat veel van jullie deze trend wel konden waarderen. Persoonlijk vind ik het ook wel heel erg leuk, mits ze goed worden gecombineerd. Vandaag wil ik jullie aan de hand van voorbeelden laten zien hoe je deze leuke stoere laarsjes kunt combineren…

Het eerste setje is perfect voor een festival maar misschien ook wel een beetje gedurfd vanwege de blote benen. Ik vind laarsjes met blote benen wel erg mooi staan en voor een festival (maar ook wel in het dagelijks leven) vind ik het een goede combi…

Deze stoere laarzen van Zara vind ik echt prachtig. Ik heb ze gebruikt en er een lieve Cowgirl look mee gemaakt. Een mooi wit kanten jurkje met een ceintuur om de middel, een grappige ketting met paard eraan en een strooien hoed die de look helemaal afmaakt. Persoonlijk vind ik dit wel een leuke combi maar of ik het zelf snel aan zou doen, dat weet ik eigenlijk niet.

Stoere laarzen kun je ook goed dragen in combinatie met een casual outfit. De korte laarsjes van de H&M vind ik erg leuke modelletjes en staan mooi bij een skinny jeans of jegging. Leuke top of blouse erbij en afgemaakt met de juiste accessoires en je loopt er helemaal super trendy bij!

Ben je een echte meisje meisje dan vind je de outfit hieronder vast en zeker leuk. Ik heb gekozen voor een ietwat tuttig jurkje van de H&M en ook heb ik gekozen voor vintage uitziende sieraden. Door de laarsjes van Asos wordt het geheel net iets minder tuttig. Dit soort laarsjes kun je ook prima combineren met bijvoorbeeld een leuk bloemenjurkje.

Tenslotte ben jij een echte Rock chick? Dan weet ik zeker dat je de stoere laarzen trend sowieso wel heel erg leuk vindt. De motor laarzen van Zara passen natuurlijk perfect bij een hele stoere outfit. Ik vind trouwens de shorts van Topshop helemaal geweldig. De rode MAC lipstick maakt de look helemaal af!

Zo zie je maar dat je de stoere korte laarsjes op heel veel manieren kunt combineren. Het zijn natuurlijk best wel hele stoere schoenen maar je hoeft niet meteen je hele outfit hierop aan te passen. Ik vind het juist wel leuke om de laarsjes te dragen met juist wat ‘lievere’ kleding. Wat vind jij van mijn voorbeelden en zou jij het ook zo dragen?