Leuke festival proof outfits #2

Het festivalseizoen is begonnen en dat bracht mij op het idee om leuke festival outfits bij elkaar te gaan zoeken. Een aantal weken terug kon je deel 1 al zien. Uiteraard geen nood als je geen festival ganger bent, de setjes zijn ook leuk voor een dagje park, voor op vakantie of een dagje strand. Ik ben persoonlijk helemaal gek op het ‘festival’ stijltje en draag het dus ook gerust overdag. Hieronder zie je vier verschillende outfits en ik hoop dat jullie ze weer leuk vinden!

Misschien is dit wel meteen mijn favoriet! Ik hou van pasteltinten en kleding en accessoires met een romantische stijl. Vooral de top en het tasje vind ik helemaal te gek…

Als je in Nederland naar een festival gaat is het natuurlijk altijd de vraag of het wel mooi weer gaat zijn. Gelukkig kun je ook op een iets minder mooie dag ‘fashionable’ op een festival verschijnen. Een hele fijne comfi broek om aan te trekken is een harembroek. De outfit is vrij ingetogen maar de accessoires maken het helemaal weer ‘goed’!

Nog een vrij romantische outfit met een knipoog naar ‘western stijl’. Een stijl waar je van moet houden maar ik vind het eigenlijk wel heel tof, zou jij het aan durven te trekken?

Ten slotte nog een wat stoerdere outfit met studs en een lekkere neon gele kleur. Een rugtas is natuurlijk ene hele fijne tas voor naar een festival omdat er redelijk veel spulletjes in kunnen en het draagt ook heel comfortabel. Naast dat die handig is, is die ook nog eens heel erg hip!

Wederom vond ik het super leuk om deze setjes samen te stellen en jullie kunnen dus binnenkort ook nog een deel 3 verwachten, so stay tunded! Welke setje(s) vind jij het leukste?