Alle trends op een rij voor het najaar van 2013!

De afgelopen weken liet ik jullie alle najaarstrends zien op het gebied van mode. Wat is op dit moment helemaal hip?  Wat “moet” je echt kopen? Ik liet het je zien en vandaag heb ik voor jullie nog even alle trends in één artikel verzameld, zo is het lekker overzichtelijk en misschien wel heel handig als je gaat shoppen voor het najaar. Vertel vooral bij de comments welke trends jij het aller tofste vindt?

De kleur donkerblauw mag niet ontbreken. Eerst had ik niet zo heel veel met deze kleur, toch kan ik blauw steeds meer waarderen!

Ik vind ruitjes echt heel leuk en ik krijg er meteen een ‘stoere’ vibe van. Binnenkort heb ik trouwens een hele leuke DIY waar ook ruitjes in voor komen. Het is is in ieder geval heel duidelijk, ruitjes zijn hip dit seizoen!

Geen naaldhak maar een stoere blokhak, dat is waar je dit seizoen voor moet gaan. Ik vind het wel leuk en ik vermoed dat een blokhak ook wel vrij comfortabel loopt.

Verstop jezelf deze winter in een heerlijk warme jas die net iets te groot is. De oversized jas is super hip en deze speciale jassen die net iets te groot lijken, maar dat eigenlijk niet zijn, liggen massaal in de winkels.

Ik vind statement kettingen echt helemaal te gek en ik ben heel erg blij dat we dit sieraad nog even blijven zien. Ook in mijn eigen shop verkoop ik verschillende soorten opvallende kettingen. Het leuke aan de statement ketting vind ik dat elke outfit net wat extra’s krijgt.

De kleur bordeaux rood is typisch een kleur die we heel vaak in het najaar voorbij zien komen. Ik vind de kleur ook wel heel goed passen bij de herfst. De kleur is mooi warm en is erg goed te combineren met mooi donkergroen wat toevallig ook weer heel hip is!

De kniehoge laars is  heel erg hip dit najaar en ik vind ze ook erg leuk. Bijkomend voordeel is ook nog eens dat de laarzen lekker warm zijn.

Ook dit vind ik een hele leuke trend, de trapeze tas. Je kunt natuurlijk de “originele” kopen van Celine maar je kunt ook voor een budget vriendelijk exemplaar gaan…

De oversized trui is ook een item die ik erg veel heb gespot in de winkels. Het is misschien niet het meest flatteuze kledingstuk, het is wel heel lekker warm en heerlijk om thuis in te vertoeven.

Over deze trend ben ik wat minder enthousiast, de cut out boot. Het lijkt mij vooral niet praktisch omdat de openingen zorgen voor veel tocht wat uiteindelijk koude voeten veroorzaakt en dat wil je niet in de winter, toch? In ieder geval, Not my cup of tea!

Ik schreef het al hierboven bij de kleur bordeaux, ook donkergroen is een graag geziene kleur. De kleur donkergroen vind ik heel mooi en vooral smaragdgroen is prachtig! Toch maar eens gaan kijken of de kleur groen mij überhaupt staat?!

De normale gebreide mutsen maken plaats voor een hoed en het liefst eentje van vilt. De hoed is heel hip en voor een prikkie te koop bij bijvoorbeeld H&M of Primark. Is het iets voor jouw?

Een brullende tijger op je trui doet het dit seizoen heel goed. We zagen deze opdruk het eerste bij Kenzo en nu hangen de winkels er vol mee. Gelukkig wel want als je deze trend leuk vindt, dan hoef je in ieder geval niet per se 210 Euro neer te leggen voor een sweater maar ga je bijvoorbeeld gewoon naar River Island.

De shopper blijft hip en dat komt goed uit, zo kun je lekker veel meesjouwen en heb je niet snel ruimtegebrek.

Ten slotte, laarzen met veters mogen dit seizoen eigenlijk niet ontbreken aan je voeten. Je hebt ze in heel veel soorten en maten in verschillende prijsklasse en ik wil heel graag een paar hebben, nu nog een geschikt paar vinden!

Dit waren ze, de 15 voor mij meest opvallende trends op het gebied van mode. Welke trends vind jij het leukste? Volgende week laat ik jullie een overzicht zien met de beautytrends voor dit najaar, dus hou mijn blog in de gaten!

 

Dit vind je vast ook leuk...

19 Comments on Alle trends op een rij voor het najaar van 2013!

 1. Lotte
  26 september 2013 at 06:52 (7 jaar ago)

  Leuk artikel! Ik vind de trendkleuren van het najaar weer geweldig, ik ben dol op die mooie herfstkleuren. De blokhak vind ik ook een leuke trend, net als de cutout boots.

  Beantwoorden
 2. Myrthe
  26 september 2013 at 06:54 (7 jaar ago)

  Oeh superleuk, van de meeste trends ben ik zeker fan!

  Beantwoorden
 3. Beautydagboek
  26 september 2013 at 07:18 (7 jaar ago)

  Leuke trends! Ik vind de kleur groen, veterboots en oversized truien erg gaaf voor komende winter.

  Beantwoorden
 4. Martina
  26 september 2013 at 08:24 (7 jaar ago)

  Leuke trends en mooie items! Ik heb er ook al een aantal in mijn bezit :)

  Beantwoorden
 5. femketje
  26 september 2013 at 09:17 (7 jaar ago)

  ik vind ze allemaal eigenlijk wel erg gaaf :D vooral dat blauw en donkerrood!

  Beantwoorden
 6. Selena
  26 september 2013 at 09:41 (7 jaar ago)

  Leuke trends, degenen die mij het meest aanspreken zijn die grote truien, kniehoge laarzen, de tijgers en de statement kettingen. Leuk artikel trouwens!

  Beantwoorden
 7. Tineke
  26 september 2013 at 09:47 (7 jaar ago)

  Zulke leuke trends en bijna alles heb ik al in mijn kledingkast hangen!!!
  Liefs

  Beantwoorden
 8. Sarah
  26 september 2013 at 12:49 (7 jaar ago)

  Superleuke items! Ik ben vorig weekend gaan shoppen en heb onder andere die statement necklace van Zara gekocht. Ik ben er zoooo verliefd op!

  Beantwoorden
 9. Robin
  26 september 2013 at 16:41 (7 jaar ago)

  Voor dat blauw, bordeaux & oversized truien zijn helemaal mijn ding :)

  Beantwoorden
 10. Beautytalk
  26 september 2013 at 17:18 (7 jaar ago)

  Ik skip de ruiten en de blokhak denk ik :)
  Eefje

  Beantwoorden
 11. Emma
  26 september 2013 at 17:36 (7 jaar ago)

  Heerlijk artikel!
  Helemaal verliefd nu op die blokhak rechtsonder in collage, van de Zara. Kan ze helaas niet vinden op de site! Binnenkort maar eens langs de winkel, ik heb vandaag al drie keer dit artikel opnieuw geopend vanwege die schoenen haha.

  Beantwoorden
 12. Lys
  26 september 2013 at 18:24 (7 jaar ago)

  Love love love veel van deze trends!

  Beantwoorden
 13. vere
  26 september 2013 at 18:46 (7 jaar ago)

  ik vind persoonlijk de ruitjes trend en de oversided strend het leukst
  leuk om op deze manier te zien wat de trends zijn

  Beantwoorden
 14. Axelle
  26 september 2013 at 18:57 (7 jaar ago)

  ik vind ze stuk voor stuk super!

  Beantwoorden
 15. Lies
  26 september 2013 at 22:56 (7 jaar ago)

  Er zitten wel hele leuke trends tussen! Voor de kleurentrends vind ik heel erg leuk, want ik vind bordeaux, donkergroen en donkerblauw hele mooie kleuren voor in de herfst. Ook de oversized truien vind ik erg leuk.

  Beantwoorden
 16. Fashion meets Beauty
  29 september 2013 at 18:57 (7 jaar ago)

  Leuk artikel heb je ervan gemaakt! Zeegroen als najaarkleur vind ik geweldig, maar ook blokhakken, ruitjes, bordeaux en statement kettingen zal ik zeker weten gaan dragen.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *