Bekijk Victoria’s Secret Fashion Show 2012 online!

Bekijk Victoria’s Secret Fashion Show 2012 online!

Paar weken terug alweer was ‘Victoria’s Secret Fashion Show 2012′. Helaas duurt het altijd nog even voordat ook de rest van de wereld de spectaculaire show te zien krijgt. Eergisteren was het zover en werd de show uitgezonden, alleen helaas nog niet in Nederland. De show wordt trouwens nog wel hier uitgezonden, namelijk op Net 5 op 17 december. Maar kan ik zo lang wachten? Nee, natuurlijk niet! Dus gisterenmiddag begon mijn speurtocht op het www en uiteindelijk heb ik een site gevonden waar je de gehele show kunt bekijken…

Natuurlijk ben ik niet de minste en daarom deel ik graag deze link met jullie. Klik hier als je de show wilt bekijken. Ik heb in ieder geval weer van de show genoten en ben toch stiekem wel een beetje jaloers op deze dames. Veel kijk plezier!


Oh, en laat ook vooral nog even weten wat jij van de show vond?