Volgens mij zijn wij vrouwen nog steeds op zoek naar DE perfecte mascara, ja toch? Beauty merken komen steeds weer met nieuwe mascara’s en elke keer beloven ze ons van alles. Bijvoorbeeld Lange, volle en gesepareerde wimpers zonder klontjes door innovatieve borsteltjes, maar heel vaak kunnen ze hun beloftes niet nakomen. Eén ding weet ik wel, ik heb tot nu toe nog steeds niet DE perfecte mascara gevonden. Of zou de The’re Real mascara van Benefit daar verandering in hebben gebracht? Kom er achter door verder te lezen…

Allereerst wat feitjes over deze Benefit The’re Real mascara:

  • Het speciale borsteltje kun je zowel verticaal als horizontaal gebruiken
  • Het zorgt voor lengte, krul, volume en lift en separeert de wimpers
  • Is in één kleur te verkrijgen namelijk: ‘Jet Black’
  • Heeft een glanzende finish
  • Blijft lang zitten en droogt niet uit
  • En laat geen vlekken achter

Heel veelbelovend allemaal maar laten we nu snel gaan kijken naar wat ik er eigenlijk van vind…

Laten we eerst eens kijken naar het uiterlijk van de mascara, want het oog wil ook wat. De mascara komt in een doosje en dit vind ik zelf altijd wel leuk, het geeft me net altijd een iets meer luxe gevoel. Ik vind het doosje er leuk uitzien en door de teksten op de verpakking word ik ook best wel nieuwsgierig, dat doet Benefit in ieder geval al erg goed. De mascara huls zelf is zilver glanzend en bevat 8,5 gram. De dop is vrij breed en dit ligt lekker in de hand.

Het borsteltje is van kunststof en dit soort borsteltjes zie je steeds vaker bij mascara’s. Zelf vind ik dit soort borsteltjes heel fijn werken omdat het vaak alle wimperhaartjes pakt. Dat doet dit borsteltje eigenlijk ook heel goed. Zelf gebruik ik dit borsteltje alleen maar horizontaal en dit doe ik met zigzaggende bewegingen. Mijn wimpers krijgen meer volume en ook meer lengte. Zelf ben ik eigenlijk altijd iets meer van de volume mascara’s omdat ik qua wimper lengte eigenlijk niets te klagen heb. Maar gezien deze mascara beide dingen doet, ben ik erg tevreden. De mascara is ook echt mooi zwart en dus niet grijs/zwart, wat je ook heel vaak ziet en dat is jammer. Tot nu toe heb ik nog geen klontjes gezien en dat is ook een goed teken!

Hieronder zie je een foto waar ik de mascara op heb. Zo zie ik mijn wimpers het allerliefst, namelijk volume, lengte, een krul en goed gesepareerd. Niks geen spinnenpoten of klontjes. Eerlijk gezegd ben ik behoorlijk onder de indruk van deze mascara. Geloof me, ik heb al heel wat mascara’s getest maar eigenlijk heb ik bij geen één ooit zulke mooie wimpers gehad. Mijn wimpers voelen ook niet hard aan en dat vind ik erg fijn, want ik vind dit vaak heel ‘vies’ voelen.

Conclusie: Persoonlijk vind ik deze mascara erg dichtbij DE mascara komen waar we allemaal nog op zoek naar zijn. Enig nadeel wat ik kan verzinnen is dat die aardig aan de prijs is. Maar aan de andere kant heb je wel een super mascara, die je wimpers lengte en volume geeft, je wimpers separeert en absoluut geen klontjes of spinnenpoten geeft. Misschien ‘moet’ je voor een fijne mascara die dit allemaal doet iets meer geld uitgeven? De Benefit The’re Real mascara is te koop bij Sephora en kost €25,90. Een hele belangrijke vraag: Ga ik deze mascara vaker kopen, absoluut!