Youtube Tip: Pixiwoo!

Laatst was ik een filmpje aan het kijken van Nikkieturorials, die jullie ongetwijfeld allemaal kennen. Ik volg haar al erg lang en ik vind het altijd super leuk om haar video’s te bekijken. Naast dat ik fan van haar ben ben ik dat ook sinds kort ook van Pixiwoo, dat komt eigenlijk door Nikkie. Zij noemde namelijk in het filmpje heel vaak hoe geweldig ze de dames van Pixiwoo vindt. Nieuwsgierig als ik ben, ging ik meteen even een kijkje nemen op hun channel. Binnen no time was ik ‘hooked’…

Deze twee Britse dames zijn al sinds 2007 bezig en ze hebben inmiddels al erg veel video’s. Ze maken geweldige make-up tutorials waar je echt wat aan hebt. Het wordt allemaal heel duidelijk uitgelegd en mooi gefilmd, zo kan iedereen volgens mij goed leren make-uppen. Naast dat ze volgens mij full time bezig zijn met hun channel, werken ze ook beide als visagisten en hebben ze ook een studio waar ze make-up workshops geven. Naast dat het informatieve filmpjes zijn, vind ik het ook gewoon heel leuk om naar ze te kijken. Ze hebben namelijk best wel humor en vertellen soms ook gewoon over koetjes en kalfjes en daardoor wordt het best persoonlijk. Pixiwoo heeft meerdere filmpjes per week en ik word helemaal blij als ik zie dat er weer een nieuwe video klaar staat. Een nadeel wat ik kan verzinnen is dat ze Engels zijn. Ik kan best wel goed Engels maar ik kan me ook voorstellen dat er meiden zijn die bijvoorbeeld Engels niet zo goed kunnen verstaan. Maar toch denk ik, ook al versta je het niet, dat je het alsnog leuk vindt om het te bekijken.

Dit is één van mijn favoriete filmpjes:

[http://www.youtube.com/watch?v=Tzqwhs3qCWU]

Omdat ik de laatste tijd erg veel video’s van hun bekijk en dus een echte fan ben, leek het me wel leuk om dit even met jullie te delen. Misschien kende ze je al wel, maar misschien ook nog wel niet. Weet jij nog leuke andere Youtubers die make-up tutorials maken, laat het mij dan even weten bij de comments. En maak je zelf ook leuke video’s, ook dan mag je een link achterlaten!