Swatches + review Catrice Ultimate Nudes!

Vandaag twee lakjes die ik erg mooi vind maar die ook een beetje tegenvallen. Ik heb het over de Catrice Ultimade Nudes lakjes. Eerst twijfelde ik nog of ik er wel over zou gaan schrijven, maar ik kan natuurlijk niet altijd alleen maar positief zijn over producten. Catrice is echt mijn favo budgetmerk en ik vind oprecht dat ze hele fijne producten hebben, maar deze lakjes vielen me wel een beetje tegen qua dekking…

Toen de vernieuwde Catrice collectie uitkwam was ik heel erg benieuwd naar deze lakjes. Ik ben namelijk echt gek op nagellak van Catrice maar ook gek op nude kleurtjes, twee vliegen in een klap dus. Ik heb twee kleuren namelijk: Moulin Rouge Light & Mona Lisa is Staring Back, beide erg mooie nude tinten.

De kleur ‘Moulin Rouge Light’ zie je hieronder. Een prachtig roze creamy lakje die qua kleur heel mooi is. Maar wat was het lastig om mijn nagels goed te lakken. Het lakje dekte niet echt goed (had minstens drie laagjes nodig) en ik kreeg het er ook echt niet egaal. Ik moet wel zeggen dat ik vaker problemen heb met creamy lakjes, bijvoorbeeld ‘Easy Peacy Lemon Squeezy’ van Catrice is ook zo’n lakje die ik niet netjes en goed kan lakken. Ik heb mijn best gedaan om de kleur zo netjes mogelijk te swatchen. Deze kleur vind ik erg mooi maar zou ik weinig dragen omdat het vrij lastig lakken is…

Het tweede kleurtje is ‘Mona Lisa is Staring Back’ een hele mooie nude tint met hele kleine glittertjes, love it! Maar ook deze had wel drie laagjes nodig om goed te dekken. Ook vond ik het lastig om deze goed en netjes te lakken, maar het ging wel wat beter dan ‘Moulin Rouge Light’. Ik vind het echt heel zonde dat ik zelf niet echt goed de lakjes netjes op mijn nagels krijg want ik vind vooral deze kleur erg mooi.

Of het aan de lakjes ligt, of misschien wel aan mijn ‘lakkunsten’ dat weet ik niet. Wel ben ik heel benieuwd of jij ook moeite heb met deze Catrice lakjes? De lakjes zitten in ieder geval in het vaste assortiment en kosten €2,49 per stuk en je vindt ze bij Kruidvat.

 

Dit vind je vast ook leuk...

20 Comments on Swatches + review Catrice Ultimate Nudes!

 1. Emma
  19 juli 2011 at 15:23 (9 jaar ago)

  Toevallig, die bovenste heb ik net ook op gedaan. Ga zo het tweede lakje doen, ik vind hem erg mooi!

  Beantwoorden
 2. Leontine
  19 juli 2011 at 16:05 (9 jaar ago)

  Zijn mooie lakjes, al vind ik ze ook niet heel prettig lakken, ws omdat ze zo slecht dekkend zijn.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   20 juli 2011 at 00:25 (9 jaar ago)

   Dat denk ik ook idd, als je echt meer laagjes nodig hebt wordt het altijd iets minder mooi :)

   Beantwoorden
 3. charile
  19 juli 2011 at 16:12 (9 jaar ago)

  Ziet er mooi uit!
  Jammer dat ze moeilijk lakken, ik heb ze nog niet gekocht dus ik heb er nog geen ervaring mee
  x

  Beantwoorden
 4. Lianne
  19 juli 2011 at 16:30 (9 jaar ago)

  nude tint is erg mooi, en niet duur!

  Beantwoorden
 5. Jacky
  19 juli 2011 at 17:02 (9 jaar ago)

  Ik heb Mona lisaook en ik kan er ook niet mee lakken. Mijnkwastje is ook van een vreemd soort haar, veel plasticer en stugger dan andere catrice makes. En Mona Lisa heeft ook een vage grouwe waas na twee dagen..

  Beantwoorden
 6. Janneke
  19 juli 2011 at 17:31 (9 jaar ago)

  Die van Essence is wel goed!! Ik kan alleen maar niet wennen aan mat. Ik vind glans toch mooier.

  Beantwoorden
 7. Femke
  19 juli 2011 at 19:09 (9 jaar ago)

  Moulin Rouge Light dekt bij mij in twee laagjes, en ik ben er erg tevreden over. Mona Lisa is staring back daar ben ik ook niet zo enthousiast over….

  Beantwoorden
 8. Myrthe
  19 juli 2011 at 19:10 (9 jaar ago)

  Deze twee heb ik ook, maar ik vind ze eigenlijk net zo lakken als alle andere Catrice lakjes. Ze dekken wel wat minder goed en je hebt er wel 3 laagjes voor nodig, maar verder vind ik het gewoon fijne lakjes en mooie kleurtjes! :)

  Beantwoorden
 9. femketje
  19 juli 2011 at 19:15 (9 jaar ago)

  dat eerste lakje heb ik zelf ook :) ik vind ze wel okay maar niet super denderen.. maar hou daarnaast ook meer van felle kleuren ^^

  Beantwoorden
 10. Wieneke
  19 juli 2011 at 19:37 (9 jaar ago)

  ik heb mona lisa ook, maar vond het wel meevallen. een beetje stroperig.. ik heb met twee laagjes genoeg en het ziet er prima uit. wat ik zelfs een voordeel vind is dat ze bijna niet chippen en het zit er nu alweer vier dagen op. ik ben wel tevreden eigenlijk.

  Beantwoorden
  • Wieneke
   19 juli 2011 at 19:38 (9 jaar ago)

   en heb dus geen topcoat op wilde ik zeggen ;-)

   Beantwoorden
 11. Joyce
  19 juli 2011 at 20:08 (9 jaar ago)

  Het ligt zeker niet aan je lakkunsten, ik heb zelf ook een roze lakje Dance like a prima ballerina en hetzelfde probleem, jammer!

  Beantwoorden
 12. Claudia Damkat
  19 juli 2011 at 20:30 (9 jaar ago)

  Ik heb de lakjes ook en gebruik meestal maar 1 laagje om een dun natuurlijk glansje op mijn nagels te hebben.

  Beantwoorden
 13. fre
  20 juli 2011 at 17:31 (9 jaar ago)

  vindt ze wel erg leuk hoor!

  Beantwoorden
 14. Marijke
  21 juli 2011 at 17:44 (9 jaar ago)

  Ik heb ze zelf ook allebei, maar shame on me, ik heb ze nog steeds niet gebruikt dus kan niets zeggen over de dekking etc.

  Beantwoorden
 15. Belinda
  21 juli 2011 at 22:11 (9 jaar ago)

  Ik heb inderdaad ook last van de dekking. Je hebt echt drie (of meer :o) laagjes nodig. Jammer, want het zijn zeker mooie lakjes!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *