Sleek Mediterranean (oog)look!

Afgelopen dinsdag zag je al een review voorbij komen over de Sleek Mediterranean collectie en toen beloofde ik al dat er snel een look met deze producten zou verschijnen. Met het oog make-up palette kun je eigenlijk alle kanten op. Je kunt er rustige looks mee maken maar heb je zin in iets meer kleur, ook dit kan met het Monaco palette. Benieuwd naar de look, lees dan snel verder…

Ik heb groen en turquoise uit het palette met elkaar gecombineerd en dit geeft een mooi effect. Ondanks dat het vrij felle kleurtjes zijn vind ik het best een rustige look geworden, die ik ook gerust overdag zou dragen…

Voor de look gebruikte ik de volgende producten:

  • Oogschaduw basis van Michael Todd
  • In mijn binnenste ooghoekje L’oreal Color infaillible in de kleur ‘Hourglass Beige’
  • Groen en Turquoise kleur uit de Sleek Monaco palette
  • Gel eyeliner van Catrice kleur ‘Black Jack with Black Jack’
  • Voor mijn wimpers de L’Oreal Million lashes mascara

Zo kun je de look full face zien en nu zie je ook goed dat het best een rustige look is. Ook in mijn filmpje van vanmorgen draag ik deze look. Voor mijn gezicht en lippen gebruikte ik de volgende producten:

  • Catrice Photo Finish liquid foundation in de kleur ‘Sand beige’
  • Healthy mix concealer van Bourjois in de kleur ‘light radiance’
  • Op mijn lippen Sleek Pout Polish Monte Carlo (uit de Mediterranean collectie)
  • Op mijn wangen Sleek Santorini blush (uit de Mediterranean collectie)

Zouden jullie het leuk vinden om nog een look te zien gemaakt met dit palette en dan misschien wat extremer?