Sleek Mediterranean collectie

Toen ik de Sleek Mediterranean collectie zag op het internet wist ik gewoon dat de producten van mij moesten worden. Het lijkt wel alsof deze limited collectie op mijn lijf geschreven is. De kleuren en de combinatie van mat en glans vind ik erg mooi en in mijn hoofd had ik al talloze looks bedacht. Sowieso ben ik een grote fan van Sleek omdat het betaalbaar en kwalitatief goed is. Voor meer foto’s, swatches en mijn mening over deze collectie, lees dan snel verder…

Ik heb al meerdere palettes van Sleek waaronder de Chaos en de Original en over deze palettes ben ik erg tevreden, dat geldt ook voor deze.

Het Monaco palette heeft twaalf verschillende kleuren en ze hebben mat met shimmer gecombineerd en dat zorgt ervoor dat je veel verschillende looks kunt maken. Het palette is aan de buitenkant exact hetzelfde als alle andere palettes van Sleek, namelijk een zwart mat doosje met glanzende letters. Ik vind het een mooie verpakking maar ik had het wel leuk gevonden als de buitenkant ook in de ‘Mediterranean’ stijl was geweest, maar dat is slechts een detail. In de binnenkant zit een groot spiegeltje die handig is, maar die ik eigenlijk nooit gebruik. Ook zit er een sponsapplicator in die vooral heel handig is voor het swatchen maar ook die gebruik ik verder niet…

De kleuren zijn allemaal heel goed gepigmenteerd. Het valt me wel op dat de matte kleuren iets minder gepigmenteerd zijn dan de shimmer kleuren, maar alsnog vind ik de kwaliteit super. De kleuren zijn makkelijk te blenden en zo kun je er hele mooie kleurrijke looks mee maken. De oogschaduw zelf is niet heel zuinig, dit komt omdat ze nogal kruimelig zijn maar eerlijk gezegd stoor ik me hier niet zo aan. Het Monaco palette kost €7,25.

Dit vind ik dus zo leuk aan de Santorini blush van Sleek, deze is dus wel helemaal in Mediterranean stijl. Ik heb nog een blush van Sleek en zo kan ik ze heel makkelijk uit elkaar houden. Ik vind de kleur van de blush echt prachtig maar ik moet het wel heel voorzichtig aanbrengen op mijn lichte huidje, het product is namelijk super goed gepigmenteerd. De blush is ook niet heel zuinig in gebruik omdat deze ook nogal kruimelig is. Voor de rest werkt die erg fijn en wanneer ik het voorzichtig aanbreng geeft die een mooie gezonde roze kleur op mijn wangen.

Zoals je wel kunt zien aan de swatch is deze blush erg goed gepigmenteerd. Deze Sleek Santorini blush uit de Mediterranean collectie kost €4,95.

Ten slotte de Sleek Pout Polish Monte Carlo ook uit de Mediterranean collectie. Ik was al een tijdje erg benieuwd naar de getinte lippenbalsems van Sleek, dus natuurlijk moest ik deze ook hebben. De lippenbalsem zit in een rond plastic potje met draaidop en het ziet er erg leuk uit. Echt hygienisch is het niet, maar ik probeer altijd met mijn schone vingers in het potje te gaan. Het product ruikt heerlijk zoet naar Vanille en ik hou daar wel van. Wanneer het op je lippen zit verneem ik daar niet zo heel veel meer van. Wat heel prettig is aan de Monte Carlo Pout Polish is dat er SPF 15 in zit en dat zorgt ervoor dat je lippen goed beschermd worden tegen de zon. Mijn lippen worden heerlijk zacht van deze lippenbalsem en het geeft mijn lippen een goed verzorgd gevoel.

De balsem is wel vrij goed gepigmenteerd maar op mijn lippen zie ik deze kleur niet heel duidelijk meer. Op zich vind ik dit niet zo heel erg omdat ik toch niet zo van de felle lippen ben. Ben je op zoek naar een lipproduct die wel een mooie roze kleur geeft, kun je deze Pout Polish van Sleek beter overslaan. Het product kost €6,95.

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik erg tevreden over deze limited collectie van Sleek en vind vooral het oogschaduw palette een echte aanrader. Deze producten zijn o.a. te koop bij Boozyshop.nl en Enchantra.eu. Morgen kun je een look zijn gemaakt met o.a. deze producten!

Heb jij ook al producten uit deze collectie of zou je er ook graag wat van willen hebben?