H&M Bronzing Powder!

Cosmetica van de H&M heb ik niet veel in mijn stash, alleen wat nagellakjes en een scrub maar verder niet. Eigenlijk spreekt de make-up van de H&M mij gewoon niet zo aan. Ook denk ik omdat ik er niet altijd even veel goede dingen over lees en hoor. Totdat ik laatst in de online shop een mooi uitziende bronzer zag, die moest ik gewoon in mijn winkelmandje stoppen. Ik heb de bronzer nu een tijdje gebruikt en lees snel verder wat ik ervan vind…

Allereerst vind ik de verpakking super mooi en dan vooral de bronzer zelf, het doet mij denken aan een glitterige schelp. Eigenlijk is de verpakking ook de reden geweest waarom ik de bronzer moest hebben. De bronzer is heel groot, ongeveer 10 cm. Het openmaken van de verpakking gaat vrij lastig en dit vind meteen erg jammer. Niets is vervelender als make-up verpakkingen moeilijk openen. Er zit in het doosje 23 gram en dit is vrij veel voor een bronzer, ik kan er in ieder geval een poosje mee vooruit…

(foto met flits)

Helaas bevat de bronzer alleen aan de bovenkant gouden glitters, het is dus een overspray wat je ziet. Maar aan de andere kant vind ik dit ook niet heel erg. Het zijn namelijk vrij chunky glitters dus ze vallen wel op. Onder de glitterlaag vind je gewoon een matte bronzer. Ik vind het product erg goed gepigmenteerd, ik moet het dan ook zuinig aanbrengen op mijn ietwat bleke huid. De H&M bronzer werkt voor mij heel fijn en het geeft net even wat meer kleur en glans op mijn gezicht.

(swatch)

(Hier zie je de bronzer op mijn gezicht en ik hou wel van een kleurtje en een subtiele glans)

Conclusie: Eigenlijk kan ik niet heel veel vertellen over dit product. Het is namelijk fijn in gebruik, afgezien van het openen van de verpakking. Er zit veel product in en het werkt erg zuinig omdat pigmentatie goed is. In de online shop is de bronzer helaas niet meer te verkrijgen maar in de winkels denk ik nog wel. Ik betaalde er €5,95 voor.

 

Dit vind je vast ook leuk...

23 Comments on H&M Bronzing Powder!

 1. fre
  16 juli 2011 at 15:29 (9 jaar ago)

  Er staat helaas nog geen text! ;(

  Beantwoorden
 2. Desirée
  22 juli 2011 at 09:55 (9 jaar ago)

  Hij ziet er mooi uit, ik vind het alleen teveel shimmer hebben.

  Beantwoorden
 3. Myrthe
  22 juli 2011 at 10:21 (9 jaar ago)

  Wat een mooie bronzer! Wel jammer dat ie overspray is maar dat is aan de andere kant ook wel weer mooi. Hij staat je ook goed!

  Beantwoorden
 4. Joyce
  22 juli 2011 at 10:23 (9 jaar ago)

  Wat een mooie foto Sanne! Staat je hartstikke goed!

  Beantwoorden
 5. Fleur
  22 juli 2011 at 11:24 (9 jaar ago)

  Mooi budget product. Ik ga alleen toch voor een andere zeer binnenkort… nog even wachten op wat centjes, maar dan koop ik eindelijk de bronzer van The Body Shop, die wil ik al een poosje. Prijzig, maar erg mooi. Hoeveel bronzers heb jij eigenlijk? Ik zit nu op zo’n twee poeder vormen en 2 crèmes. Die vd TBS zal voornamelijk mijn laatste worden tot alles op is =)

  Beantwoorden
 6. Noortje
  22 juli 2011 at 12:16 (9 jaar ago)

  Wauw, wat staat die bronzer mooi! Heb echt even zitten staren naar die fullface-foto, je ziet er echt heel moo uit! :)

  Beantwoorden
  • Noortje
   22 juli 2011 at 12:18 (9 jaar ago)

   mooi*

   Beantwoorden
 7. Suzanne
  22 juli 2011 at 12:41 (9 jaar ago)

  k heb m laatst aan mijn zusje gegeven, maar als ik wist dat ie zo mooi was had ik er denk ik zelf ook ééntje gekocht! love it!

  Beantwoorden
 8. Tara
  22 juli 2011 at 12:49 (9 jaar ago)

  Ik vind ‘m er ook erg mooi uitzien! Valt me mee van H&M, want ik ben ook niet zo weg van hun cosmeticaproducten. En inderdaad…het is super irritant als je een verpakking niet gemakkelijk open krijgt! Heb het meerdere keren gehad dat het zoveel moeite kostte dat je uiteindelijk je poeder of oogschaduw uit je handen laat vallen en er meteen niets meer van overblijft :-S

  Beantwoorden
 9. patricia
  22 juli 2011 at 13:22 (9 jaar ago)

  ziet er erg mooi uit ^_^

  Beantwoorden
 10. Ineke
  22 juli 2011 at 14:14 (9 jaar ago)

  Wow, hij ziet er mooi uit!
  en wow wat is 23 gram veel!
  Ik heb alleen maar bronzers van 9 gram, en daar doe ik al super lang mee!
  een goede tip, dankje =D
  xliefs

  Beantwoorden
 11. Marijke
  22 juli 2011 at 16:48 (9 jaar ago)

  Hmm, ik ben zelf meer van de matte bronzers, maar deze staat je erg mooi vind ik!

  Beantwoorden
 12. Leontine
  22 juli 2011 at 20:26 (9 jaar ago)

  Ziet er wel goed uit. De cosmetica van de h&m trekt mij helemaal niet, ik wel een paar nagellakjes.

  Beantwoorden
 13. Belinda
  23 juli 2011 at 01:49 (9 jaar ago)

  Oeh, ziet er zeker mooi uit!

  Ik heb alleen maar een bronzer van Catrice en per ongeluk zelfs de verkeerde kleur gekocht (de donkere, is niet handig met mijn lichte huid), oeps. Dus ik gebruik ‘m nooit. Nu ga ik toch maar eens kijken naar de bronzer van de H&M. :)

  Het patroon erin van een schelp is inderdaad erg mooi & een reden om ‘m aan te schaffen! hihi

  Beantwoorden
 14. Inger
  23 juli 2011 at 10:51 (9 jaar ago)

  Wat een leuke bronzer:) jammer dat je hem niet meer kan kopen op de webshop:( xx je ziet er echt mooi uit:$

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *