Bourjois ‘Paris Delhi Shanghai’ herfst/winter lipsticks + swatches

Steeds meer begin ik lipstick te waarderen en dat is ook maar goed ook want aankomend seizoen mogen de lippen gezien worden. De nadruk mag dus flink op de lippen worden gelegd. Het merk Bourjois speelt hier ook goed op in door met een herfst/winter collectie te komen waarin de lippen centraal staan. In deze collectie zit o.a. de Sweet Kiss Lipsticks. Deze Sweet Kiss lipsticks zaten al eerder in de collecties van Bourjois maar hier zijn nog drie nieuwe kleuren aan toegevoegd. Lees snel verder voor een review en swatches…

De drie toegevoegde Sweet Kiss Lipsticks komen uit een nieuwe collectie van Bourjois, namelijk ‘Paris Delhi Shanghai’ collectie. Een herfst/winter collectie die geïnspireerd is door vrouwen van de wereld die zich laten beïnvloeden door verschillende culturen en landen. De volgende drie kleuren zijn toegevoegd: Rose Folk, Rose Cachemire en Fuchsia Cosmopolite. Alle drie hele mooie kleuren, maar zijn ze ook fijn?

Laten we eerst eens kijken naar de verpakking van de Sweet Kiss Lipsticks, deze vind ik er erg mooi en luxe uitzien. Ze zitten in een paarse huls en deze kun je eraf schuiven door op een soort van ‘knopje’ te drukken/schuiven. Erg originele verpakkingen en ik was eigenlijk meteen verliefd op het product. Het werkt makkelijk en geeft de lipstick ook net wat extra’s. De kleuren van de lipsticks vind ik erg mooi en vooral Rose Cachemire en Fuchsia Cosmopolite vind ik prachtige kleuren.

Het product zelf ruikt naar een lipstick, niet zo gek gezien het ook een lipstick is maar het heeft echt zo’n typische geur die je vast wel eens hebt geroken. Er zit dus verder niet echt een geurtje/smaakje aan en dit vind ik zelf wel prettig. De lipstick zelf voelt vrij romig aan maar niet extreem. Toch werkt het heel fijn en smeert het makkelijk uit over mijn lippen. Wanneer ik lipstick draag breng ik het vaak aan met een kwastje omdat het fijn en secuur werkt. In de Bourjois ‘Paris Delhi Shanghai’ collectie zit ook een speciaal kwastje, namelijk de Applicateur pro double embout en hiermee kun je heel makkelijk de lipstick aanbrengen. Het is een heel apart kwastje en je kunt er eigenlijk een soort van smokey effect mee maken. Je doet wat lipstick in het midden van je lippen en dit vervaag je naar buiten. Zelf vind ik dit een heel mooi effect geven en ik heb dit speciale kwastje ook gebruikt voor de swatches op mijn lippen.

(Applicateur pro double embout)

Zoals je kunt zien zijn de kleuren prachtig gepigmenteerd en ze zorgen ervoor dat mijn lippen mooi opvallend worden. De Sweet Kiss Lipsticks voelen prettig aan op mijn lippen. Ze voelen niet heel romig aan maar ze drogen mijn lippen ook niet heel erg uit. Na een tijdje dragen merk ik wel dat mijn lippen iets droger beginnen te worden en dan is het tijd om mijn lippen even weer bij te werken.

(Rose Cachemire, Rose Folk en Fuchsia Cosmopolite)

Conclusie: Fijne lipstick en erg mooie kleuren die ook nog eens in een hele mooie verpakking zitten. De lipsticks zijn goed gepigmenteerd en blijven redelijk goed op mijn lippen zitten. Na het eten of drinken moet ik wel even weer wat bijwerken maar dit vind ik zelf nooit zo’n probleem. Bij het dragen van lipstick wil ik toch even wat vaker checken of het allemaal nog goed zit, dus dat kun je dan ook direct even doen. Ook de pigmentatie is erg goed!

De Sweet Kiss Lipsticks in de kleuren Rose Folk, Rose Cachemire en Fuchsia Cosmopolite zijn exclusief verkrijgbaar vanaf half september 2011 bij Etos en kosten per stuk €12,50. Het speciale kwastje de Applicateur pro double embout gaat €9,90 kosten en is ook exclusief verkrijgbaar bij Etos. Wat vind jij van deze lipproducten?

100 Comments on Bourjois ‘Paris Delhi Shanghai’ herfst/winter lipsticks + swatches

 1. Bertine
  27 juli 2011 at 15:11 (11 jaar ago)

  Die middelste vind ik errug gaaf!! Die rechter vind ik wel heftig! Maar het zijn echt prachtige kleuren:)

 2. Jasmijn
  27 juli 2011 at 15:26 (11 jaar ago)

  He wat grappig, ik ben de laatste tijd best wel met lipstick bezig, ik kom net van de Kruidvat vandaan waar ik twee Catrice lipsticks heb gekocht, en dan lees ik dit artikel. Wat een mooie kleuren! En wat een prachtige lippen heb je! Zelf zou ik de lipsticks niet kopen, vooral door de prijs denk ik.

 3. Danique
  27 juli 2011 at 16:11 (11 jaar ago)

  Ik vind het allemaal hele mooie kleurtjes! Vooral Rose folk!

 4. By Sjanty
  27 juli 2011 at 16:11 (11 jaar ago)

  Mooie kleurtjes!

 5. charile
  27 juli 2011 at 16:28 (11 jaar ago)

  mooie kleuren
  x

 6. femketje
  27 juli 2011 at 16:37 (11 jaar ago)

  erg mooie tinten 😀

 7. Miranda
  27 juli 2011 at 16:44 (11 jaar ago)

  mooie kleuren, ziet er echt mooi uit.

 8. Nynke-Boudien
  27 juli 2011 at 16:56 (11 jaar ago)

  Ik vind alle 3 kleurtjes erg mooi en de huls is ook superleuk. Ik zou deze best in mijn bezit willen hebben!

 9. Joyce
  27 juli 2011 at 17:02 (11 jaar ago)

  Wat een mooie lipsticks, ze staan je allemaal prachtig!

 10. Myrthe
  27 juli 2011 at 17:15 (11 jaar ago)

  Wauw, wat een mooie lipsticks! De kleurtjes zijn ook erg leuk en er is goed nagdacht over de verpakking.. I like it!

 11. Desirée
  27 juli 2011 at 20:00 (11 jaar ago)

  Ik vind het ook erg fijne lipsticks, mooie verpakkingen ^^

 12. Claudia
  27 juli 2011 at 21:53 (11 jaar ago)

  Dus toch een foto van je lippen? Je had in een eerder artikel toch eens aangegeven hier moeite mee te hebben? Knap dat je het gedaan hebt, staat je goed en het is goed om te zien hoe de kleur in het “echt” lijkt! Leuk artikel.

  • Sanne van Huis
   27 juli 2011 at 22:07 (11 jaar ago)

   Klopt, niet echt moeite maar ik vind het nooit zo heel charmant. Toch zijn deze foto’s aardig goed gelukt 🙂

   • Claudia
    27 juli 2011 at 22:35 (11 jaar ago)

    Ze zijn idd erg mooi geworden!

 13. Linda
  27 juli 2011 at 22:08 (11 jaar ago)

  Super mooie kleuren. Ik heb ook een lipstick van Bourjois en die draag ik erg vaak en vind ik dus ook heel fijn, in september ga ik zeker even kijken bij Etos.

 14. Melanie
  27 juli 2011 at 22:09 (11 jaar ago)

  Mooie kleurtjes, ook leuke foto’s!

 15. Marijke
  27 juli 2011 at 22:50 (11 jaar ago)

  Mooie kleurtjes! Hou wel van pink lips. (:

 16. Lisa
  28 juli 2011 at 01:53 (11 jaar ago)

  Wauw, wat een mooie kleuren 😀

 17. Miss Minnies
  28 juli 2011 at 16:39 (11 jaar ago)

  Mooi kleurtjes, vooral het lichtroze ^^

  Liefs,
  Yasmine