Review: Pupa Vamp + Diva’s Lashes mascara

Het testen van nieuwe mascara’s vind ik erg leuk om te doen, voornamelijk omdat ik altijd erg benieuwd ben naar het resultaat. Ik wil, en vast veel vrouwen met mij, mooie volle en lange wimpers en mascara is hier uiteraard hét product voor. Toch weet ik na heel wat ervaring dat het vinden van een goede mascara nog best een lastige opgave is. Ik ben namelijk inmiddels al heel wat ‘flutmascara’s’ tegengekomen. De afgelopen maanden testte ik twee Pupa mascara’s, ben ik erg tevreden of vallen ze tegen?

Mijn verwachtingen waren meteen vrij hoog omdat ik weet dat een heleboel mensen fan zijn van Pupa mascara’s. Ik ontving twee verschillende, namelijk de Pupa Vamp in de kleur ‘Extra Black’ en Diva’s Lashes in de kleur ‘Blue’. De hulsen van beide mascara’s zijn heel verschillend, de Diva’s Lashes ziet er net iets ‘cheaper’ uit dan de Pupa Vamp mascara. Maar natuurlijk is het uiterlijk niet zo heel belangrijk, de werking daarentegen wel.

Eerst even wat meer over de Pupa Vamp mascara:

Extreme wimpers en uitzonderlijk volume. Creëer direct het effect van valse wimpers. De wimpers zijn vol, stevig en extra gevuld. Een oversized volume, keer op keer. Volume is veruit het belangrijkste resultaat dat een vrouw eist aan haar mascara. Door de speciale applicator hecht de mascara beter aan de borstel. Geef hiermee je wimpers een overdreven en absoluut vollere oogopslag. Zelfs de kortste en meest lastige wimpers worden bereikt met de ronde top van de borstel.

Zoals je hebt kunnen lezen zijn dat een heleboel beloftes. Ik ben erg benieuwd of deze mascara inderdaad veel volume en het valse wimper effect geeft…

Het borsteltje is gemaakt van echte haartjes, dit vind ik altijd erg prettig werken. Het borsteltje is in het midden wat smaller dan aan de buitenkant, het valt mij op dat tegenwoordig veel mascara’s deze vorm hebben. Het borsteltje heeft veel haartjes die dicht op elkaar staan, zo kun je waarschijnlijk elk wimperhaartje voorzien van een laagje mascara.

Hierboven zie je links mijn oog zonder mascara, rechts met de Pupa Vamp mascara in de kleur ‘Extra Black’. De kleur is inderdaad goed zwart, dat is zeker een pluspunt. Ik vind dat de mascara prettig werkt en in enkele bewegingen heb ik mijn wimpers voorzien van een zwart laagje. De mascara zorgt voor meer volume en iets meer lengte. Tijdens het fotograferen van mijn wimpers vroeg mijn vriend of ik nepwimpers op had, kijk dat is een goed teken. De mascara voelt prettig aan, wordt niet heel hard (mijn wimpers blijven redelijk flexibel) en blijft gedurende de dag prima zitten.

Over de Pupa Vamp mascara ben ik zeker tevreden, stiekem konden jullie dit al wel weten gezien deze mascara laatst al voorbij kwam in een favorieten artikel. De Pupa Vamp is in meerdere kleuren verkrijgbaar bij o.a. Onlinemakeup.nl en kost €17,50.

Dan nog de Diva’s Lashes mascara, dit zegt Pupa:

Meer volume dan ooit tevoren. Perfect gesepareerde, subtiel vormgegeven en gedefinieerde wimpers. Exclusieve maxi size applicator.

Deze mascara zorgt dus vooral voor veel volume en dat vind ik ook het belangrijkste, gezien de lengte van mijn wimpers al prima is. Maar eerst zien dan geloven…

Ook dit borsteltje is gemaakt van echte haartjes en is behoorlijk dik en vrij kort. Ook hier staan de haartjes dicht op elkaar, volgens mij kenmerkend voor een volume mascara. Het aanbrengen van mascara met dikke borsteltjes vind ik altijd eventjes wennen omdat je redelijk snel vlekken maakt, oppassen dus!

Wederom links geen mascara op mijn wimpers en rechts een laagje Diva’s Lashes mascara in de kleur ‘Blue’. De kleur blauw op het borsteltje zag er vrij heftig uit, op de wimpers daarentegen is de kleur een stuk minder intens. Je ziet de blauwe kleur vooral op de uiteinden van mijn wimpers. De mascara geeft niet heel veel volume maar separeert wel goed en ik ben zeker niet ontevreden. Het borsteltje is vrij dik maar als je daar eenmaal aan gewend bent dan werkt dit prima. Ook deze mascara voelt prettig aan, wordt niet hard en blijft de hele dag goed zitten. Ik vind dat deze mascara een net wat meer natuurlijk effect geeft aan mijn wimpers dan de Pupa Vamp mascara en het is maar net wat jezelf mooier vindt.

Ook over deze mascara ben ik tevreden, dit product geeft misschien niet heel veel volume en de blauwe kleur is subtiel, ondanks dat geeft de mascara een mooi natuurlijk effect en ik hou daar wel van. De Diva’s Lashes mascara is in meerdere kleuren verkrijgbaar bij o.a. Onlinemakeup.nl en kost €16,50.

16 Comments on Review: Pupa Vamp + Diva’s Lashes mascara

 1. Kirsten
  11 september 2013 at 06:08 (7 jaar ago)

  Ik vind een goede mascara vinden ook erg lastig!

  Beantwoorden
 2. Sofie
  11 september 2013 at 07:08 (7 jaar ago)

  De gewone mascara vind ik heel mooi :)

  Beantwoorden
 3. femketje
  11 september 2013 at 08:22 (7 jaar ago)

  wat jammer dat je van het blauwe niks ziet :(

  Beantwoorden
 4. Caro
  11 september 2013 at 08:41 (7 jaar ago)

  Mooie mascara’s , wel jammer van die blauwe!

  Beantwoorden
 5. Dionne
  11 september 2013 at 09:54 (7 jaar ago)

  Fijne review, jammer van de blauwe

  Beantwoorden
 6. Hipvoorhaar
  11 september 2013 at 10:03 (7 jaar ago)

  Ziet er mooi uit! Geen klontjes, dat vind ik altijd belangrijk. Waren ze makkelijk eraf te halen?

  Beantwoorden
 7. Marieke
  11 september 2013 at 12:09 (7 jaar ago)

  Volgens mij is Vamp zo’n mascara waar iedereen wel een goed resultaat mee krijgt. Ik vond ‘m ook fijn werken maar zat er iets te vaak mee tegen mijn oogleden…

  Beantwoorden
 8. Lies
  11 september 2013 at 14:56 (7 jaar ago)

  Hele mooie mascara’s! Ik vind het ook juist wel mooi dat de Diva’s Lashes een subtiel blauw kleurtje geeft.

  Beantwoorden
 9. Mieke
  13 september 2013 at 17:41 (7 jaar ago)

  Ik heb een paarse Pupa Vamp mascara, en vind het een fijne!

  Beantwoorden
 10. Kaydence Clark
  23 juli 2020 at 01:27 (2 weken ago)

  Hi! I’m a Portuguese Single Mom living in Baltimore, I found your article to be soooo Usefull!

  Beantwoorden
 11. Amber Lewis
  1 augustus 2020 at 09:30 (2 dagen ago)

  I¡¯ve been wondering what I could try. Honestly all these big companies make me nervous so I wanted to go with a lesser-known brand. So I went with LifeCell. I¡¯ve been using it for about a month now and my skin is hydrated and looks younger than it has in a while. I¡¯ve been trying to reduce the effects that the sun, and smoking, and drinking have had on my skin. I¡¯ve been sober and smoke free for 93 days now and this has helped me feel even better about that decision. My wrinkles have decreased somewhat but it wasn¡¯t what I was looking for honestly, I was looking to be more radiant. Now it¡¯s a bit pricey but I have a good income so I don¡¯t mind spending that kind of money. However if this is something out of your price range, try something else, but if you do try this you won¡¯t be disappointed.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *