Mijn beautygeheimen!

Vandaag ga ik jullie mijn beautygeheimen vertellen. Normaal gesproken doen bijvoorbeeld modellen, actrices of ander bekende personen dat maar ik dacht dat jullie het misschien wel leuk zouden vinden om die van mij te lezen. Hoe zorg ik er bijvoorbeeld voor dat mijn haar mooi gaat glanzen of hoe krijg ik hele zachte voeten? Benieuwd naar mijn beauty secrets, lees dan snel verder…en pssst niet doorvertellen hè?

Laten we meteen maar met mijn haar beginnen. Zoals ik eerder deze week aangaf ben ik nou niet echt wat je zegt een ‘haarwonder’. Maar mijn haar laten glanzen of  krullen krijgen is voor mij een eitje, want hier heb ik mijn speciale technieken voor.

 1. Zo ga ik bijvoorbeeld regelmatig met een haarmasker in slapen. Ik breng mijn masker in op handdoek droog haar, wikkel mijn haren in plastic folie en dan knoop ik er nog een handdoek omheen. Echt comfortabel slaapt het niet maar de volgende ochtend heb je wel een hoofd vol met glanzende haren.
 2. De laatste tijd in mijn filmpjes zie je dat ik soort van krullend haar heb. Ik kreeg er al veel positieve opmerkingen over en zelfs de vraag: ‘kun je er een filmpje over maken’. Maar dat zou een erg saai filmpje worden want echt veel doe ik niet om het zo te krijgen. Als ik heb onder de douche vandaan kom dan droog ik mijn haar een beetje en daarna doe ik er een klein beetje haarmousse in en maak ik een rommelig knotje. Paar uur later wanneer mijn haar bijna droog is doe ik het elastiekje uit, ga ik met mijn handen een beetje door mijn haar en spray er nog wat haarlak in en mijn krullen coupe is klaar!
 3. En hoe krijg ik nou eigenlijk hele mooie zachte voeten? Ik ben iemand die veel op blote voeten loopt, dit vind ik gewoon heel prettig. Maar als je veel op je blote voeten loopt hebben je voeten het wel zwaar te verduren. Vooral in de zomer wil je natuurlijk dat je voeten er mooi verzorgd uitzien. Ik gebruik voor mijn voeten’ Essence Show Your feet’ voeten creme. Ik smeer mijn voeten goed en dik in en daarna trek ik sokken aan en laat dit zo een paar uurtjes lang intrekken. Dit kun je het beste doen tijdens het slapen. Als je dan je sokken uitdoet heb je heerlijk zachte en goed uitziende voeten.
 4. Vaak hars ik mijn benen maar ik heb daar niet altijd even veel tijd/zin in. Dus ik scheer ook regelmatig mijn benen. Onder de douche vind ik dit altijd een rotklus dus doe ik het niet tijdens het douchen. Vaak na het douchen pak ik een wegwerp scheermesje, bodybutter en wat toiletpapier. Ik smeer mijn benen in met een laagje bodybutter en dan ga ik scheren. Het toiletpapier gebruik ik om tussendoor even het scheermesje schoon te maken. Dit werkt voor mij echt heel goed en zo heb ik ook meteen mijn benen gevoed en voelen ze heerlijk zacht aan. Het scheermesje gooi ik altijd meteen weg, deze kun je niet echt meer gebruiken.
 5. Niet altijd heb ik maskertjes in huis maar ik heb wel altijd yoghurt in huis. Ik eet namelijk graag s’ochtends ongesuikerde muesli met een beetje yoghurt. Als ik zie dat mijn huid onrustig is (bijv. door invloed van hormonen) doe ik regelmatig wat yoghurt op mijn gezicht en laat dit eventjes 10 minuten zitten. Daarna is mijn huid echt vele malen zachter.
 6. Ook eet ik de laatste tijd bijna geen suiker meer. Helemaal suikers vermijden is echt heel lastig want het zit in zo ontzettend veel producten maar ik eet bijvoorbeeld bijna geen chocolade, koekjes, snoep, toetjes, ijs etc. Dit doe ik vooral om minder paniekaanvallen te krijgen maar een fijn bijkomstigheid is dat ik merk dat mijn huid echt mooier is geworden.
 7. Heel vaak draag ik mijn foundation gemengd met wat dagcreme. Zo geeft het toch een beetje dekking maar ziet het er echt heel natuurlijk uit. Vooral in de zomer is dit iets wat ik heel vaak doe en vaak meng ik dan mijn foundation met een zonnebrand creme speciaal voor het gezicht. Dan is mijn huid goed beschermd tegen de zon en toch lijkt mijn huid mooi egaal.
 8. In mijn filmpjes zie je vast wel eens dat ik een soort van glow op mijn gezicht heb. Dit doe ik met Eyeko cream. Dit is een creme waar veel glans inzit. Ik smeer dit bijvoorbeeld boven mijn jukbeenderen, klein beetje op mijn neus een klein beetje op mijn voorhoofd etc. etc. Na dat ik dit heb gedaan breng ik mijn foundation aan en zo geeft het een hele subtiele glans.
 9. Iets wat ik bijna altijd doe wanneer ik oogmake-up draag is een lichte kleur aanbrengen in mijn binnenste ooghoek. Doe ik dit niet dan vind ik meteen mijn ooglooks minder mooi. Mijn ogen lijken door de lichte kleur groter, wakkerder en vrolijker.
 10. Wat ik ook eigenlijk altijd doe is een zwart lijntje zetten lang mijn bovenste wimperrand. Zonder lijntje vind ik het er ook gewoon heel kaal uitzien maar door het lijntje lijken mijn wimpers optisch langer!

Dit waren mijn beautygeheimen, zou jij die van jouw met ons willen delen?

135 Comments on Mijn beautygeheimen!

 1. Yvonne
  9 juni 2011 at 15:51 (11 jaar ago)

  Het enigste beautygeheim dat ik heb is dat ik heb gedoucht dan haarspray en in doen (wel eerst borstelen) en dan in een handoek wikkelen en daar mee gaan slapen, dan krijg je dat zelfde krullende effect

  • Yvonne
   9 juni 2011 at 15:52 (11 jaar ago)

   sorry voor het gebrekkige nederlands.. ik heb het een beetje raar getypt 😉

   • Sanne van Huis
    9 juni 2011 at 21:13 (11 jaar ago)

    Dat is idd ook een goede tip! Thanx for sharing 🙂

 2. femketje
  9 juni 2011 at 16:58 (11 jaar ago)

  leuk om te lezen 😀

 3. Nicole Leijser
  9 juni 2011 at 16:58 (11 jaar ago)

  Super handige tips, en leuke tag!

 4. Irith
  9 juni 2011 at 17:18 (11 jaar ago)

  leuk dat je je beautygeheimen deelt!:P

 5. steffie
  9 juni 2011 at 17:25 (11 jaar ago)

  Heel erg leuke tips!

 6. DalaLuz
  9 juni 2011 at 18:32 (11 jaar ago)

  Leuke tips 🙂 Al mis ik wel een foto van jou met je sokken aan en huishoudfolie om je haar als je gaat slapen 😉 hihi

  • Sanne van Huis
   9 juni 2011 at 21:14 (11 jaar ago)

   whaha…nou die hou je van met te goed 😉

 7. Marie
  9 juni 2011 at 18:46 (11 jaar ago)

  Leuk om te lezen! Die eerste foto is leuk 🙂

 8. Suus
  9 juni 2011 at 18:56 (11 jaar ago)

  Leuke tips! Die van die voeten ga ik echt eens proberen. Ik loop ook heel graag op blote voeten en dan wordt alles zo ruw aan de onderkant van je voeten.

 9. Ilda
  9 juni 2011 at 19:28 (11 jaar ago)

  Handig, dank!

 10. Annelies
  9 juni 2011 at 19:28 (11 jaar ago)

  Leuk om te lezen(:

 11. Manon
  9 juni 2011 at 21:09 (11 jaar ago)

  Mijn beautygeheim: sudocreme op alle rode plekjes en pukkeltje smeren voor ik ga slapen op een goed gereinigde huid, de volgende dag zijn ze al de helft minder!!

  Leuk artikel, handige tips!!

  • Sanne van Huis
   9 juni 2011 at 21:14 (11 jaar ago)

   Ook een goede tip idd…In de zorg wordt sudocreme ook super veel gebruikt 🙂

 12. Anna
  9 juni 2011 at 21:24 (11 jaar ago)

  Ik werk in de zorg en wij gebruiken sudo ook heel vaak. Zelf ook als ik ergens rode plekjes, wondjes of wat dan ook heb. Zelfs voor mijn oude paardje gebruikten we het bij wondjes

 13. fre
  9 juni 2011 at 21:40 (11 jaar ago)

  ok deze tips zijn superleuk om met je vriendinnen te doen:
  maak een maskertje van 1 ei split het eiwit en geel in een apart bakje. eerst doe je eigeel op je gezicht en laat het 15 min. intrekken ong. daarna eraf halen gewoon met water. daarna eiwit hetzelfde doen je voelt snel wanneer je huid echt trekken~voelt best grappig en ook weer vanaf halen. je huid voelt nu grappig aan echt trekkerig..

  als je last hebt van een dikke puist kan je daar een willekeurige tandpasta op smeren als je dat insmeert voor het slapen gaan dan kan je ‘m s’ochtends een gedeelte vanaf krabben xD!

  dit waren mijn tips vind het ook heel leuk om die van jou te lezen!

  xx

 14. Lisa
  10 juni 2011 at 00:09 (11 jaar ago)

  Wauw, wat interessant om te lezen, zeker van dat haar 😀 Thanks ^^

 15. charile
  10 juni 2011 at 19:35 (11 jaar ago)

  leuk om te lezen 🙂
  x

 16. Merel
  11 juni 2011 at 23:43 (11 jaar ago)

  Handige tips!

 17. Evelien
  14 juni 2011 at 14:50 (11 jaar ago)

  Wat een handige tips, vooral met haarmasker in slapen en met voetencréme op in sokken slapen. Ga ik ook eens proberen! Thanks 😀

 18. Patricia
  14 juni 2011 at 22:26 (11 jaar ago)

  Welke dagcreme gebruik je ?