Ik ga op vakantie en neem mee…

Nee, ik ga helaas niet weer op vakantie maar ik denk dat voor veel mensen zo langzaam maar zeker de vakantie aanbreekt. Het leek me daarom wel leuk om een artikel te maken waarin ik laat zien wat echte musthaves zijn voor op vakantie. Omdat mijn blog over mode en beauty gaat splits ik dit artikel op in twee delen. Volgende week kun je zien wat je qua beauty spullen mee kunt nemen. Vandaag laat ik je verschillende outfits zien voor verschillende soorten vakanties, bijvoorbeeld wat trek je aan tijdens een city trip? Met de volgende voorbeelden die ik heb gemaakt weet je wat er ย vooral niet mag missen in je koffer…

Vaak als je op vakantie gaat moet je reizen, bijvoorbeeld met het vliegtuig, bus of auto. Persoonlijk vind ik het dan altijd fijn om lekker comfortabel gekleed te gaan. Ik heb gekozen voor een jumpsuit en ik weet uit ervaring dat deze van de H&M ontzettend lekker zit onder het reizen. Mocht het wat kouder worden dan is het ook wel handig als je een vestje bij je hebt. Ook kan een goede tas voor wat handbagage niet ontbreken.

Er zijn natuurlijk allemaal verschillende soorten vakanties en daarvan is de City trip er eentje. Wanneer je lekker aan het rondkijken bent in een stad wil je er natuurlijk fashionable uitzien maar een beetje comfort is dan ook wel heel fijn. De volgendeย outfitย is geschikt voor een zonnige stad zoals bijvoorbeeld: Barcelona, Parijs of Rome. Met dit leuke setje kun je zelfs nog een mooi bruin kleurtje krijgen.

Ben je iemand die van avontuur houdt en ga je misschien wel de bush bush in dan moet je daar natuurlijk wel op voorbereid zijn, ook qua kleding. Of deze outfit echt geschikt is voor in de jungle, dat betwijfel ik maar deze outfit gaat zeker niet misstaan wanneer je op safari bent in Zuid-Afrika.

Ben je meer iemand van de strandvakanties dan kun je met de volgende outfit lekker luieren en bruin worden. Natuurlijk wil je dit ook fashionable doen..

Ben je meer iemand van ‘doen’ vakanties dan moet je daar je outfit natuurlijk wel op aanpassen. Misschien ga je wel fietsen, raften, klimmen of iets anders sportiefs doen. Dan is het wel belangrijk dat je kleding lekker zit, maar je hoeft er dan natuurlijk niet als een hobbezak bij te lopen, het kan ook gewoon hip!

Wanneer je op vakantie bent dan ga je meestal wel lekker het nachtleven verkennen. Met de volgende outfit kun je heerlijk een avondje stappen en ben je niet zo’n feestbeest dan kun je dit ook prima aantrekken tijdens een diner. Ik zie mezelf al helemaal lopen in dit feestelijk setje…

Dit waren al mijn voorbeelden en ik hoop natuurlijk dat je er wat aan hebt. Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn setjes vinden en of je nog op vakantie gaat?

128 Comments on Ik ga op vakantie en neem mee…

 1. Irith
  17 juni 2011 at 15:17 (11 jaar ago)

  hihi, toevallig heb ik net mijn koffer ingepakt!:)

  • Sanne van Huis
   17 juni 2011 at 21:46 (11 jaar ago)

   Ik was dus net iets te laat met mijn artikel ๐Ÿ˜‰

 2. femketje
  17 juni 2011 at 15:21 (11 jaar ago)

  echt leuke combi’s ๐Ÿ˜€

 3. Axelle (l)
  17 juni 2011 at 16:05 (11 jaar ago)

  ik moet eens dringend naar de h&m ! wat een leuke dingen !

 4. Myrthe
  17 juni 2011 at 16:08 (11 jaar ago)

  Wat een superleuke outfits! Echt handig dit artikel. ๐Ÿ™‚

 5. fre
  17 juni 2011 at 16:44 (11 jaar ago)

  Wat leuk gedaan! Oke nu wil ik zo snel mogelijk naar Miami!

  • Sanne van Huis
   17 juni 2011 at 21:46 (11 jaar ago)

   Miami, wat ontzettend gaaf! Have fun alvast ๐Ÿ˜€

 6. Madelief
  17 juni 2011 at 16:45 (11 jaar ago)

  Ik ga naar Sri Lanka in de zomer en heb er zooooo veel zin in!
  Eigenlijk komen al deze setjes van pas, want we gaan rondreizen en dus ook een safari doen (maar ik weet zeker dat ik mijn ‘safari’ achtige playsuitje van de H&M dan aandoe (: ), naar steden, een paar daagjes aan het strand en een soort van ‘rots’ beklimmen.
  Bedankt voor dit superleuke artikel ! โ™ฅ

  • Sanne van Huis
   17 juni 2011 at 21:46 (11 jaar ago)

   Alvast heel veel plezier maar dat moet wel lukken in Sri Lanka ๐Ÿ™‚ erg mooi land(mijn ouders zijn er ook geweest)

 7. milou
  17 juni 2011 at 16:56 (11 jaar ago)

  ik vind jou kledingsetjes altijd zo leuk ,die kun je echt goed samenstellen !

 8. Linsey unebeauty
  17 juni 2011 at 17:19 (11 jaar ago)

  Leuk! Maar ik ga ook niet op vakantie, ik moet naar school en werken!

 9. Marina
  17 juni 2011 at 18:31 (11 jaar ago)

  Leuk artikel!

 10. Emma
  17 juni 2011 at 19:20 (11 jaar ago)

  superleuk artikel! ik vind echt elke combinatie erg tof ๐Ÿ˜€
  ik ga dinsdag heerlijk op vakantie, hoop op mooi weer ๐Ÿ™‚

  • Sanne van Huis
   17 juni 2011 at 21:45 (11 jaar ago)

   Heel veel plezier alvast!

 11. Yasemin
  17 juni 2011 at 19:51 (11 jaar ago)

  Heel leuk gedaan weer. Je verrast elke x weer met je inspiratie : ) SUPER!!

  • Sanne van Huis
   17 juni 2011 at 21:44 (11 jaar ago)

   Dank je ๐Ÿ™‚ dat is natuurlijk ook de bedoeling wat dit soort artikelen ๐Ÿ˜€

 12. Mirjam
  17 juni 2011 at 20:11 (11 jaar ago)

  Leuk gedaan!

 13. Anna
  17 juni 2011 at 23:02 (11 jaar ago)

  Erg leuk weer! Je hebt een leuk stijl! En wat een tijd moet je erin steken om al die setjes maar bij elkaar te zoeken!! Mag ook wel eens gezegd worden! Ik vind dit altijd erg leuke artikelen haal er inspiratie en tips uit. Ga zelf van de zomer naar gran canaria en ben zo langzaam aan alle kleding aan het verzamelen die ik wil meenemen en dit artikel komt weer van pas!!

 14. Linda
  17 juni 2011 at 23:03 (11 jaar ago)

  Wauw super combi’s. Ik houd van dit soort artikelen. ^^ Ik neem de tips in gedachten als ik mijn koffer inpak voor Spanje!

 15. DalaLuz
  18 juni 2011 at 00:28 (11 jaar ago)

  Neeeeeee, nooit een jumpsuit aantrekken op een roadtrip!
  Zie je jezelf al hanessen op een smerige benzinestation plee…

  Verder weer leuke outfits ๐Ÿ™‚ Ik ga nergens heen, maar het blijft leuke inspiratie!

 16. Annelies
  18 juni 2011 at 13:44 (11 jaar ago)

  Hele leuke setjes!! โ™ฅ
  Alleen jammer dat zoveel van asos of topshop komt, ik mag daar niet bestellen van mijn moeder omdat uit UK komt…

 17. jessica
  18 juni 2011 at 22:31 (11 jaar ago)

  omg ik moet die?dat? jumpsuit hebben!
  alleen, die slippers bij ‘Laziness’ zijn bij ons in de h&m geen 7,50 maar 9,95…
  leuk artikel!:d

 18. Christine
  19 juni 2011 at 22:15 (11 jaar ago)

  Leuk gedaan hoor, de laatste is helemaal mijn smaak ๐Ÿ™‚