Nee, ik ga helaas niet weer op vakantie maar ik denk dat voor veel mensen zo langzaam maar zeker de vakantie aanbreekt. Het leek me daarom wel leuk om een artikel te maken waarin ik laat zien wat echte musthaves zijn voor op vakantie. Omdat mijn blog over mode en beauty gaat splits ik dit artikel op in twee delen. Volgende week kun je zien wat je qua beauty spullen mee kunt nemen. Vandaag laat ik je verschillende outfits zien voor verschillende soorten vakanties, bijvoorbeeld wat trek je aan tijdens een city trip? Met de volgende voorbeelden die ik heb gemaakt weet je wat er  vooral niet mag missen in je koffer…

Vaak als je op vakantie gaat moet je reizen, bijvoorbeeld met het vliegtuig, bus of auto. Persoonlijk vind ik het dan altijd fijn om lekker comfortabel gekleed te gaan. Ik heb gekozen voor een jumpsuit en ik weet uit ervaring dat deze van de H&M ontzettend lekker zit onder het reizen. Mocht het wat kouder worden dan is het ook wel handig als je een vestje bij je hebt. Ook kan een goede tas voor wat handbagage niet ontbreken.

Er zijn natuurlijk allemaal verschillende soorten vakanties en daarvan is de City trip er eentje. Wanneer je lekker aan het rondkijken bent in een stad wil je er natuurlijk fashionable uitzien maar een beetje comfort is dan ook wel heel fijn. De volgende outfit is geschikt voor een zonnige stad zoals bijvoorbeeld: Barcelona, Parijs of Rome. Met dit leuke setje kun je zelfs nog een mooi bruin kleurtje krijgen.

Ben je iemand die van avontuur houdt en ga je misschien wel de bush bush in dan moet je daar natuurlijk wel op voorbereid zijn, ook qua kleding. Of deze outfit echt geschikt is voor in de jungle, dat betwijfel ik maar deze outfit gaat zeker niet misstaan wanneer je op safari bent in Zuid-Afrika.

Ben je meer iemand van de strandvakanties dan kun je met de volgende outfit lekker luieren en bruin worden. Natuurlijk wil je dit ook fashionable doen..

Ben je meer iemand van ‘doen’ vakanties dan moet je daar je outfit natuurlijk wel op aanpassen. Misschien ga je wel fietsen, raften, klimmen of iets anders sportiefs doen. Dan is het wel belangrijk dat je kleding lekker zit, maar je hoeft er dan natuurlijk niet als een hobbezak bij te lopen, het kan ook gewoon hip!

Wanneer je op vakantie bent dan ga je meestal wel lekker het nachtleven verkennen. Met de volgende outfit kun je heerlijk een avondje stappen en ben je niet zo’n feestbeest dan kun je dit ook prima aantrekken tijdens een diner. Ik zie mezelf al helemaal lopen in dit feestelijk setje…

Dit waren al mijn voorbeelden en ik hoop natuurlijk dat je er wat aan hebt. Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn setjes vinden en of je nog op vakantie gaat?