Tip: leuke webshop Brandfield.nl + 10 Euro korting!

Zoals jullie vast en zeker inmiddels wel weten ben ik gek op online shoppen, ik kan er geen genoeg van krijgen. Bijna wekelijks ontdek ik wel een nieuwe interessante webshop en daar hoort Brandfield vanaf nu ook bij. In deze leuke online shop kun je terecht voor mooie horloges, sieraden, zonnebrillen en parfums van allerlei bekende merken…

Wat ik zo leuk vind aan Brandfield.nl is dat je in één webshop verschillende soorten producten kunt kopen, van mooie Michael Kors sieraden tot aan prachtige betaalbare Swatch horloges. In de shop vind je verschillende merken, waaronder; Buddha to BuddhaPandoraJosh armbanden en ze hebben ook een groot assortiment Michael Kors horloges en OOZOO horloges. Genoeg keuze dus en hieronder zie je mijn favorieten uit de shop…

brandfield2

Naast het mooie assortiment vind Brandfield een goede service erg belangrijk. Zo hebben ze altijd de nieuwste collecties, als je op een werkdag of zondag voor 23 uur besteld heb je het de volgende dag in huis, bieden ze gratis verzending aan vanaf 50 Euro, kun je gratis retourneren binnen 30 dagen en kun je kosteloos achteraf betalen. Kijk, dat noem ik nog eens service. En mocht je trouwens in Groningen zijn/wonen, Brandfield heeft ook een mooie winkel aan de Stoeldraaierstraat 70.

Ik kan mij voorstellen dat je inmiddels wel nieuwsgierig bent geworden, dus neem vooral een kijkje op Brandfield.nl. Ten slotte heb ik ook nog iets heel leuks, met de code WAF102015 krijg je maar liefst 10 Euro korting op je bestelling (niet geldig op parfums). Deze code voer je in op de winkelwagenpagina en is geldig t/m 6 maart 2015. Happy Shopping!

13 Comments on Tip: leuke webshop Brandfield.nl + 10 Euro korting!

 1. Mandy
  5 februari 2015 at 12:14 (7 jaar ago)

  Ik ken de webshop helemaal niet, maar ze verkopen er zo te zien mooie dingen!

 2. Manon
  5 februari 2015 at 18:02 (7 jaar ago)

  Aaah jammer niet op parfums! Maar ik ga eens een kijkje nemen

 3. Lies
  5 februari 2015 at 20:56 (7 jaar ago)

  Deze webshop kende ik nog niet, maar deze items zien er al allemaal erg leuk uit! Ik ga daarom snel eens een kijkje nemen.