Een kijkje in mijn tas

Nu alweer een aantal jaren geleden stond Youtube er vol mee, video’s waarin mensen de inhoud van hun tas lieten zien. Ik zie het nu niet zo heel vaak meer voorbij komen maar stiekem vond ik het altijd wel leuk om een kijkje te krijgen in iemands tas. Ook ik heb wel eens een ‘what’s in my bag‘ filmpje opgenomen. Maar ook dit is al aardig lang geleden en inmiddels is de inhoud van mijn tas natuurlijk alweer heel anders. Daarom leek het mij wel leuk om dit aan jullie te laten zien. Want wat neem ik altijd mee en wat zijn mijn favoriete producten, hieronder kom je erachter…

whatsinmybag

  1. Mijn tas is van H&M en kocht ik een tijdje geleden (is overigens nog steeds te koop). Ik vind dit een hele handige tas vanwege het formaat, er passen namelijk veel spullen in en zelfs mijn MacBook. Wat ik wel een nadeel vind is dat er geen kleine vakjes inzitten voor pasjes, geld etc.
  2. Eigenlijk ga ik nooit weg zonder een flesje water, ik vind het altijd fijn om water bij mij te hebben in het geval dat ik dorst krijg. Eigenlijk wil ik nog een duurzame fles kopen die ik kan vullen met water gezien ik waterflesjes na een paar keer gebruiken weggooi.
  3. Ik heb eigenlijk altijd droge lippen, het maakt niet uit in welke seizoen we zitten. Daarom heb ik altijd een lippenbalsem bij mij en deze van Rosebud Salve is echt favoriet. Dit product is aardig prijzig maar met een blikje kun je lang mee vooruit en het is het geld meer dan waard.
  4. Mijn haar draag ik bijna altijd vast en ik vind het fijn als ik mijn haar uit mijn gezicht heb. Ik neem daarom altijd wat extra elastiekjes mee voor het geval er eentje knapt.
  5. Niet altijd maar wel vaak heb ik iets van kauwgom of Smintjes bij mij. Ik vind het lekker om bijvoorbeeld na het eten even wat frisheid in mijn mond te hebben.
  6. Natuurlijk mag mijn iPhone 6S in Rose Gold niet ontbreken, die heb ik altijd bij mij. Op dit moment heb ik een iPhone van T-Mobile die mij heel goed bevalt. Deze iPhone maakt mooie scherpe foto’s en dat is voor mij ongeveer het aller belangrijkste. Ik maak namelijk graag foto’s met mijn telefoon zodat ik deze makkelijk direct op mijn Instagram kan zetten.
  7. Wat ik in de zomer altijd bij mij heb ik zonnebrandcrème, niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn kindertjes. Ik vind het heel belangrijk om goed te smeren en mijzelf en Emre en Milas tegen de zon te beschermen.
  8. Ook neem ik vaak mijn koptelefoon mee, vooral als ik een dagje ga werken. Ik vind het fijn om muziek te luisteren. Ik heb de koptelefoon van Frends (de Layla). Het is een hele mooie koptelefoon qua looks maar na een uurtje dragen beginnen mijn oorschelpen wel altijd heel veel pijn te doen dus dat is een groot nadeel!
  9. Een geurtje die ik altijd draag en bij mij heb is Emporio Armnani ‘She’. Ik draag deze geur al heel wat jaren (zo’n 15 jaar) en is echt mijn geur. Ik hoop van harte dat dit geurtje nooit uit de collectie gaat en mocht dit wel gebeuren, dan ga ik flink inslaan

Dit heb ik eigenlijk altijd bij mij + verzorgingspullen voor mijn kindjes zoals luiers, billendoekjes en gezichtsdoekjes. Ik ben heel benieuwd wat jullie altijd meenemen in je tas en waar je echt niet zonder kunt?

Comments are closed.