Mijn favorieten van VTmode.nl

In februari 2009 startte ik met mijn blog en destijds schreef ik vooral over alles wat met mode te maken had. Zo schreef ik over verschillende merken, trends en gaf ik tips. Nu 10 jaar later schrijf ik over een heleboel verschillende onderwerpen, eigenlijk over alles wat ik leuk vind en waar mijn interesses liggen. Toch blijf ik mode ontzettend leuk vinden en shop ik nog steeds heel graag kleding en blijf ik graag op de hoogte van de allerlaatste trends. Ook vind ik het nog steeds erg leuk om nieuwe online winkels en merken te ontdekken en onlangs stuitte ik op VTmode.nl, een dameskleding webshop met meer dan 50 merken.

Bij VT Mode vind je veel verschillende fashionable merken, zoals: 10 Feet, Catwalk Junkie, Converse, Levi’s & ONLY. Ze hebben met meer dan 50 merken een ontzettend uitgebreid assortiment en bijna elke bekend merk wordt hier wel verkocht. Het leuke is ook dat je voor bijna elke stijl bij deze shop terecht kan, of je nu houdt van sportief, bohemian of casual, VT Mode heeft het allemaal. Ik kan natuurlijk nog heel veel schrijven over al het moois maar waarschijnlijk vinden jullie het leuker om wat items te zien. Daarom hieronder een verzameling van mijn favorieten en ik ben uiteraard benieuwd wat jullie ervan vinden…

vtmodefavorieten

1. Converse sneakers €48,97 / 2. Jumpsuit €44,95 / 3. T-shirt €31,96 / 4. Ceintuur €19,95 / 5. Sweater €55,97 / 6. Rokje €79,95

Naast een webshop hebben ze ook een fysieke winkel in Weert. Mocht je advies nodig hebben voor een leuke outfit dan kun je hiervoor in de winkel terecht en hulp krijgen van stijlexperts die daar aanwezig zijn. Sowieso wel tof om een keertje te doen gezien iemand anders vaak hele andere dingen kiest waar jij in eerste instantie niet aan denkt, dit kan heel verrassend zijn. Mocht je niet in de buurt wonen van Weert dan kan je natuurlijk altijd items bestellen in de webshop. Vervolgens laat je de bestelling thuis bezorgen en bekijk je of je het wat vindt. Ben je toch niet helemaal tevreden dan kun je de items gratis ruilen of retourneren, heel handig en een fijne service!

 

Ben je trouwens ook nog op zoek naar leuke kleding voor bijvoorbeeld je vriend of man, ik namelijk wel altijd, ook bij VT Mode verkopen ze herenkleding online. Zeker even de moeite waard om te bekijken, gezien ze ook voor mannen veel leuke merken verkopen. Ik heb voor mijn man in ieder geval al hele leuke kleding gespot.

Ik ben heel benieuwd of jullie VT mode al kennen en of je er wel eens iets hebt geshopt? Let me know!

(Dit artikel is in samenwerking met VTmode.nl)

 

Comments are closed.