H&M Lookbook Autumn Winter 2011

Zoals je misschien wel weet zit ik op dit moment in het mooie Italie en waarschijnlijk heb ik geen internet en heb ik dus geen eigen filmpje vandaag. Maar om jullie toch vandaag te voorzien van een filmpje heb ik deze leuke van H&M uitgekozen. Dit filmpje laat alvast wat van de H&M herfst/winter dames collectie zien. Ik moet zeggen dat ik lang niet alles even mooi vind, maar er zitten wel echt hele leuke items bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van het witte vestje met gouden knoopjes? Door dit filmpje kun je ook alvast een beetje zien wat de trends worden aankomende herfst/winter. Veel kijkplezier!

[http://www.youtube.com/watch?v=m4FOLJ1SoUo]

9 Comments on H&M Lookbook Autumn Winter 2011

 1. Wendy
  12 juni 2011 at 09:31 (9 jaar ago)

  Er zitten inderdaad wel leuke dingetjes bij, maar ik kijk meestal toch gewoon wat ik zelf in de winkel zie hangen en hoe ik dat wil combineren :)

  Beantwoorden
 2. Ilona
  12 juni 2011 at 11:18 (9 jaar ago)

  Nou ik ben niet erg enthousiast! Wat een saaie kleuren!! Nee echt niet mijn ding! Alleen in het begin zie je een roodachtig jurkje die vind ik wel mooi! Maar dan niet met een paarze coltrui eronder! Haha nouja we zien wel weer wat er in de winkel kont te hangen! Jij heel veel plezier in Italië!!

  Beantwoorden
 3. natasja
  12 juni 2011 at 11:49 (9 jaar ago)

  dat rokje met die vest vond ik wel leuk maar zit nog niet bepaald op die winterkleding te wachten moet eerst nog zomer worden hoor

  Beantwoorden
 4. femketje
  12 juni 2011 at 12:09 (9 jaar ago)

  mooi dat er ook wel veel kleur in terug te zien is :D

  Beantwoorden
 5. Janneke
  12 juni 2011 at 12:26 (9 jaar ago)

  Veel aardetinten….mooi! Ben ik heel blij mee, want die staan me zo goed!
  Maar voorlopig wil ik er nog niet aan denken hoor! Eerst genieten van de lente en de zomer!

  Beantwoorden
 6. Myrthe
  12 juni 2011 at 14:46 (9 jaar ago)

  Er zitten best leuke dingen bij, maar heel veel kledingstukken vind ik ook helemaal niet mooi. En sommige lijken me ook helemaal niet warm hihi. xx

  Beantwoorden
 7. janne
  12 juni 2011 at 18:48 (9 jaar ago)

  ik vind de collectie niet zo heel erg mooi…

  Beantwoorden
 8. Lean Santis
  11 augustus 2020 at 20:52 (4 dagen ago)

  I simply want to tell you that I am just newbie to blogging and truly liked this blog. Very likely I’m going to bookmark your website . You absolutely come with impressive article content. Thanks for sharing with us your web-site.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *