EOTD met Biguine ‘Rosy Parme’ oogschaduw!

Afgelopen maandag zag je al een review over de producten van het Franse merk Biguine en toen vertelde ik al dat ik ook nog een ooglook zou laten zien gemaakt met het Star Light EyeShadow in de kleur ‘Rosy Parme’. Dit is de look geworden en zoals je al wel kunt zien worden de kleurtjes samen meer bruinig dan paars of rood. Voor meer foto’s en info lees je snel verder…

Het is een hele rustige ooglook geworden die je prima overdag zou kunnen dragen. Voor deze look gebruikte ik de volgende producten:

  • Als basis NYX Jumbo Eye pencil in de kleur Milk
  • Op mijn bewegende ooglid Biguine Star Light EyeShadow kleur Rosy Parme
  • In mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw Essence Illumination oogschaduw in een licht gouden kleur
  • In mijn crease E.L.F. Pigment oogschaduw in de kleur Magical Maroon (komt binnenkort een review over)
  • Als eyeliner op mijn ooglid en op mijn waterlijn een kohlpotlood van NYX in een zwarte kleur
  • Mascara Rimmel Sexy Curves

Ook heb ik nog even een full face foto gemaakt en hier kun je echt goed zien dat het een rustige look is. Op de meest rechtse foto heb ik de Biguine lipstick op en zoals je ziet glanst die mooi en geeft die een subtiel kleurtje. Vind jij het ook een geslaagde look?