EOTD: herfst ready!

EOTD: herfst ready!

Al een tijdje ben ik hartstikke klaar voor de herfst, ik hou namelijk heel erg van dit seizoen. Ik heb natuurlijk al de nodige herfst artikelen gemaakt maar er ontbrak nog eentje, namelijk een herfst ooglook. Als ik aan de herfst denk dan denk ik aan warme kleuren zoals rood, bruin en goud. Ik besloot met deze kleuren uit mijn stash aan de slag te gaan en hieronder zie je het resultaat…

eotdherfst101

eotdherfst102

eotdherfstprod

Ik gebruikte de volgende producten:

  1. Ik begon met het aanbrengen van een basis op mijn gehele ooglid, dit deed ik met de MAC Painterly Paint Pot (vergat ik op de foto te zetten). Vervolgens bracht ik de kleur ‘Backstage’ van Make Up Store op mijn bewegende ooglid. Deze kleur vervaagde ik met een blendingkwast omhoog richting mijn crease.
  2. Om mijn bewegende ooglid nog net wat intenser rood te maken bracht ik nog een laagje ‘Magnetic Attraction’ van MAC aan.
  3. In mijn binnenste van mijn ooghoeken bracht ik een lichtgouden kleur aan van het merk Gosh, dit geeft een mooi effect waardoor mijn ogen optisch groter en wakkerder lijken.
  4. In mijn crease bracht ik de kleur ‘Hustle’ uit mijn Urban Decay Naked 1 palette aan.
  5. Onder mijn wenkbrauwbot bracht ik nog een klein beetje ‘Lightscapade’ Mineralize Skinfinish van MAC aan, voor net wat extra glans.
  6. Onder mijn ogen zette ik een streepje met de Gosh Velvet Touch Eye Liner in de kleur ‘Golden Moss’.
  7. Om de kleur nog net wat groener te maken deed ik er nog een laagje Bourjois Color Edition 24H in de kleur ’04 Kaki Chéri overheen.
  8. Met de H&M Eye liner pen zette ik een lijntje boven mijn wimperrand met uiteraard een subtiele wing.
  9. Ik maakte mijn look af met een laagje Rimmel Kate mascara op mijn bovenste en onderste wimpers.

herfsteotd2039

Hierboven zie je de complete look, de rest van mijn make-up hield ik subtiel zodat mijn ogen lekker eruit knallen. Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze herfstige look vinden, laat het mij weten bij de comments!