Mijn favoriete lipproducten voor de lente

lip1

De afgelopen tijd draag ik weer wat meer make-up en ben ik veel aan het experimenteren met verschillende lipproducten. Steeds vaker kies ik voor een lekker knalkleurtje, ik hou ervan! Bij het ordenen van mijn ‘everyday bakje’ kwamen er vijf lipproducten voorbij die ik de afgelopen tijd veel heb gedragen en het leek mij leuk om deze persoonlijke favorieten met jullie te delen…

lip2

Van links naar rechts zien jullie: MAC ‘Impassioned’, Bourjois Rouge Edition Velvet ’05 Olé Flamingo!’, Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish ‘060 Mission PINKpossible’, Rimmel Colour Rush Lip Balm ‘710 Drive Me Nude’ & Gosh Volume Lip Shine ’01 Soft Coral’. Heel toevallig trouwens dat mijn favoriete lipproducten van dit moment allemaal verschillend zijn qua soort lipproduct, erg grappig!

lip3

De Gosh Volume Lip Shine in de kleur ’01 Soft Coral’ is voor mij de ideale lipgloss als ik ga voor een natuurlijke warme make-uplook. De gloss is vrij transparant met een oranje gloed en heeft een subtiele glans. De lipgloss is niet heel plakkerig maar heeft ondanks dat wel een vrij lange houdbaarheid.

lip4

De Rimmel Colour Rush Lip Balm ‘710 Drive Me Nude’ is voor mij dé perfecte nude kleur. Nudekleurige lipproducten vind ik altijd een beetje tricky, of de kleur is voor mij te bruin of te licht en in beide gevallen kan dit nogal “fout” staan. Deze Lip Balm van Rimmel heeft een subtiel glansje, ruikt lekker en voelt prettig aan op mijn lippen en heeft een prima houdbaarheid.

lip5

Sowieso ben ik al een groot fan van MAC lipsticks en deze in de kleur ‘Impassioned’ maakt mij ook erg blij. De kleur vind ik vrij bijzonder en knalt lekker, de perfecte kleur voor de zomer. Ik zou de kleur omschrijven als felroze die meer neigt naar rood dan naar oranje of paars. De lipstick heeft een crème finish en heeft een goede houdbaarheid.

lip6

Over dit lipproduct van Bourjois heb je nog niet eerder op mijn blog kunnen lezen. Best jammer want het is een heel fijn product. De Rouge Edition Velvet is een soort van vloeibare lipstick met een fluwelen finish. Dit is de kleur ’05 Olé Flamingo!’, een prachtige donkerroze kleur, en heeft een matte finish wat nu helemaal hip is. Dit lipproduct van Bourjois voelt prettig aan op mijn lippen en heeft een zeer lange houdbaarheid. Ook ben ik heel erg onder de indruk van de pigmentatie…

lip7

Ten slotte is Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish in de kleur ‘060 Mission PINKpossible’ ook een groot favoriet. Niet alleen vanwege de prachtige kleur en de fantastische pigmentatie maar ook de houdbaarheid van dit product is zeer(!) indrukwekkend.

lip8

Alle swatches even op een rij, van links naar rechts: Gosh Volume Lip Shine in de kleur ’01 Soft Coral’, Rimmel Colour Rush Lip Balm ‘710 Drive Me Nude’, MAC ‘Impassioned’, Bourjois Rouge Edition Velvet ’05 Olé Flamingo!’ & Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish ‘Mission PINKpossible’.

Uiteraard mochten swatches op mijn lippen niet ontbreken…

swatches101

Dit waren ze, mijn favoriete lipproducten van dit moment. Uiteraard ben ik heel benieuwd welke lipproduct jouw favoriet is?

85 Comments on Mijn favoriete lipproducten voor de lente

 1. Joli
  8 mei 2014 at 00:19 (8 jaar ago)

  Ik vind persoonlijk Velvet van Bourjois erg mooi.

 2. Lys
  8 mei 2014 at 01:07 (8 jaar ago)

  Impassioned is zo’n mooie kleur. En ik ben ook gek op de nieuwe Velvet lip creams!

 3. Laura
  8 mei 2014 at 06:00 (8 jaar ago)

  Wat een prachtige kleuren allemaal! 🙂

 4. femketje
  8 mei 2014 at 10:17 (8 jaar ago)

  gorgeous kleuren 😀

 5. Beautyjuf
  8 mei 2014 at 11:29 (8 jaar ago)

  Wat een prachtige merken en kleuren. Leuk dat het vijf verschillende kleuren zijn.

 6. Martina
  8 mei 2014 at 11:51 (8 jaar ago)

  De felle kleuren zijn prachtig!

 7. Amelie
  8 mei 2014 at 15:50 (8 jaar ago)

  Mooie aanraders! Echt mooie producten heb je gekozen!

 8. Julie
  8 mei 2014 at 18:11 (8 jaar ago)

  Die van MAC staat je echt geweldig!

 9. Lindsay
  8 mei 2014 at 19:45 (8 jaar ago)

  De MAC kleur vind ik het mooist!

 10. Manon
  8 mei 2014 at 21:08 (8 jaar ago)

  Wauw vind ze er allemaal mooi uitzien

 11. Axelle
  9 mei 2014 at 17:49 (8 jaar ago)

  echt leuke exemplaren!

 12. Michelle Kaiser
  27 mei 2014 at 20:39 (8 jaar ago)

  Zelf heb ik 2 kleuren van de Bourjois Rouge Edition Velvet en heb ik een aantal kleuren Max Factor Lipfinity. Maar ook Rimmel Apocalips vind ik geweldig.