Review over drie E.L.F. Studio producten

Een tijd geleden ontving ik producten van Eyes Lips Face en je kon al een review lezen over de minerale en de 1 Euro lijn. Vandaag review ik producten uit de studio lijn van E.L.F. en dit is ook voorlopig meteen de laatste. De studio lijn bestaat uit de wat duurdere en professionelere producten. Ik ontving de Minerale gezichtsprimer, High Definition poeder en Pigment oogschaduw. Lees snel verder om mijn mening over de producten te lezen…

Ik begin met  de E.L.F. Studio Minerale gezichtsprimer. Wat betreft gezichtsprimers ben ik  heel merkvast want ik gebruik altijd die van MAC. Deze vind ik erg fijn en zorgt ervoor dat mijn make-up de hele dag flawless blijft zitten. Nadeel van MAC is natuurlijk het prijskaartje. Daarom was ik ook heel benieuwd naar de gezichtsprimer van E.L.F.

Het product zit in een mooi mat zwart doosje maar eigenlijk gooi ik doosjes meteen weg, want dit neemt alleen maar ruimte in beslag. Het flesje zelf ziet er mooi strak en simpel uit en het is een pompflacon wat natuurlijk heel makkelijk en hygienisch werkt.

De geur van het product vind ik dubieus, het ruikt namelijk een beetje naar gas. Niet echt een prettige geur maar ik vind het ook niet storend want eenmaal aangebracht ruik je de geur niet meer. Je kunt merken aan de primer dat er veel siliconen in zitten (tenminste daar lijkt het op) want de substantie is heel glad en glibberig. Ik persoonlijk heb niet zoveel problemen met siliconen. Ik gebruik twee pompjes en dit is meer dan genoeg om mijn hele gezicht te voorzien van een laagje. De primer brengt heel makkelijk aan het maakt mijn huid heel erg zacht. Het zorgt voor een goede basis zodat je mooi je foundation aan kan brengen. Mijn foundation blijft de hele dag goed op z’n plek zitten en dat is natuurlijk niet onbelangrijk.

De gezichtsprimer van E.L.F. heb ik ontzettend veel gebruikt en mijn flesje is dan ook ‘op’, tenminste er komt niets meer uit het pompje. Wat heel fijn is aan de verpakking, is dat je het flesje open kunt draaien dus ook de laatste restjes kun je eruit kunt halen (daar kan MAC nog van leren). Dit product zou ik zeker weer kopen want het is gewoon een fijn product en het kost niet eens zo heel veel geld. Voor een flesje E.L.F. Studio Minerale Gezichtsprimer betaal je €6,80.

Het volgende product is de High Definition poeder. Dit is een poeder wat je over je foundation aanbrengt zodat het beter blijft zitten en het zorgt er ook voor dat lijntjes en poriën minder zichtbaar worden.

Ook dit product zat in een zwart kartonnen doosje maar deze heb ik meteen in de prullenbak gegooid. De poeder zit in een vrij groot doosje met een draaidop en ik vind dit makkelijk werken. Ik vind het doosje er ook erg mooi uitzien, namelijk simpel (less is more) en daardoor krijgt het wel een luxe uitstraling. Bij dit product zit ook een poederdonsje en hiermee kun je heel makkelijk het product aanbrengen. Er zit verder geen geur aan de poeder.

De poeder zelf is heel fijn en voelt erg zacht aan. Het is gewoon transparante poeder dus het zorgt ervoor dat de kleur van je gezicht niet anders wordt. Met het poederdonsje kun je heel makkelijk en snel de poeder aanbrengen. Mijn gezicht wordt er wel lekker zacht van en de fijne lijntjes onder mijn ogen worden door de poeder iets minder zichtbaar. Van dit product hoef je maar weinig te gebruiken want anders zie je een beetje een witte waas over je gezicht en dat is natuurlijk niet mooi. Wat ik wel een beetje merk is dat ik last krijg van een trekkerige huid, dit verdwijnt na een tijdje. Mijn foundation blijft ook langer en beter zitten dus dat is zeker een pluspunt.

Ook de High Definition poeder van E.L.F. gebruik ik heel vaak maar is gelukkig nog niet op, want het werkt erg zuinig. Voor dit product betaal je €6,80.

Het laatste product is de Pigment oogschaduw en deze heb ik in de kleur Magical Maroon, een mooie aubergine achtige kleur. Ook dit product zit verpakt in een doosje en er zit ook een klein kwastje bij. E.L.F. belooft dat dit product goed gepigmenteerd is en dat het lang blijft zitten.

De oogschaduw zit in een klein potje en ook deze ziet er qua verpakking goed uit. De kleur van de oogschaduw vind ik heel mooi en is goed te combineren met paarsachtige kleuren. Het kwastje gebruik ik verder niet, want ik gebruik liever mij eigen kwasten. Natuurlijk is het handig dat dit wordt toegevoegd bijvoorbeeld wanneer je onderweg bent. De oogschaduw bestaat uit losse pigmenten en daarom moet je wel uitkijken voor fall-out. Het werkt verder heel makkelijk en ik breng het altijd een beetje deppend aan. Er komt ontzettend veel kleur vanaf, dus goed gepigmenteerd is de oogschaduw zeker! In deze ooglook gebruikte ik de Pigment oogschaduw van Eyes Lips Face in mijn crease.

Ook over dit laatste product van E.L.F. uit de Studio lijn ben ik heel erg tevreden. Het product werkt makkelijk en is super goed gepigmenteerd. Ben je op zoek naar een goed gepigmenteerde oogschaduw en heb je niet een heel groot budget dan vind ik dit product echt een aanrader. Wanneer ik weer een bestelling ga plaatsen bij E.L.F. ga ik zeker nog wat kleurtjes erbij halen. De oogschaduw kost €3,50.

Conclusie: Deze producten zijn stuk voor stuk allemaal heel erg fijn en de prijs maakt het natuurlijk ook lekker aantrekkelijk. De producten uit deze review zijn online te koop op de site van E.L.F.

108 Comments on Review over drie E.L.F. Studio producten

 1. femketje
  22 juni 2011 at 15:25 (11 jaar ago)

  ik ben echt gek op die HD powder 😀

 2. Desirée
  22 juni 2011 at 15:25 (11 jaar ago)

  Ik heb ook enkele Studio producten en kwasten en ben daar erg over te spreken ^^

 3. fre
  22 juni 2011 at 15:41 (11 jaar ago)

  Ik vind dat jij hele goede revieuws schrijft meestal heb ik na afloop vragen maar nu niet :$

  en die oogschaduw vind ik echt mooi!

  • Sanne van Huis
   22 juni 2011 at 15:42 (11 jaar ago)

   Aaah dank je voor je lieve compliment!

 4. Ilda
  22 juni 2011 at 17:17 (11 jaar ago)

  Ik heb al eens gekeken op de site en vind dat ze erg leuke spulletjes hebben! En die prijsjes… Geweldig! Wat ik niet kan terugvinden, zijn de verzendkosten. Weet jij die?

 5. Evelien
  22 juni 2011 at 18:47 (11 jaar ago)

  Die primer heb ik ook, ik vind hem superfijn!

 6. Myrthe
  22 juni 2011 at 18:58 (11 jaar ago)

  Wat een mooie producten ! Vooral de primer lijkt me erg fijn.

 7. Sanne
  22 juni 2011 at 19:16 (11 jaar ago)

  idd mooie producten!
  (ps. leuke site, een van mijn favoriete op ’t moment!)

  • Sanne van Huis
   22 juni 2011 at 20:36 (11 jaar ago)

   Super leuk om te lezen 🙂 dank je wel!

 8. Janne
  22 juni 2011 at 19:18 (11 jaar ago)

  Leuk, die poeder! 🙂

 9. Noortje
  22 juni 2011 at 20:31 (11 jaar ago)

  Ziet er heel goed/mooi uit! 🙂

  Even een vraagje trouwens, heb je de Demake-up pakketten al opgestuurd? 🙂

  • Sanne van Huis
   22 juni 2011 at 20:37 (11 jaar ago)

   Die gaan morgen op de post…Dan doe ik al mijn pakketjes in 1 x op de post 😉

 10. Charile
  23 juni 2011 at 09:09 (11 jaar ago)

  Wauw dat ziet er allemaal heel goed uit!!
  X

 11. Eva
  8 augustus 2014 at 17:04 (8 jaar ago)

  wat een goede review, ik ga ook zeker deze week wat bestellen van elf !