E.L.F. mineral make-up, wat vind ik ervan?

Een tijdje geleden ontving ik een pakketje van E.L.F. met verschillende producten, waaronder make-up uit de Mineral lijn. Ik was hier al een tijdje heel nieuwsgierig naar omdat ik er veel goede dingen over had gelezen en gezien. Voor jullie heb ik gereviewd twee oogschaduw kleurtjes en een blush…

Maar eerst even kort wat is minerale make-up? Minerale make-up is 100 % natuurlijk, het zijn namelijk gemalen mineralen. Het heeft veel voordelen want het bevat geen kleurstoffen, parfum en conserveringsmiddelen. Daarom is de kans op allergie veel minder dan bij ‘gewone’ make-up. Ook zorgt het dat het licht aanvoelt op de huid omdat het een hele fijne textuur heeft.

Ik begin met de minerale blush en ik heb deze in de kleur ‘Rose’, de kleur is roze neigend naar oranje. Op de site van Eyes Lips Face ziet de kleur er wel heel anders uit, in het echt is de blush namelijk een stuk donkerder dus let hier eventjes op. De verpakking is niet heel bijzonder gewoon een simpel potje met een zwart draaidekseltje en dit werkt hartstikke goed. In het potje zelf zit ook nog een extra ‘dekseltje’ met gaatjes. Zo kun je voorzichtig wat product op je kwast doen. De kleur is vrij donker voor mijn lichte huid dus ik breng de blush heel voorzichtig aan. Naast dat het een vrij donkere kleur is, is de blush ook nog eens heel goed gepigmenteerd. De blush voelt heel zacht aan en geeft een heel mooi natuurlijk effect op mijn wangen. Ben je op zoek naar een goed gepigmenteerde blush voor weinig geld, dan vind ik deze van E.L.F. zeker een aanrader €6,-

(Zoals je wel kunt zien aan de swatch is de blush goed gepigmenteerd)

Ook ontving ik twee minerale oogschaduw potjes in de kleuren ‘Wild en Confident’, die ook net als de blush in kleine potjes zit met zwarte draaidekseltjes. In de potjes zitten ook weer extra ‘dekseltjes’ met gaatjes erin. De gaatjes vind ik eigenlijk te groot want ik heb vaak meer poeder op het dekseltje liggen dan in het potje (als je snapt wat ik bedoel). De gaatjes mogen van mij een stuk kleiner want anders hebben de dekseltjes helemaal geen nut. De oogschaduw is heel poederig en ook weer heel zacht van structuur, heel prettig. Losse poeder breng ik zelf altijd aan met een stevige kwast zodat het ook echt op mijn ooglid terecht komt. Beide kleuren zijn bruintinten en ik vind dat ze goed met elkaar te combineren zijn. De pigmentatie van deze producten is echt prachtig! Er komt super veel kleur vanaf en er zitten hele mooie fijne glittertjes in. Ik heb mijn favoriete oogschaduw ontdekt. Ook dit product vind ik wederom een aanrader en ze kosten bij  €4,- per stuk.

(Deze swatches heb ik gemaakt met slechts één veeg)

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik erg tevreden over de minerale make-up van Eyes lips Face en meer kan ik eigenlijk niet vertellen. De producten in deze review zijn te bestellen bij Eyes Lips Face.

111 Comments on E.L.F. mineral make-up, wat vind ik ervan?

 1. Lisanne
  14 juni 2011 at 15:47 (11 jaar ago)

  Supermoooooooi!

 2. Carola
  14 juni 2011 at 15:58 (11 jaar ago)

  Zo dit ziet er zeker goed uit!
  Erg goede pigmentatie, prachtige kleuren.

 3. Marjolein
  14 juni 2011 at 16:43 (11 jaar ago)

  Oeh die oogschaduws, looking good! Mooie producten zeg 🙂

 4. Anouk
  14 juni 2011 at 17:04 (11 jaar ago)

  Is het waar dat je bij ELF met iDeal kunt betalen? ;o

  • Sanne van Huis
   14 juni 2011 at 18:27 (11 jaar ago)

   Volgens mij kan dat wel 🙂

 5. Yvonne
  14 juni 2011 at 17:26 (11 jaar ago)

  Zou je een look willen maken met de ELF oogschaduws?

  • Sanne van Huis
   14 juni 2011 at 18:26 (11 jaar ago)

   Ja dat ga ik binnenkort doen 🙂

 6. Myrthe
  14 juni 2011 at 17:27 (11 jaar ago)

  Wauw, wat mooie oogschaduw en blush !
  Wat een pigment :O !

 7. Evelien
  14 juni 2011 at 18:01 (11 jaar ago)

  Wow, je hebt mooie producten 😀

 8. Marijke
  14 juni 2011 at 18:15 (11 jaar ago)

  Mooie producten! Jammer dat je alleen geen foto’s hebt bijgevoegd van bijvoorbeeld de blush op jou wangen, of een look met de oogschaduw! 😉

  • Sanne van Huis
   14 juni 2011 at 18:28 (11 jaar ago)

   Binnenkort maak ik een ooglook met de oogschaduw van E.L.F. 🙂 en dan zou ik de blush ook nog wel even op doen dan kun je het zien 😀

   • Marijke
    14 juni 2011 at 22:08 (11 jaar ago)

    Ah super! 😀

 9. femketje
  14 juni 2011 at 19:07 (11 jaar ago)

  mooie pigmentatie zeg 😀

 10. Miranda
  14 juni 2011 at 19:17 (11 jaar ago)

  Wauw dat ziet er goed uit

 11. fre
  14 juni 2011 at 21:53 (11 jaar ago)

  wow vet goede pigment! alleen jammer dat het alleen op internet verkrijgbaar is 🙁

 12. Vanessa
  14 juni 2011 at 22:32 (11 jaar ago)

  Waauww goede pigmentatie zeg!

  xxxx

 13. Lydia
  15 juni 2011 at 11:42 (11 jaar ago)

  Mooi en idd wat een goede pigmentatie! Ze lijken wel erg veel op de i.d. Bare Minerals maar dan natuurlijk veel goedkoper. Jammer dat je geen foundation getest hebt daar ben ik wel benieuwd naar. Zelf gebruik ik al jaren alles van Bare minerals ondanks dat ik ook vele goedkopere minerals makeup geprobeert hebben. Maar die blijven niet zo mooi zitten. Misschien x testen? 😀

 14. sanne
  15 juni 2011 at 17:33 (11 jaar ago)

  Dit ziet er erg goed uit zeg!

 15. Merel
  15 juni 2011 at 20:17 (11 jaar ago)

  wow, super pigmentatie!