Diamond Cosmetics lakjes!

Al een behoorlijk tijdje was ik nieuwsgierig naar de lakjes van ‘Diamond Cosmetics’ en paar weken terug ontving ik drie verschillende kleurtjes. Namelijk de kleuren: Orange Blush, ST Lucia Fuchsia en The naughty intern, geweldige namen trouwens. Ik heb de lakjes nu paar keer opgehad en ik moet zeggen dat ik erg te spreken ben over dit merk. Benieuwd naar de review en swatches lees dan snel verder…

Op dit moment ben ik helemaal into oranje/koraalachtige kleuren nagellak. Ik vind het namelijk een leuk kleurtje voor de zomer en het past ook wel bij veel kleding die ik op dit moment heb. Orange Blush is een heel mooi licht oranje kleurtje die een beetje neigt naar koraal. Dit lakje had wel drie dunne laagjes nodig voordat deze volledig dekt qua kleur en daarom droogt deze ook vrij langzaam. Zelf vind ik het een heel mooi kleurtje en het lakje glanst ook mooi. Tijdens de bruiloft had ik dit lakje op mijn nagels en ik moet zeggen dat deze gedurende de twee dagen goed op mijn nagels is blijven zitten.

Het tweede kleurtje is ST Lucia Fuchsia en dit is ook meteen mijn favoriet van deze drie kleuren. Ik ben gek op roze nagellak en dit is echt fuchsia kleurtje en wanneer je deze draagt dan knallen je nagels. Het enige wat jammer is en misschien is dat alleen bij die van mij, het kwastje heeft namelijk wat ‘springerige’ haartjes waardoor het lakken vrij moeilijk is. Ik had maar een laagje nodig dus deze dekt ontzettend goed.

De laatste is The naughty intern en zo in het flesje vond ik het eigenlijk niet eens zo’n heel bijzonder kleurtje. Maar toen ik begon te lakken zag ik een erg mooi dieprode kleur, me like! Twee laagjes waren voldoende om het goed te laten dekken.

Conclusie: Ik ben erg blij met deze lakjes van Diamond Cosmetics en ze voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. Het leuke is dat Diamond Cosmetics onwijs veel verschillende kleurtjes in het assortiment heeft zitten en zo zit er voor iedereen wel wat bij. De lakjes lakken zeer prettig (behalve het kwastje met de ‘springerige’ haartjes) en dit komt vooral omdat de nagellak vrij dun is en dat je lakt met een vrij breed kwastje. De nagellak blijft bij mij twee dagen goed zitten en dit is voor mijn dunne slappe nagels lang niet slecht. Diamond Cosmetics nagellak kun je kopen bij Boozyshop en ze kosten €3,95 per stuk. Ga ik deze lakjes vaker kopen, zeker weten ik zie namelijk ontzettend veel mooie kleuren!

18 Comments on Diamond Cosmetics lakjes!

 1. Evelien
  15 juni 2011 at 15:56 (9 jaar ago)

  Die roze vind ik mooi!! Prachtig zomers ook :D

  Beantwoorden
 2. Suzanne
  15 juni 2011 at 16:47 (9 jaar ago)

  vind de tweede wel mooi! beetje jelly-achtige finish hebben ze. toch ook weer niet zo heel erg bijzonder.

  Beantwoorden
 3. Annelies
  15 juni 2011 at 18:06 (9 jaar ago)

  Leuke kleurtjes!

  Beantwoorden
 4. Carola
  15 juni 2011 at 18:23 (9 jaar ago)

  ST Lucia Fuchsia is ook mijn favoriet, dit lakje doet zijn naam ook echt eer aan.

  Beantwoorden
 5. fre
  15 juni 2011 at 18:44 (9 jaar ago)

  leuke kleurtjes alleen hebben ze nou niet de ‘wow’ factor qua verpakking…

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   15 juni 2011 at 19:01 (9 jaar ago)

   Klopt, maar misschien bezuinigen ze hier juist op :) want het zijn goedkope lakjes die qua kwaliteit super zijn!

   Beantwoorden
 6. Hanna
  15 juni 2011 at 19:31 (9 jaar ago)

  Mooie kleurtjes en lekker goedkoop! Wanneer komt de uitslag van de winactie van de H&M??
  xoxo

  Beantwoorden
 7. Joyce
  15 juni 2011 at 20:58 (9 jaar ago)

  Alledrie killerkleuren! Mooi hoor! :D

  Beantwoorden
 8. Texie
  15 juni 2011 at 23:20 (9 jaar ago)

  Ik heb er ook een paar, prijs-kwaliteitverhouding is echt super!

  Beantwoorden
 9. internship
  18 oktober 2012 at 07:50 (8 jaar ago)

  What i do not realize is if truth be told how you’re not actually much more well-favored than you may be right now. You’re very
  intelligent. You know thus significantly in relation
  to this topic, produced me in my view believe it from a lot of varied angles.
  Its like women and men are not involved unless it is one thing to accomplish with Lady gaga!

  Your individual stuffs nice. At all times handle it up!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *