The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome

tbs3

Soms heb je bij het zien van een bepaald beauty product meteen de indruk dat het wel eens een heel fijn product zou kunnen zijn, dat had ik met de Honey Bronze Highlighting Dome van The Body Shop. Dit nieuwe make-up product maakt deel uit van de Honey Bronze lijn en deze Highlighting Domes zijn wat mij betreft echte musthaves voor deze zomer. In totaal zijn er drie verschillende tinten en ik heb ze allemaal getest, vandaag lees je hieronder mijn bevindingen…

tbs1

De Honey Bronze Highlighting Dome ligt nu sinds een tijdje bij The Body Shop in de schappen, met dit make-up product kun je een natuurlijke en gezonde gloed geven aan je gezicht. Deze highlighters hebben een romige en lichte textuur en zijn daarom gemakkelijk aan te brengen. Er zijn drie verschillende kleuren, namelijk; 01 Golden, 02 Pink & 03 Bronze.

De naam van dit product vind ik ietwat verwarrend. De kleur ’01 Golden’ is bijvoorbeeld echt een highlighter zoals we die kennen maar de kleuren ’02 Pink & 03 Bronze’ zijn meer een blush en een bronzer. Toch snap ik de naam ook weer wel , vooral omdat deze producten zorgen voor een prachtige natuurlijke glans op je gezicht.

tbs2

De verpakking van de Honey Bronze Highlighting Dome vind ik erg mooi met het donkerbruin, de gouden opdruk en de ronde doorzichtige dekseltjes. Deze producten passen ook helemaal perfect bij de Honey Bronze lijn van The Body Shop. Een potje bevat 6,5 gram, een prima hoeveelheid waar je wel een tijdje mee vooruit kan.

De ingrediënten:

Silica (Absorbent), Octyldodecanol (Emollient), Triethylhexanoin (Fragrance Ingredient), Mica (Opacifying Agent), Isononyl Isononanoate (Emollient), Synthetic Fluorphlogopite (Viscosity Increasing Agent), Candelilla Cera (Stabiliser), Cera Microcristallina (Viscosity Increasing Agent), Cera Alba (Viscosity Controlling Agent), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 (Emollient), Polyethylene (Binder/Stabiliser), Sclerocarya Birrea Seed Oil (Skin Conditioning Agent – Emollient), Parfum (Fragrance Ingredient), Synthetic Wax (Binder/Emollient), Ricinus Communis Seed Oil (Emollient), Tocopherol (Antioxidant), Tin Oxide (Opacifying Agent), Hexyl Cinnamal (Fragrance Ingredient), Benzyl Salicylate (Fragrance Ingredient), Isopropyl Titanium Triisostearate (Emollient), Geraniol (Fragrance Ingredient), Linalool (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Tocopheryl Acetate (Antioxidant), Mel (Humectant). [+/- CI 77891 (Colorant), CI 77491 (Colorant), CI 19140 (Colorant), CI 15850 (Colorant), CI 77499 (Colour)].

tbs4

Dit is de kleur ’01 Golden’, een prachtige licht gouden kleur die zorgt voor een subtiele gloed. Deze highlighter doet het goed op een lichte huid maar ook zeker op een donkere huid. Ik vind het erg mooi om dit product boven mijn jukbeenderen, op mijn neusbrug en op mijn cupidoboogje aan te brengen.

tbs5

De kleur ’02 Pink’ heeft een wat roze/oranje ondertoon met subtiele gouden glittertjes. De kleur doet mij heel erg denken aan de ‘Too Faced Who’s Your Poppy?’ blush, dit is één van mijn favoriete kleuren. Deze “highlighter” is perfect voor op de appeltjes van je wangen.

tbs6

Tenslotte is er ook nog de kleur ’03 Bronze’. Dit product heeft een mooie ‘bronzen’ kleur met subtiele gouden glittertjes erin die zorgen voor een mooie zonnige gloed. Dit product is erg mooi om je gezicht nét wat meer kleur te geven.

tbs7

De Highlighter Domes zijn creamy producten, persoonlijk vind ik dat erg fijn omdat mijn huid wat droog is. De vorm van de domes zijn ideaal om ze direct op je gezicht aan te brengen, vervolgens kun je dan met je vinger of met een kwast gemakkelijk het product uitwerken. De kleuren zijn mooi subtiel en voelen prettig aan op de huid, daarnaast heeft dit product ook nog eens een fijne subtiele geur.

tbs8

01 Gold, 02 Pink & 03 Bronze

tbs9

Hierboven heb ik alle drie de tinten op mijn gezicht aangebracht. De kleur ’01 Gold’ boven mijn jukbeenderen, ’02 Pink’ op de appeltjes van mijn wangen en ’03 Bronze’ onder de appeltjes van mijn wangen en op mijn voorhoofd. Zoals je kunt zien geven deze producten een mooie subtiele glow en ben ik met deze look helemaal klaar voor de zomer!

De Honey Bronze Highlighting Dome is vanaf nu verkrijgbaar en kost €10,-. Op dit moment heeft The Body Shop een erg leuke actie, koop je namelijk twee make-up producten dan ontvang je maar liefst 25% korting.

85 Comments on The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome

 1. Liset - Beautydagboek
  20 mei 2015 at 07:41 (7 jaar ago)

  Ik had hier nog niet eerder over gelezen, maar wat zijn ze mooi! Ik vind vooral Pink en de kleur Bronze pretty :). Ze geven je huid inderdaad een mooie glow!

 2. Axelle
  20 mei 2015 at 07:47 (7 jaar ago)

  wauw wat zijn ze mooi, prachtig resultaat!!

 3. Nicole
  20 mei 2015 at 09:58 (7 jaar ago)

  De kleuren zijn echt prachtig! Ik had het niet verwacht maar ik vind ze echt enorm mooi!

 4. Manon
  20 mei 2015 at 14:02 (7 jaar ago)

  Wat zijn ze prachtig! Ik mag alleen gebruik maken van de korting want ik heb een no buy maand!

 5. Amelie
  20 mei 2015 at 14:33 (7 jaar ago)

  Wat een mooi product, echt allemaal zijn ze mooi!