The Body Shop Honey Bronze Bronzing Powder

Vorige week kon je op mijn blog al een artikel lezen over de nieuwe bronzing make-up lijn van The Body Shop. Afgelopen week ontving ik de ‘Honey Bronze Bronzing Powder’ in kleur 01. Dit is het meest lichte kleurtje uit de lijn en past erg goed bij mijn lichte huid. De Bronzing Powder heb ik nu een aantal dagen gebruikt en ik heb er inmiddels een mening over gevormd. Benieuwd, lees dan snel verder…

The Body Shop Honey Bronze lijn bestaat uit vijf verschillende producten en daarvan is deze bronzer er eentje. Dit is wat The Body Shop zegt over de bronzer:

Deze poedercompact geeft de huid een natuurlijk, mat, zongebruind tintje. Lichtjes met een kwast aanbrengen op voorhoofd, wangen, neus en kin. Het poeder bevat 3 community Fair Trade-ingredienten: Honing, bijenwas en maroela-olie uit Namibie.

Klinkt goed toch? De bronzer zit in een super mooie verpakking en het geeft me echt een zomers gevoel. Het doet me denken aan een ondergaande zon. De verpakking kun je makkelijk openen en er zit aan de binnenkant een spiegeltje, altijd handig. In de poeder zelf zit een super mooi honinggraat structuur gedrukt en ik heb hier echt een zwak voor. Vaak wil ik make-up om die reden alleen al kopen.

De kleur van de bronzer is heel licht en mat van kleur er zit helemaal geen shimmer. Doordat de poeder zo mat is geeft het een mooi natuurlijk effect. Ik breng de bronzer met een blush kwast aan en ik breng het vooral aan onder mijn jukbeenderen en kaaklijn. Mijn gezicht ziet er net wat bruiner uit zonder dat het onnatuurlijk of oranje lijkt. Ik krijg echt een mooie zomerse gloed. De poeder zelf is heel compact en kruimelt amper dus het product is zuinig in gebruik.

(In het echt is de kleur nog wel iets beter te zien)

Ik ben heel tevreden over dit product en ik weet zeker dat ik vaak naar deze bronzer ga grijpen de komende tijd. De ‘Honey Bronze Bronzing Powder’ is in drie verschillende tinten verkrijgbaar en kost €14,50. The Body Shop heeft nu ook een hele leuke actie want bij 2 make-up producten krijg je maar liefst 25% korting. De Honey Bronze lijn kun je zowel in de winkel als in de online shop kopen.