Zelf was ik nog niet echt bekend met her merk ‘TEEEZ’ maar daar is sinds afgelopen week verandering ingekomen want ik ontving namelijk vorige week producten uit de nieuwe collectie Hypnoteeez. Ik kan alvast verklappen dat ik enthousiast ben over deze producten. Volgens ‘TEEEZ’ zorgen deze producten voor een hypnotiserend en verleidelijke look. Lees verder voor de review met veel foto’s…Dit is wat TEEEZ zegt over de haar nieuwe collectie Hypnoteeez:

Een veelzijdigheid aan krachtige kleuren in combinatie met romantische en natuurlijke tinten is de trend op de catwalk dit zomerseizoen. De Hypnoteeez collectie bevat alle ingrediënten voor een hypnotiserende en verleidelijke look. Laat je meevoeren in je eigen droomwereld en Be Hypnoteeezed met de Hypnoteeez Collectie van TEEEZ trendy cosmetics. Heldere intense kleuren die je omhullen wanneer je jouw paradijs in zweeft, licht als een veertje, genietend van alle wonderen die je je ooit hebt gewenst.

Dat is ook wat ik zie, het is collectie wat bestaat uit veel felle kleurtjes waar je mooie looks mee kunt maken. De collectie bestaat uit Silk Fantasy Eyeshadow, Magic Pigment Powder, So Soft Lipgloss, Exotic Sparkle Eyeliner en Professional Brush Collection. Ik ontving Silk Fantasy Eyeshadow in de kleuren ‘Smooth & Icy en ik ontving Magic Pigment Powder in de kleuren ‘Smooth & Cool.

De Silk Fantasy Eyeshadow zit in een mooie verpakking met een vrolijk printje wat goed bij de naam past van de collectie, goed over nagedacht dus. De verpakking gaat ook heel makkelijk open en daar ben ik blij mee want soms zit ik daar behoorlijk mee te prutsen. Op het etiket staat verder geen hoeveelheid gram, zelf vind ik dit niet zo’n probleem maar ik kan me voorstellen dat sommige mensen dit onhandig kunnen vinden. Ik heb de kleuren Smooth & Icy een felroze en een witachtige kleur. Zelf ben ik nooit zo’n fan van roze oogschaduw maar dat is een kwestie van smaak. De kleur Icy vind ik echt prachtig en is heel goed te gebruiken als highlighter. De oogschaduw voelt heel lekker zacht aan en kruimelt amper. Je kunt de kleuren ook goed blenden.

De kleuren zijn in het echt wel net wat feller en met een oogschaduwbasis eronder zijn ze nog net wat intenser van kleur. Op de ogen komen de kleuren nog mooier uit! Ik vind het erg fijne oogschaduw en ze kosten €4,79 per stuk.

De Magic Pigment Powder zit ook in een hele bijzondere verpakking die ik nog nooit eerder heb gezien. Dit vind ik erg leuk bedacht want zo valt het product wel op. Er zit een draaidop op die ook voorzien is van een printje en dit is geen stickertje. Je kunt makkelijk de dop draaien en als je de dop weer dicht draait moet je net even meer doordraaien en dan voel je ook wel dat die goed is afgesloten (beetje lastig uit te leggen). In het potje zit nog een extra dekseltjes met gaatjes en dit werkt altijd erg prettig als je met losse poeders werkt. Ik heb de kleuren Smooth & Cool gekregen en dit een lichtroze en blauwachtige kleur, beide erg mooi. Ook deze oogschaduw poeder is heel zacht en werkt prettig. Je moet dit product wel iets voorzichtiger aanbrengen omdat je al snel fall out hebt, maar dit is eigenlijk ook wel logisch gezien het een losse poeder is. De kleuren zijn ook goed te blenden en voelen goed aan.

Zoals je wel aan de swatches kunt zien zijn de kleuren goed gepigmenteerd maar op mijn ogen komen de kleuren toch wel iets intenser over. Ook dit product vind ik heel fijn en ze kosten €5,29 per stuk.

Wat ook nog even fijn is om te vermelden, TEEEZ is parfum vrij en daarom ook geschikt voor een gevoelige huidje. Door de zorgvuldig gekozen ingrediënten is de make-up hypoallergeen, dermatologisch getest en ook nog dierproef vrij.

Binnenkort kun je op mijn blog ook een ooglook verwachten met deze producten. Benieuwd waar je het kunt kopen, klik dan hier.