Leuke herfst outfits #2

Leuke herfst outfits #2

Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op herfst, vooral omdat ik de kleding in het najaar zo leuk vind. Ik vind het dan ook echt heerlijk om heel internet af te struinen naar leuke fashion items en hier outfits van te maken. Afgelopen vrijdag ben ik er goed voor gaan zitten en heb ik vijf outfits samengesteld in verschillende stijlen. Ik vind de setjes allemaal heel geslaagd en ik ben dan ook heel benieuwd wat jullie van ze gaan vinden…

Groen is een echte trendkleur en past natuurlijk ook heel goed bij de herfst. Het setje hieronder is vrij casual en is bijvoorbeeld geschikt voor naar school of een informele baan. Het is een simpele outfit maar wel heel trendy!

Dit is denk ik wel mijn favo setje. Ik ben gek op kant en gelukkig zien we dat ook nog volop dit seizoen. Ik combineerde de top met een wat stoerdere jeans, sneaker wedges en leuke girly accessoires. Een mix tussen girly, stoer en sportief!

Hieronder een wat netter setje, bijvoorbeeld leuk voor naar het werk, zakelijke afspraak of etentje. Doorzichtige blouses zijn net als afgelopen zomer nog steeds erg hip, deze variant is helemaal hip vanwege de kleur en de studs op de kraag. De accessoires maken dit setje helemaal af!

Naast het tweede setje vind ik deze ook erg leuk! Ik ben namelijk gek op tuniek jurkjes en deze in military stijl is helemaal cool! Ik combineerde het jurkje met stoere enkellaarsjes (leuk!), een sjaal en basic accessoires.

Ten slotte nog een herfst outfit voor een stoere dame! De trui heeft een super leuk breisel en de broek heeft een ook een vrij apart printje. De schoenen, de tas en de ketting maken het setje nog net wat stoerder! Uiteraard kun je de trui en jeans ook met wat meer vrouwelijke accessoires combineren zodat de outfit een heel ander stijltje krijgt.

Ik hoop dat jullie de setjes leuk vonden en weer een beetje inspiratie hebben gekregen. Wat is jouw favo setje?