Mijn eBay bestelling + handige tips!

Mijn eBay bestelling + handige tips!

Jaren terug kocht ik een keertje een kwastenset via eBay en daar bleef het ook bij. Ik heb geen idee waarom ik eBay een hele tijd links heb laten liggen want sinds een tijdje ben ik ‘hooked’ aan deze site. Je kunt er namelijk heel goedkoop toffe spulletjes vinden en ik kan er uren rondstruinen. Het is echt een prima tijdverdrijf als je een keertje niet zo veel te doen hebt, want naast toffe spullen kom je ook vrij bizarre en grappige dingen tegen. Een tijdje terug besloot ik toch maar weer via eBay wat dingetjes te te kopen en vandaag laat ik jullie mijn aankopen zien en geef ik jullie nog wat handige eBay tips…

Ik kocht vooral veel sieraden want die zijn op eBay heel goedkoop. Je hebt echt 1000en verschillende sieraden en je kunt merken dat statement kettingen heel erg hip zijn want hier heb je enorm veel keuze in. Hieronder mijn aankopen…

Een armband met de tekst: “Never say never, cause never is forever”.

Mijn ‘rose gouden’ above knuckle ring.

Een lichtblauwe statement ketting.

Nog een hele toffe statement ketting met verschillende kleuren.

Deze ketting konden jullie laatst ook al zien in een ‘OOTD’ artikel…

En nog een hele toffe ketting met neon kleurige ‘bedels’.

Ik ben heel erg blij met mijn aankoopjes. Ook weet ik dat sommige meiden eBay best lastig vinden en dat kan ik mij ook wel voorstellen. Daarom hieronder nog even wat handige tips die je hopelijk een beetje op weg helpen:

  • Om te kunnen kopen moet je een account aanmaken bij eBay, dit is erg eenvoudig en kost weinig tijd.
  • Betalen kun je doen met een PayPal account of met een creditcard. Op de site van PayPal kun je heel veel info vinden hoe je een account aan kan maken, dit is absoluut niet moeilijk.
  • Op eBay kun je zowel via ‘auction’ of via ‘Buy it now’ kopen. Hoe je precies moet bieden dat weet ik niet, ik koop altijd via ‘Buy it now’ en hier kun je 1000en producten vinden. Wanneer je een item gaat zoeken, bijvoorbeeld: Statement ketting kun je in het linkerkolom ‘buy it now’ aanvinken. Wanneer je dit vakje hebt geselecteerd krijg je dus items die je direct kunt kopen.
  • Ook in de linkerkolom kun je ‘Free shipping only’ aanvinken, zo krijg je alleen items te zien die dus gratis verzonden worden, anders worden je aankopen alsnog behoorlijk prijzig.
  • Om de meest goedkope items als eerste te zien kun je rechtsbovenaan bij ‘sort’ ‘price + shipping: lowest first selecteren.
  • Denk er dan ook aan dat je locatie op ‘Netherlands-NLD’ staat.
  • Wil je je items snel in huis hebben dan is eBay geen goede plek voor jou, de levertijden zijn namelijk vrij lang. Ga maar uit van zo’n drie weken. Het kopen op eBay vereist dus wel wat geduld.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn aankoopjes vinden en ik hoop dat jullie wat aan mijn tips hebben gehad!