Trend: Mix & Match je sieraden

Wanneer je nu een willekeurige kledingwinkel binnenloopt zie je de lentecollecties al hangen en krijgen we dus al een glimp van de trends voor komend modeseizoen. Ook al is het nog hartje winter, als je niet meer langer kunt wachten kun je al een voorjaarsgarderobe bij elkaar shoppen. Ik heb altijd wel zin in een nieuw seizoen qua kleding en accessoires, ik vind het namelijk altijd leuk om de inhoud van mijn kledingkast te vernieuwen. Niet alleen nieuwe kleding kopen vind ik leuk, ook ben ik gek op het kopen van sieraden omdat ik vind dat mooie accessoires je outfit helemaal af kunnen maken…

Eén van mijn favoriete online shops, My Jewellery, heeft altijd een erg mooi aanbod qua sieraden. Meerdere keren per jaar brengen ze verschillende collecties uit en vaak helemaal in mijn stijl. Op dit moment hebben ze ook erg mooie sieraden in de collectie en het leek mij wel een leuk idee om deze aan jullie te laten zien in dit artikel. Wat ik trouwens vooral heel erg mooi vind aan de sieraden van My Jewellery is dat je ze vaak goed kunt mixen en matchen en dat is ook meteen een hele grote trend.

Gouden ringen

Zo hebben ze nu ook prachtige gouden ringen in het assortiment, die je erg goed met elkaar kunt combineren. En laat dat ook nét de trend zijn voor komend seizoen. Ikzelf heb een fijne gouden trouwring met kleine diamanten erin en ik vind dat deze onderstaande ringetjes hier heel goed mee te combineren zijn, vooral ook omdat ze net als mijn trouwring subtiel zijn.

ringenMY

Lange kettingen

Wat je ook veel gaat zien komend seizoen zijn mooie lange kettingen, ook heel tof in combinatie met kortere varianten zodat je ze kunt ‘layeren’. Want ook dat is nog steeds een super grote trend. Ik vind lange kettingen erg mooi wanneer je bijvoorbeeld een jurkje draagt met een wat diepere v-hals, zo accentueer je de halslijn en het ziet er super vrouwelijk uit. Je hebt de kettingen met allerlei leuke bedels, zoals bijvoorbeeld met mooie munten of dierenbedeltjes eraan.

langekettingMY

Minimalistische armbanden

Wat ook nog steeds hip is en wat je veel ziet zijn minimalistische armbandjes. Ik ben namelijk dol op armbanden en vooral in de zomerperiode vind ik het leuk om mijn arm ermee vol te hangen. Ik vind dat dit ook meteen een hele zomerse vibe geeft aan je outfit én ik word er meteen helemaal vrolijk van. Ik vind vooral de armbandjes met  ‘initials’ erg leuk, vooral met de beginletters van mijn kindjes.

armbandenMY

Ik ben heel benieuwd wat jij van de bovenstaande sieraden vindt en wat jouw favoriet is? En ken jij My Jewellery al? Ik ken deze shop in ieder geval al heel erg lang en in 2014 schreef ik al artikelen over deze leuke webshop. Naast online shops heeft My Jewellery trouwens ook 13 boutiques, waarvan sinds kort ook eentje in Groningen wat ik helemaal leuk vind.

(Dit artikel is in samenwerking met My Jewellery)

Comments are closed.