OOTD: Orange, studs & jeans

Aaah, ik hou zo van Forever 21. Ten eerste omdat ze gewoon erg leuke kleding hebben, ten tweede omdat ze bijna dagelijks nieuwe items krijgen en ten slotte omdat ze ook nog eens heel snel leveren. Heel aantrekkelijk dus om een bestelling te plaatsen bij deze super leuke Amerikaanse kleding gigant. Vorige week zag ik weer een hoop leuks en ik kon het niet laten, ik vulde mijn mandje en rekende af. Voorlopig moet ik de shop maar even mijden want anders ga ik straks nog failliet. Bij mijn bestelling zat o.a. een leuke oranje blouse en een jeans, beide items laat ik vandaag aan jullie zien in een ‘OOTD’…


Blouse Forever 21/Hemdje H&M/Jeans Forever 21/Horloge OOZOO/Schoenen (geen idee)/Lipstick Bourjois Rouge Edition kleur ’09 Orange pop-up’/Nagellak OPI ‘Are We There Yet?’