Gezocht testpersonen voor foundations!

Al heel lang loop ik met dit idee rond, het lijkt me namelijk leuk om mijn bezoekers meer te betrekken bij mijn blog. Daarom lijkt het me leuk om een test te doen en ik zoek vier meiden die foundations willen testen. Lijkt je dat leuk, lees snel even verder…

Het lijkt mij namelijk heel leuk om vier verschillende meningen te lezen over vier verschillende foundations. Hoe ga ik dit aanpakken? Ik zorg voor vier verschillende foundation samples en deze krijg je dan opgestuurd, dus elke tester krijgt vier potjes met verschillende foundations. Ik ga nog niet vertellen welke, want het is namelijk een blinde test. De potjes ga ik voorzien van nummertjes en alleen ik weet welke foundation erin zit. Doordat het een blinde test is kun je niet je laten beïnvloeden door merk, prijs en verpakking. Uiteindelijk is het de bedoeling dat ik van de vier dames na een maand een review krijg, van alle vier de foundations. Dan ben ik natuurlijk en jullie vast ook, heel benieuwd welke nou het beste wordt gevonden…

Lijkt het jouw leuk om hier aan mee te doen dan kun jij je opgeven door even een reactie achter te laten en vertel ook even waarom je mee wilt doen en waarom ik jouw moet kiezen. Belangrijk is wel dat je een lichte huidskleur hebt, dus wanneer jij bijvoorbeeld altijd 010 of 020 kleur foundations gebruikt kun je gewoon meedoen. Dit is omdat ik anders heel veel foundations zelf moet kopen en dat is een beetje zonde omdat ik het dan zelf niet meer kan gebruiken. Ook moet je bereid zijn om een review + foto’s (hoeft niet per se met je gezicht erbij) te maken en deze naar mij op te sturen zodat ik deze kan plaatsen op mijn blog.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie hiervan vinden en natuurlijk ook naar de uitkomst van de test. Wanneer het een succes wordt dan ga ik zeker vaker blinde tests doen, dus hou vooral mijn blog in de gaten!

141 Comments on Gezocht testpersonen voor foundations!

 1. Joyce
  6 mei 2011 at 15:34 (9 jaar ago)

  Jammer, ik ben wat bruiner dan 010 of 020. (: Veel succes dames!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   6 mei 2011 at 15:35 (9 jaar ago)

   aaah wat jammer…maar als dit een succes word dan ga ik zeker vaker testpersonen zoeken, dus wie weet kun jij dan wel meedoen!

   Beantwoorden
 2. Merel
  6 mei 2011 at 15:36 (9 jaar ago)

  Ik wil mee doen! Mijn huidkleur is vrij licht, al ben ik nu natuurlijk wel iets bruiner, maar meestal heb ik de lichtste kleur of de ena lichtste.

  Beantwoorden
 3. Marjolein
  6 mei 2011 at 15:36 (9 jaar ago)

  Oeh, dat lijkt me heel leuk om te doen! Ik heb een lichte huid en ben 27 jaar (voor het geval je meiden van verschillende leeftijden wil laten testen). Ik vind het geen probleem om foto’s te maken en mee te sturen, en ik vind het leuk om een review te schrijven.
  Mag ik? Mag ik? :D

  Beantwoorden
  • Marjolein
   6 mei 2011 at 15:48 (9 jaar ago)

   Ik heb je een foto van mn gezicht gestuurd (zonder make-up), dan kun je een beetje zien wie je voor je hebt. :)
   (kben niet enthousiast, dat lijkt maar zo, haha)

   Beantwoorden
 4. Babette
  6 mei 2011 at 15:37 (9 jaar ago)

  Ik doe graag mee! :) Ik heb niet een erg groot budget, dus het lijkt me leuk om eens een keer andere foundation als die van essence te gebruiken!

  Beantwoorden
 5. Bernadet
  6 mei 2011 at 15:40 (9 jaar ago)

  Hee! Wat leuk dit, ik krijg een smile op gezicht.
  Ik gebruik vaak foundations in 010 in de zomer meestal 020 omdat ik dan iets donkerder ben.. maar mij lijkt het in ieder geval super leuk!
  Ik vind het niet erg om eventueel met me gezicht op te foto te komen en vind het ook leuk om foto’s van producten te maken.

  Iniedergeval zeer gemotiveerd en vooral omdat het ook een blinde test is.

  Liefs,
  Bernadet

  Beantwoorden
 6. Melissa
  6 mei 2011 at 15:45 (9 jaar ago)

  superleuk ik heb een lichte huidskleur en doe graag mee :)
  xx

  Beantwoorden
 7. strietje
  6 mei 2011 at 15:46 (9 jaar ago)

  Dat vind ik wel een leuk idee!
  Ik wil dan ook graag meewerken…

  Beantwoorden
 8. Nynke
  6 mei 2011 at 15:49 (9 jaar ago)

  Super leuk idee! Heb alleen een niet zo’n lichte huidskleur, dus kan nu niet mee doen helaas.

  Beantwoorden
 9. Jeanne
  6 mei 2011 at 15:51 (9 jaar ago)

  Ja, ik ben enthousiast en zou graag mee willen doen! Ik ben zelf ook benieuwd welke foundation als beste uit de bus komt, dus ik zou me graag willen aanmelden! Mijn huidskleur is licht, net als de jouwe, en ik ben bereid om een review met foto’s in te sturen. Laat maar komen! ;D

  Beantwoorden
 10. iris
  6 mei 2011 at 15:58 (9 jaar ago)

  wat is dit leuk! :D ik doe ook graag mee om kans te maken ‘testpersoon’ te worden. ik gebruik altijd standaard 1 foundation en durf het niet echt aan om nieuwe merken te proberen. stel de formule is niet goed? jammer van het geld dat je er aan hebt besteed.
  Overigens is mijn huidskleur ook 002 in de lente en zomer, dus pas precies in het plaatje. :P ik ben trouwens 15, voor als je meiden van verschillende leeftijden wil laten testen.
  Verder maak ik ook geen probleem om foto’s te maken en die in een review te plaatsen.
  succes met uitkiezen, Sanne! :)

  Beantwoorden
 11. Merel
  6 mei 2011 at 15:58 (9 jaar ago)

  Wat een leuk idee! Zelf gebruik ik eigenlijk nooit foundation dus dit is niet echt voor mij weggelegt maar ik ben wel heel benieuwd naar de resultaten van deze blinde test!

  Beantwoorden
 12. femketje
  6 mei 2011 at 16:04 (9 jaar ago)

  lijkt me leuk :D
  ik heb vaak de lichtste of 1 na lichtste tint, zeker nu ik nog bleek ben van de winter ^^

  Beantwoorden
 13. Kimberly
  6 mei 2011 at 16:07 (9 jaar ago)

  Ik heb geen idee wat voor kleur ik heb haha :P draag eigenlijk nooit foundations.. Lijkt me wel leuk om bijvoorbeeld een keer met mascara of nagellak ofzo te testen :P

  Beantwoorden
 14. Laura
  6 mei 2011 at 16:08 (9 jaar ago)

  Ja, lijkt me super leuk! Vooral het idee dat je niet weet welke foundation je test lijkt me best apart. Het zou echt een hele ervaring zijn. Zelf heb ik een lichte huid en ik heb tot nu toe nog niet dé foundation gevonden. Wie weet gaat dat wel lukken via jou test.
  Ik vind het leuk om artikelen te schrijven. Ik heb sinds een tijdje een blog en ik doe het met plezier. :D

  Beantwoorden
 15. kimberly
  6 mei 2011 at 16:13 (9 jaar ago)

  ik doe zeker mee, ik heb een huidskleur tussen de 020 en 030 maar meestal neem ik 020 dus dan heb ik de perfect kleur om mee te doen. Ik wil graag meedoen omdat ik graag foundation op doe, het is eigenlijk een wonder middeltje. Ik ben zeker bereid om een een artikel over te maken en foto’s maken is ook zeker geen probleem. Hopelijk krijgen meiden uit België evenveel kansen dan Nederlandse meiden..
  Veel plezier bij het kiezen van een winnaar! XX
  Kimberly

  Beantwoorden
 16. Denise
  6 mei 2011 at 16:15 (9 jaar ago)

  Wat leuk! Ik zou graag meedoen. Ik heb een lichte huid, meestal 020. Ik heb echt problemen met een goede foundation te vinden. Ik denk dat mijn la vol ligt met heel veel verschillende soorten foundations, maar ik gebruik ze bijna nooit. Ik heb nog steeds geen fijne gevonden. Dus het lijkt me leuk om verschillende soorten te testen en hopelijk eindelijk een fijne en goede foundation te vinden!

  Beantwoorden
 17. Lisanneleeft
  6 mei 2011 at 16:16 (9 jaar ago)

  Zoals ik op twitter al zei lijkt dit me wel leuk :D Ik ben alleen wel erg licht (de photo finish foundation van catrice is nog te donker in de lichtste kleur, even dat je weet hoe licht, haha!). Maar op het moment ben ik niet extreem licht, bepaal zelf maar of ik geschikt ben of niet, haha! :)

  Ik vind het een heel leuk idee!

  Beantwoorden
 18. Jennifer
  6 mei 2011 at 16:37 (9 jaar ago)

  Leuk idee! En ik kan ook meedoen met m’n lichte huidje! Ik vind het een heel tof idee van je!

  Beantwoorden
  • Jennifer
   6 mei 2011 at 16:41 (9 jaar ago)

   Dan moet ik perongeluk op versturen gaan klikken natuurlijk.

   Waarom je mij moet kiezen? Ik vind het leuk om iets voor anderen te doen. Ik heb zelf een moeilijke huid, vaak puisjes en veel littekens en onregelmatigheden en die wil ik natuurlijk wel zo goed mogelijk proberen te verbergen. Ik vind het een leuke test en misschien kan ik er zo achter komen welke soort foundation het best bij me past, zonder dat ik ze allemaal aan hoef te schaffen en vervolgens met een heel potje blijf zitten omdat het weer niet bevalt.

   Ik vind dat ik best leuk kan schrijven en foto’s maken, so pick me!

   Beantwoorden
 19. marjolein
  6 mei 2011 at 16:54 (9 jaar ago)

  Heee!
  Wat een leuk idee, ik wil wel meehelpen!
  ik heb een vrij lichte huid, ik heb vrij veel foundations maar nog niet de perfecte
  misschien kan ik doormiddel van deze test een fijne foundation vinden!
  Het lijkt me ook erg leuk omdat je echt op het product af gaat en niet op het merk!
  Ik ben heel benieuwd naar de resultaten, en hoop dat ik het mag gaan testen!

  Beantwoorden
 20. Yasmine
  6 mei 2011 at 17:01 (9 jaar ago)

  jammer, ik ben idd bruiner. :(

  Beantwoorden
 21. Priscilla
  6 mei 2011 at 17:29 (9 jaar ago)

  Het lijkt mij ontzettend leuk om mee te doen! Ik heb altijd overal de lichtste kleur van. Ik zou graag mee willen doen omdat ik zelf nog steeds op zoek ben naar de perfecte foundation. Ik heb een vrij droge huid en een hele boel sproeten, die ik ook wel eens weg zou willen werken.

  Beantwoorden
 22. Samantha
  6 mei 2011 at 17:47 (9 jaar ago)

  Oh wat een geweldig! Ik heb meestal kleur 002, dus dat komt perfect uit! Ik wilde altijd al een beautyblog en heb het ook 2 maanden volgehouden, maar doordat ik niet zo’n groot budget heb (ben 16 jaar), wist ik al snel niet meer waar ik over moest schrijven. Het lijkt me ontzettend leuk om weer een keertje iets over beauty te schrijven! En al helemaal dingen uittesten vind ik helemaal super! Ik heb ook een vervelende huid. Niet ultra droog, maar wel wat droog, maar je ziet ook wel vette plekken. Verder heb ik wel wat onzuiverheden en ben al een tijdje opzoek naar een goede foundation, die mijn huid niet te schilferig maakt, maar ook niet te vet. Misschien is dit de kans om uit te testen én iets te schrijven! Make-up, schrijven en uittesten zijn 3 dingen die ik super vind!

  Succes met uitzoeken, lijkt me een hele klus! ;) Ook een hele leuke, om niet te vertellen welk merk het is! Het gaat om de kwaliteit en niet om het naampje! ;)

  Beantwoorden
 23. fre
  6 mei 2011 at 17:52 (9 jaar ago)

  Superleuk dat je dit door je bezoekers laat testen. Zelf ga ik niet meedoen ik ben 12 en gebruik geen foundation. En ben ik ook echt niet zo’n goede kenner wat nou een goede foundation is .Het lijkt mij wel superleuk (als het een sucses wordt) om andere producten te testen… (nagallek,lipgloss,mascara ;-)

  Beantwoorden
 24. Christine
  6 mei 2011 at 17:59 (9 jaar ago)

  Leuk bedacht dit :) helaas heb ik een te donkere huid, 030.

  Beantwoorden
 25. Süreyya
  6 mei 2011 at 18:05 (9 jaar ago)

  Jippie! Ja ik zou graag meedoen , hoor! . Ik heb bij foundation altijd de lichtste of op één na lichtste kleur, of een mengeling van de twee. Ik zou ook graag willen meedoen omdat ik zelf nog altijd op zoek ben naar dé foundation, dus dit zou een goeie stap zijn in die richting.

  xx

  Beantwoorden
 26. Esmée
  6 mei 2011 at 18:43 (9 jaar ago)

  Wat een superleuke actie. Ik ben meestal de lichtste kleur. Ik heb een witte huid die ‘s zomers alleen veel sproeten krijgt en niet echt heel veel donkerder wordt. Ik ben echt al heel lang op zoek naar een goede foundation, dus ik wil je graag meehelpen met deze actie. Meiden moeten elkaar vaker op deze manier helpen! Ik vind het echt super dat je je kennis deelt met ons en zo kunnen wij dat ook een beetje voor je terugdoen.
  Succes met het uitkiezen van de testers!!

  Beantwoorden
 27. hannah
  6 mei 2011 at 19:09 (9 jaar ago)

  hee!
  ik vind het een leuk idee!
  ik heb altijd moeite om goede foundation te vinden!
  want ik heb en een lichte uit en vele rode plekjes,

  dus dat testen zal ik zeer interessant vinden.
  en serieus nemen!

  Hannah

  Beantwoorden
 28. Emma
  6 mei 2011 at 19:17 (9 jaar ago)

  erg leuk bedacht! ik zou graag meedoen :) zelf heb ik van maybelline (superstay 24h) de kleur 020
  echt een superleuk idee :) zeker het nummeren en ‘blind’ testen!

  Beantwoorden
 29. Nynke
  6 mei 2011 at 19:23 (9 jaar ago)

  Jaaaaaaaaa dit is echt leuk :D
  ik echt heel graag mee willen doen!

  Ik ben zelf altijd op zoek naar de perfecte foundation en ik heb al aardig wat ervaring met verschillende merken. Zo weet ik waar ik op moet letten waar een goede foundation aan moet voldoen. Ik heb winter’s kleur 001 en zomers 002

  Ook is het erg leuk dat dit een blinde test is!

  Succes met het kiezen!

  XXX Nynke

  Beantwoorden
 30. Nathalie
  6 mei 2011 at 19:51 (9 jaar ago)

  Leuk!
  Ik wil best proefkonijn spelen! :D
  Ik heb een lichte huid, ben bijna 28 jaar en heb totaal geen problemen met fotos toesturen en reviews schrijven. De reviews en fotos kan je ook nog even voor jezelf nagaan op mijn blogje als je wil, zo weet je toch iets meer over mij… :)

  Liefs,
  Nathalie

  Beantwoorden
 31. Dhini
  6 mei 2011 at 20:08 (9 jaar ago)

  Wat lief en leuk dat je dit doet. Helaas kan ik nie meedoen
  Succes iedereen

  Beantwoorden
 32. Kim
  6 mei 2011 at 20:28 (9 jaar ago)

  Wat leuk! ^^

  Ik heb in de winter vaak of 010 en lente begin zomer 020.. Nu gelukkig nog niet bruin genoeg dus draag nu 020! :D

  Het lijkt me erg leuk! ^^

  Ik hou wel van testen! :D

  Beantwoorden
 33. isa
  6 mei 2011 at 20:33 (9 jaar ago)

  ik wil graag meedoen! ik heb meestal nummer 010 dus dat zit al goed :)
  het lijkt me erg leuk om dat voor je blog te doen omdat ik zelf thuis ook allemaal foundations test. het lijkt me erg leuk om dit dan de doen en een ”review” ervan te maken!
  hopelijk word ik uitgekozen!

  Beantwoorden
 34. Deborah
  6 mei 2011 at 20:40 (9 jaar ago)

  Ik hoop dat je mij kiest! :D ik heb een heel licht huidje en ben een grote fan van foundations ‘testen’ ;-)

  Beantwoorden
 35. Leontine (leon10eke)
  6 mei 2011 at 20:42 (9 jaar ago)

  Wat leuk van je! Ik zou wel graag willen testen hoor, liet het je al via twitter weten. Heb zelf al wel een paar foundations getest en ben de perfecte nog niet tegen gekomen (maar zit er nu aardig in de buurt).

  Ik heb een lichte, 020, huid. Ben bijna 34, en ja, dus last van lijntjes en kleine rimpeltjes, ik kan dus goed testen of de foundations daar niet in trekken. Daarnaast lig ik heel veel op bed, vaak draaien en op mijn zij, waardoor de foundation goed getest kan worden op afgeven en vlekken. Vanwege mijn gecombineerd vette huid kan ik ook testen of hij makkelijk afglijdt. En niet te vergeten, 2 meiden in huis (en manlief) die altijd willen kroelen en stoeien, dus ook die factoren spelen mee.

  Natuurlijk zou ik een review en foto’s willen sturen, leuk zelfs! Ik heb nl. geen blog oid dus ook niet zoveel verschillende producten getest of gereviewed, lijkt me superleuk! (en ik ga niet met jouw resultaten aan de haal ;-))

  Succes met kiezen Sanne! Je hebt al aardig wat aanmeldingen :-)

  Btw, ook voor andere producten wil ik wel testpersoon zijn hoor.

  Beantwoorden
 36. Madelon
  6 mei 2011 at 20:53 (9 jaar ago)

  Ik zou graag mee willen doen. Ik heb een lichte (zelfs bleke) huid, dus dat lijkt me prima geschikt voor deze test. Ik ben 22 jaar en ik ben altijd erg bezig met nieuwe make-up testen, dus het lijkt me heel leuk dit te doen, zodat anderen (en ikzelf uiteindelijk ook) er profijt van kunnen hebben. Het lijkt me leuk om hier aan mee te werken!

  Beantwoorden
 37. Stacey LoveOrJustLeave
  6 mei 2011 at 21:10 (9 jaar ago)

  Hallo, ik las de oproep en wil me graag opgeven!
  Ik ben 23 jaar, heb een lichte en erg gevoelige huid en ben kritisch maar rechtvaardig op het gebied van foundations! Ik zou graag mee werken voor je blog, schrijf een uitgebreide review en ik heb er zelf ook iets aan als de merken etc bekend worden!
  Succes met de reviews!
  Groetjes Stacey

  Beantwoorden
 38. Marjolein
  6 mei 2011 at 23:46 (9 jaar ago)

  Hey! Ik zou erg graag mee willen doen! Ik ben 18 jaar en heb een vette/ gemengde huid met hier en daar puistjes en littekens. Ik heb erg lichte huid, 010(catrice foundation) en in de zomer verkleur ik bijna niet. Ik zou erg graag mee willen doen zodat ik meiden die ook zo’n lichte huid en puistjes hebben als mij, kan helpen met het vinden van de perfecte foundation. Ik woon trouwens ook in de provinvcie Groningen, dus ik zou ook de testertjes op kunnen halen, zou verzendkosten schelen. Het lijkt mij erg leuk om hieraan deel te nemen en daarmee meiden te helpen met het vinden van de perfecte foundation voor hun huid. Het lijkt me ook heel interessant om te zien of er veel verschil zit in budget en luxere foundations. Ik vind het leuk om reviews te schrijven en vind het niet erg om foto’s te maken.
  Veel succes met kiezen!
  Liefs Marjolein

  Beantwoorden
 39. Leonie
  7 mei 2011 at 11:45 (9 jaar ago)

  Leuk initiatief, maar ik schrijf niet heel goed en heb niet echt een goede camera. Hopelijk vind je iemand die voor je gaat testen :)

  Beantwoorden
 40. Nadia
  7 mei 2011 at 13:43 (9 jaar ago)

  Lijkt me super leuk! Ik ben ook echt beauty-addict, test graag nieuwe dingen uit, ben 19 jaar oud en heb een droge, lichte huid.

  Beantwoorden
 41. Miss MATC
  7 mei 2011 at 14:03 (9 jaar ago)

  Ik wil graag mee testen omdat ik zelf een lichte huidskleur heb en de perfecte foundation vinden blijft 1 van de vele zoektochten in mijn beautyleven. Het lijkt me echt heel fijn om een keer samen te werken !

  Beantwoorden
 42. Evelien
  7 mei 2011 at 15:14 (9 jaar ago)

  Leuk, wat een lief idee van je! Zelf doe ik niet mee (heb genoeg foundations :P) maar wil iedereen wel succes wensen!!

  Beantwoorden
 43. Bella
  7 mei 2011 at 16:33 (9 jaar ago)

  Het lijkt me superleuk om mee te doen! Ik heb zelf een erg lichte huid en daarom is het voor mij vaak lastig om een goede foundation te vinden. Ik zou heel graag zo’n test doen om te kijken of de betere foundations nou ook echt beter zijn als je niet weet welke foundation het is.

  Beantwoorden
 44. Noortje
  7 mei 2011 at 17:10 (9 jaar ago)

  Wat een onwijs leuk idee! Ik heb een vrij onzuivere huid, erg vet maar tegelijkertijd ook droog op sommige plekken, daarom vind ik het erg moeilijk om een goede foundation te vinden die voldoende dekt, de droge plekjes niet accentueert én m’n acne niet verergert. Het lijkt me erg leuk om op deze manier verschillende foundations uit te testen! :)

  Beantwoorden
 45. Charlotte
  7 mei 2011 at 23:24 (9 jaar ago)

  Lijkt me tof om te doen, ben ook een vreselijke bleekscheet! Ook tof om eens iets te doen voor een andere blog dan mijn eigen :)

  Beantwoorden
 46. Wendy
  8 mei 2011 at 09:26 (9 jaar ago)

  Hee, ik wil graag meedoen. Ik heb altijd de lichtste kleur foundation, dus dat komt goed uit dan :P

  Beantwoorden
 47. Eveline
  8 mei 2011 at 13:47 (9 jaar ago)

  O wat leuk!! ik ben nog steeds opzoek naar de perfecte foundation,dus komt deze actie als geroepen! en aangezien ik een lichte huid heb is dit helemaal perfect! wat zou ik graag meedoen! :)

  Beantwoorden
 48. Fleur♥
  8 mei 2011 at 14:42 (9 jaar ago)

  Ooeeh, wat leuk dat je ook je bezoekers bij je site betrekt!
  Ik denk dat ik er geschikt voor ben omdat ik vrij rode wangen heb. Ze worden vuurrood als ik het bijvoorbeeld heel warm heb, me inspan tijdens een ”work-out” of als ik een moeilijke wiskunde toets heb. Zo kan ik de foundations extra goed beoordelen op dekking, geen plamuur-hoofd etc.
  Ik heb gewoon een blanke huid verder, hetzelfde als die van jou!

  Beantwoorden
 49. Madelief
  8 mei 2011 at 14:49 (9 jaar ago)

  Wat een leuk idee! Ik vind het ook altijd heel grappig als er in een tijdschrift make up word getest! Ik wil heel graag 1 van de ‘proefpersonen’ zijn. Ik ben 12 jaar (ik weet niet of je dat moet weten).

  Xx

  Beantwoorden
 50. Anne
  8 mei 2011 at 17:20 (9 jaar ago)

  Owwwww leuk, ik zit vaak precies tussen de kleuren 010 en 020 in! Dus dit is perfect voor mij.
  Ik ben 18 jaar en gebruik zelf dagelijks foundation én ik zou graag mee willen doen met dit testpanel omdat ik altijd opzoek ben naar een goede foundation. Ik heb best wel een probleemhuid (rond mijn 15e heb ik erg last gehad van acné, dat is nu minder geworden door de diane pil). Mijn voorhoofd is redelijk vet en onzuiver (vooral als ik ongesteld ben of weinig slaap), dus dat wil ik graag goed bedekt hebben, zonder dat je zo’n ‘caky effect’, wat ik redelijk snel krijg. Mijn neus, kin en wangen zijn rood (dit probeer ik altijd te verminderen door groene concealer te gebruiken). Bij mijn ogen en op mijn neus heb ik zelfs nog last van droge plekjes, dus een goede foundation vinden is voor mij lastig.
  Ik zou graag verschillende foundation willen testen, om te kijken met welke het beste resultaat geeft (matterend, camouflerend, natuurlijk en verzorgend), zodat andere meiden met een ‘lastige’ huid hier ook wat aan hebben!
  In ieder geval hartstikke leuk dat je zo’n testpanel wilt organiseren:) ik ben erg benieuwd naar de uitkomsten!!

  Beantwoorden
 51. Laura
  8 mei 2011 at 20:35 (9 jaar ago)

  SuperJammer maar van het vele bruiner is mijn huid niet echt meer goed voor 010 tot 020 Maar echt superleuk iniatief! Misschien de volgende keer lipglosses of lipsticks? of oogschaduws? Daar kan ik wel aan meedoen haha lipgloss en lipstick zijn echt mijn dingen! Groetjuhs van Belgiee :p

  Beantwoorden
 52. Puck
  8 mei 2011 at 23:17 (9 jaar ago)

  wat leuk meid! Ik ben zeker geïnteresseerd! Vooral ook omdat het een blinde test is, zo weet je zeker dag de prijs/kwaliteit verhouding niet mee speelt. Ik heb van Catrice photofinish nummer 2 (rosy beige heet hij volgens mij). Fotos maken vind ik geen enkel probleem. En misschien kan ik wel een filmpje maken (m’n vader is cameraman) als je dat leuk vindt.

  Beantwoorden
 53. Laura*
  9 mei 2011 at 17:55 (9 jaar ago)

  Wat leuk! Ik zou graag willen meedoen, ben ook 010 (soms nog lichter), maar k ga liever niet fullface op de foto :) Ik weet niet of het dan alsnog kan? Dat je gewoon je wang fotografeert? Want het lijkt me wel ontzettend leuk! :D

  Beantwoorden
 54. maxime
  10 mei 2011 at 16:37 (9 jaar ago)

  wat leuk! ik wil ook graag meedoen, ik heb meestal 010 van foundation en heb geen probleem om fullface op de foto te gaan.

  Beantwoorden
 55. Kelly
  10 mei 2011 at 23:11 (9 jaar ago)

  Ik zie deze blog nu pas, en als je nog mensen zoekt: ik wil wel mee doen! ;)

  Beantwoorden
 56. Anouk
  16 mei 2011 at 16:17 (9 jaar ago)

  Ola!
  Wat een leuk idee, ik zou heir dolgraag een keertje aan meedoen.
  Ik heb een erg lichte huid, dus dat is al geen probleem.
  Ik ben net ook zelf gestart met een beautyblog, maar ik heb nog geen reviews gedaan, dus dat lijkt me erg spannend allemaal!
  Je blog lijkt me in elk geval al superleuk, dus het zou super zijn om er aan mee te mogen werken!
  Veel liefs xxx Anouk

  Beantwoorden
 57. Fabienne
  17 mei 2011 at 20:46 (9 jaar ago)

  Ik wil graag meedoen :)
  Ik heb best veel vlekken in mijn huid en daarom is een goede foundation heel belangrijk voor mij.

  Beantwoorden
 58. jolanda bleijendaal
  27 april 2012 at 14:42 (8 jaar ago)

  ik zou graag dee willen testen ,omdat ik een hele lichte huid heb dus voor mij zou het goed zijn

  Beantwoorden
 59. martha nijborg
  16 juni 2012 at 19:17 (8 jaar ago)

  ik zou graag deelnemen in het testpanel

  Beantwoorden
 60. Lexie De Meyer
  22 februari 2013 at 18:30 (8 jaar ago)

  hoi ik zou graag no 52 testen ik gebruik nuflower perfection ben erg tevreden maar iets anders wil ik ook wel eens proberen groetjes

  Beantwoorden
 61. martha nijborg
  22 februari 2013 at 19:17 (8 jaar ago)

  ik wil graag de 020 foundations wel proberen
  ik heb een lichte huid
  ik zou dit heel graag willen testen

  Beantwoorden
 62. Tiffany Teitsort
  15 augustus 2020 at 14:02 (1 maand ago)

  I simply want to tell you that I am just very new to weblog and truly liked this web blog. More than likely I’m likely to bookmark your blog . You amazingly have outstanding articles. Kudos for revealing your web page.

  Beantwoorden
 63. Loraine Liem
  17 augustus 2020 at 00:55 (1 maand ago)

  I just want to mention I am just all new to blogs and absolutely savored you’re web blog. Most likely I’m going to bookmark your website . You definitely have really good writings. Thanks a lot for sharing with us your website page.

  Beantwoorden
 64. Courtney Heick
  23 augustus 2020 at 00:19 (1 maand ago)

  I feel this is among the most vital information for me. And i am satisfied studying your article. But want to commentary on few general issues, The website style is perfect, the articles is in point of fact great : D. Excellent process, cheers|

  Beantwoorden
 65. Laufhaus wien
  24 augustus 2020 at 17:04 (1 maand ago)

  KAISERSLUST Plattform der Wiener Sex Scene Sex in Wien – Girls in Wien – Escorte Wien – Transen Wien – Hostessen Wien Escort Wien – Massagen Wien – Studios Wien – Laufhaus und Bordelle Wien Asiatinnen Wien – Sex in Wien – Kaiserslust – Der Kaiser hat Lust – Sex

  Beantwoorden
 66. electronics
  25 augustus 2020 at 14:53 (1 maand ago)

  Shop; Unique Functions. Simple Product Layouts. Post with review. Advanced Product Layout. Best conversion pages. Frontend Search · Listing example …

  Beantwoorden
 67. diamond cbd oil
  26 augustus 2020 at 15:16 (1 maand ago)

  Youre so awesome! I do not suppose Ive read anything such as this before. So wonderful to locate somebody with some initial thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this website is something that is needed online, a person with a little creativity. useful work for bringing something brand-new to the internet!

  Beantwoorden
 68. cbd oil for inflammation
  27 augustus 2020 at 15:36 (1 maand ago)

  When I initially commented I clicked the -Inform me when new comments are included- checkbox as well as currently each time a comment is included I get 4 e-mails with the exact same comment. Exists any way you can eliminate me from that solution? Many thanks!

  Beantwoorden
 69. New York CBD
  30 augustus 2020 at 04:17 (4 weken ago)

  Natural Releaf CBD | New York CBD Store with locations in Murray Hill, NY | Upper East Side, NY | White Plains, NY Serving New York City, NY and Westchester, NY High Quality CBD Products With Lab Test

  Beantwoorden
 70. porno videot
  1 september 2020 at 06:26 (4 weken ago)

  ilmaiset pornovideot, pornovideot, porno videot, pornovideoita, porn videos, free pornvideos, porno video

  Beantwoorden
 71. porno videot
  4 september 2020 at 03:20 (3 weken ago)

  ilmaiset videot, ilmaiset pornovideot, ilmaiset porno videot, porno video, porno videot

  Beantwoorden
 72. Bernadine Billings
  4 september 2020 at 04:04 (3 weken ago)

  You made some suitable points there. I viewed the internet for the problem as well as located most people will certainly accompany with your web site.

  Beantwoorden
 73. see this here www.mercurycards.com
  5 september 2020 at 03:18 (3 weken ago)

  wonderful points altogether, you simply gained a new reader. What would you recommend about your post that you made a few days ago? Any positive?

  Beantwoorden
 74. building envelope solutions usa
  6 september 2020 at 03:03 (3 weken ago)

  We are building consultants. We perform roof assessments, window testing, and wall testing for quality assurance on new and existing buildings.

  Beantwoorden
 75. Marcellus Krush
  6 september 2020 at 06:49 (3 weken ago)

  Hello there! I just wish to provide a big thumbs up for the excellent info you have right here on this article. I will certainly be returning to your blog for even more soon.

  Beantwoorden
 76. CBD gummies
  6 september 2020 at 08:26 (3 weken ago)

  Aw, this was a very nice post. Taking the time and actual effort to make a top notch article… but what can I say… I hesitate a lot and never seem to get nearly anything done.

  Beantwoorden
 77. gemstones
  6 september 2020 at 15:15 (3 weken ago)

  Online jewelry boutique specializing in custom gold and silver pieces. For the hippy hearted fashion lover. Known for its custom lotus flower hoop earrings and large collection of hoop earrings. Customers enjoy the classic and unique versatile everyday jewelry designs. Glamour hippy began is also known for its dainty gold jewelry pieces. Bohemian chic styles with modern fashion flare. Great prices and affordable. Everyday pieces to statement piece designs for special occasions. Glamour hippy is inspired by diverse world culture and it reflects into the ever changing designs. Its customer enjoys unique pieces and comfort in style. Glamour hippy wants to be a part of its customers wardrobe for many years and part of great memories where ever the customer takes their jewelry pieces. Glamour hippy is glamour and hippy all in one. Shiny pretty pieces, Unique, Glamorous, boho chic, one of a kind, dainty, but statement worthy.

  Beantwoorden
 78. casino
  7 september 2020 at 02:41 (3 weken ago)

  netticasinot, netticasino, casino, kasinot, nettkasinot

  Beantwoorden
 79. look at this web-site
  7 september 2020 at 16:09 (3 weken ago)

  Spot on with this write-up, I actually assume this website wants far more consideration. Ill most likely be again to learn much more, thanks for that info.

  Beantwoorden
 80. cialis tadalafil
  8 september 2020 at 11:51 (3 weken ago)

  I found your blog website on google as well as examine a few of your early messages. Remain to maintain the great run. I simply added up your RSS feed to my MSN News Visitor. Looking for ahead to finding out more from you later on!?

  Beantwoorden
 81. like this
  8 september 2020 at 18:28 (3 weken ago)

  Ive been exploring for a bit for any high-quality articles or blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this info So im happy to convey that I have an incredibly good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I most certainly will make certain to do not forget this web site and give it a glance regularly.

  Beantwoorden
 82. Anisha Tangredi
  9 september 2020 at 02:36 (3 weken ago)

  My brother suggested I might like this website. He was totally right. This post actually made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

  Beantwoorden
 83. cialis 120 mg
  9 september 2020 at 02:44 (3 weken ago)

  I was very happy to locate this web-site. I wanted to thanks for your time for this terrific read!! I absolutely enjoying every little of it and also I have you bookmarked to have a look at brand-new stuff you blog post.

  Beantwoorden
 84. click here
  9 september 2020 at 06:52 (3 weken ago)

  My brother suggested I might like this blog. He was totally right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

  Beantwoorden
 85. news aspire visa credit card application
  10 september 2020 at 00:18 (2 weken ago)

  Wonderful beat ! I would like to apprentice whilst you amend your website, how could i subscribe for a weblog web site? The account helped me a appropriate deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered vivid clear concept

  Beantwoorden
 86. visit this website
  10 september 2020 at 04:07 (2 weken ago)

  Unquestionably believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the web the easiest thing to have in mind of. I say to you, I certainly get annoyed at the same time as folks consider issues that they just do not realize about. You managed to hit the nail upon the highest and also defined out the whole thing with no need side-effects , folks can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

  Beantwoorden
 87. psychic hotline
  10 september 2020 at 21:00 (2 weken ago)

  You really make it seem really easy with your presentation but I find this matter to be really one thing which I feel I would never understand. It kind of feels too complex and extremely broad for me. I am having a look forward to your next submit, I’ll try to get the hang of it!

  Beantwoorden
 88. jonathan manzi
  12 september 2020 at 05:02 (2 weken ago)

  What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve found It absolutely useful and it has aided me out loads. I hope to contribute & aid other users like its helped me. Great job.

  Beantwoorden
 89. instagram follower
  12 september 2020 at 05:07 (2 weken ago)

  Nice read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thank you for lunch!

  Beantwoorden
 90. toronto roofers
  13 september 2020 at 01:19 (2 weken ago)

  Hello, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam responses? If so how do you prevent it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me insane so any support is very much appreciated.

  Beantwoorden
 91. Get More Info Powerdot electrical muscle stimulation
  13 september 2020 at 14:53 (2 weken ago)

  Greetings from Idaho! I’m bored to death at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break. I enjoy the information you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how quick your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, wonderful blog!

  Beantwoorden
 92. sildenafil citrate price blink
  14 september 2020 at 11:57 (2 weken ago)

  I was really delighted to discover this web-site. I wished to many thanks for your time for this terrific read!! I certainly enjoying every bit of it and I have you bookmarked to look into brand-new things you blog post.

  Beantwoorden
 93. privatedogtraining
  15 september 2020 at 04:31 (2 weken ago)

  You could definitely see your expertise in the work you write. The arena hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. At all times go after your heart. “The only way most people recognize their limits is by trespassing on them.” by Tom Morris.

  Beantwoorden
 94. cheap sex doll
  15 september 2020 at 05:04 (2 weken ago)

  I have witnessed that costs for on-line degree professionals tend to be a terrific value. For example a full 4-year college Degree in Communication from The University of Phoenix Online consists of 60 credits at $515/credit or $30,900. Also American Intercontinental University Online gives a Bachelors of Business Administration with a total study course feature of 180 units and a price of $30,560. Online learning has made getting the education far more easy because you may earn your current degree in the comfort of your house and when you finish working. Thanks for all your other tips I have really learned through your web site.

  Beantwoorden
 95. navigate to this website Reflex card mail offer
  15 september 2020 at 22:15 (2 weken ago)

  Excellent blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers? I’m hoping to start my own website soon but I’m a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally confused .. Any ideas? Thanks!

  Beantwoorden
 96. sildenafil purchase online
  16 september 2020 at 06:58 (2 weken ago)

  You must take part in a competition for among the most effective blogs on the internet. I will certainly advise this website!

  Beantwoorden
 97. Click Here
  17 september 2020 at 02:23 (1 week ago)

  I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this website. Thanks , I will try and check back more frequently. How frequently you update your web site?

  Beantwoorden
 98. what is the cost of 30 sildenafil citrate 20 mg
  17 september 2020 at 16:02 (1 week ago)

  I uncovered your blog website on google as well as inspect a few of your early articles. Remain to maintain the excellent operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN News Viewers. Looking for ahead to finding out more from you in the future!?

  Beantwoorden
 99. Women's Sexy Nightgowns
  18 september 2020 at 13:55 (1 week ago)

  Very interesting details you have mentioned , thankyou for posting . “I’ve made a couple of mistakes I’d like to do over.” by Jerry Coleman.

  Beantwoorden
 100. gündem
  18 september 2020 at 14:02 (1 week ago)

  Great work! That is the kind of information that should be shared around the internet. Disgrace on the search engines for not positioning this put up upper! Come on over and visit my site . Thanks =)

  Beantwoorden
 101. markkinointitoimisto
  19 september 2020 at 06:16 (1 week ago)

  Hi there, I found your blog via Google while looking for a related topic, your website came up, it looks good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

  Beantwoorden
 102. Agueda Heidecker
  19 september 2020 at 06:26 (1 week ago)

  This design is wicked! You most certainly know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

  Beantwoorden
 103. Essay writing
  19 september 2020 at 13:54 (1 week ago)

  I am extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it is rare to see a nice blog like this one today..

  Beantwoorden
 104. More Info
  20 september 2020 at 04:09 (7 dagen ago)

  I’d have to verify with you here. Which is not something I normally do! I get pleasure from studying a put up that may make individuals think. Additionally, thanks for allowing me to remark!

  Beantwoorden
 105. Pique Tea coupons
  21 september 2020 at 05:09 (6 dagen ago)

  It is truly a nice and useful piece of information. I am happy that you shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

  Beantwoorden
 106. Rabbit vibrators
  21 september 2020 at 05:30 (6 dagen ago)

  Hi there, I found your website via Google while searching for a comparable topic, your web site got here up, it appears to be like great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

  Beantwoorden
 107. Shapewear
  21 september 2020 at 05:36 (6 dagen ago)

  Howdy I am so excited I found your website, I really found you by mistake, while I was looking on Aol for something else, Anyhow I am here now and would just like to say thanks for a fantastic post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the moment but I have saved it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the fantastic work.

  Beantwoorden
 108. best vibrators
  21 september 2020 at 07:12 (6 dagen ago)

  adult toys near me ,where to buy adult toys near me,male sex toys,gay male sex toys,best gay male sex toys,female sex toys,best female sex toys,homemade female sex toys,female adult toys,female masturbation toys,diy female sex toys,female pleasure toys,female transformers toys,female masturbation with toys,

  Beantwoorden
 109. does gnc sale cbd oil
  21 september 2020 at 12:43 (5 dagen ago)

  I am commonly to blog writing and also i really value your content. The short article has truly peaks my rate of interest. I am mosting likely to bookmark your website and keep looking for new details.

  Beantwoorden
 110. anchor
  21 september 2020 at 15:48 (5 dagen ago)

  Thanks a bunch for sharing this with all of us you really know what you are talking about! Bookmarked. Please also visit my web site =). We could have a link exchange arrangement between us!

  Beantwoorden
 111. Forwardhealth
  22 september 2020 at 02:17 (5 dagen ago)

  I have learned several important things via your post. I’d personally also like to mention that there will be a situation where you will obtain a loan and never need a cosigner such as a U.S. Student Support Loan. But if you are getting credit through a regular creditor then you need to be made ready to have a co-signer ready to enable you to. The lenders will base any decision over a few variables but the most important will be your credit history. There are some loan companies that will furthermore look at your job history and determine based on that but in many instances it will depend on your ranking.

  Beantwoorden
 112. Bondage sets
  25 september 2020 at 05:21 (2 dagen ago)

  Today, I went to the beach front with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

  Beantwoorden
 113. exceptional porn
  26 september 2020 at 02:50 (20 uren ago)

  You still searching good porn? Can’t you find that? The best free porn pervert tube ever is Xpervs.com, is there porn for pervert persons, very exciting porn videos and obviously exciting hot sex with teens. Take a look at this site! Is totally free and without irritating ads(popups and other popunders

  Beantwoorden
 114. Cephus
  26 september 2020 at 03:21 (20 uren ago)

  Many thanks for this article. I will also like to express that it can possibly be hard if you are in school and starting out to create a long credit rating. There are many learners who are just trying to endure and have a protracted or favourable credit history can sometimes be a difficult thing to have.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *