Geef je moeder een stralende huid cadeau!

Advertorial

Moederdag komt eraan en ik heb daarom nog een hele leuke tip voor je! Dr. van der Hoog heeft nu namelijk iets nieuws een masker cadeauset in samenwerking met Greetz.nl, de set bestaat uit vier verschillende maskers. Zo kun jij je moeder een stralende huid cadeau doen…

Deze set kun je makkelijk versturen via Greetz.nl en je krijgt er dan ook een leuke wenskaart bij. Zo heb je een heel leuk cadeau en het is ook nog eens persoonlijk door het kaartje. De cadeauset bestaat uit vier verschillende maskertjes, een Frambozen Masker, Honing Peel-off Masker, Avocado Masker en Dode Zee Modder Masker. Het Frambozen Masker reinigt diep en heeft een herstellende werking. Het Honing Peel-off Masker reinigt de huid tot diep in de poriën en wanneer je de masker eraf trekt neemt het je onzuiverheden en dode huidcellen mee. Het Avocado Masker is een crèmemasker, waarvan een vermoeide en droge huid echt opknapt en tenslotte het Dode Zee Modder Masker die reinigt en ontspant. De maskers van Dr. van der Hoog zijn allemaal gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en samengesteld volgens de laatste cosmetische en dermatologische ontwikkelingen.Uit eigen ervaring weet ik ook dat de maskers van Dr. van der Hoog heel fijn zijn!

De masker cadeauset van Dr. van der Hoog kun je heel makkelijk in combinatie met een wenskaart eenvoudig versturen via http://www.greetz.nl. De set kost slechts €7,95 en dit is exclusief verzendkosten en wenskaart. Bestel nu hier dit leuke cadeauset voor je moeder.

70 Comments on Geef je moeder een stralende huid cadeau!

 1. Merel
  4 mei 2011 at 18:49 (11 jaar ago)

  Leuk cadeau. Alleen jammer dat mijn moeder daar echt niet van houd.

  • Maartje
   5 maart 2012 at 20:54 (10 jaar ago)

   Helaas, de mijne ook niet hihi.

 2. Dhini
  5 mei 2011 at 16:00 (11 jaar ago)

  Dat is leuk maar myn moeder woont ver weg en myn schoonmoeder niet zo met masker

 3. janne
  6 mei 2011 at 13:42 (11 jaar ago)

  leuke tip!