Win een paar UGG Australia schoenen via Actiecode.nl

Nu het najaar eraan zit te komen is het tijd om je garderobe een metamorfose te geven. Want t-shirts maken plaats voor gebreide truien en je favoriete ballerina’s verruil je voor leuke enkellaarzen. Waarschijnlijk heb je van vorig seizoen ook nog wel het één en ander in de kast hangen maar het is natuurlijk ook leuk om wat nieuwe items te kopen. En omdat alles best wel duur is wil ik jullie wijzen op een hele leuke winactie. Want op de site van Actiecode.nl maak je nu kans om een paar UGG Australia schoenen te winnen…

ugg1

Met een paar UGG schoenen blijven je voeten deze winter gegarandeerd warm en ze staan ook nog eens leuk in combinatie met een skinny jeans. Uit eigen ervaring weet ik dat ze niet alleen heel warm zijn, ze zijn ook nog eens heel erg comfortabel. Ze zitten zo lekker, ik trek ze het liefst tijdens koude dagen niet meer uit. Maar een nadeel is misschien toch wel het prijskaartje wat eraan hangt, UGG schoenen zijn namelijk best prijzig. Daarom des te leuker om een paar te winnen.

Op de site Actiecode.nl maak je vanaf vandaag kans om een paar UGG schoenen te winnen. Het enige wat je moet doen is je gegevens achterlaten en dat doe je op deze pagina. Meedoen kan tot 10 oktober 2014 en de winnaar krijgt binnen 24 uur bericht. Wie weet loop jij deze winter wel rond met een paar UGG schoenen om je voeten…

91 Comments on Win een paar UGG Australia schoenen via Actiecode.nl

 1. Anita
  16 september 2014 at 16:06 (8 jaar ago)

  Leuke actie, alleen jammer dat je als je je aanmeld de hele tijd van die mailtjes krijgt.

 2. Mandy
  16 september 2014 at 19:06 (8 jaar ago)

  Uggs zitten zo lekker, ik leen ze wel eens van mijn zusje. Heerlijk is het om geen koude voeten te hebben.

 3. Gaby
  17 september 2014 at 18:36 (8 jaar ago)

  Leuk dat je dit deelt! Wou graag een paar uggs kopen dit najaar maar ben net 18, oftewel arme student, geworden.

 4. Maaike
  18 september 2014 at 22:11 (8 jaar ago)

  Wat een leuke actie & vooral zo lief en leuk dat je die deelt 😀 Ik ga zeker mee doen!