Zet je docent in het zonnetje met de Grader-app!

Het is altijd leuk om iemand in het zonnetje te zetten. Misschien denk je dan niet direct aan een docent, toch is er vast wel een leraar waar jij les van krijgt die dit verdient. Dit kan een docent zijn die bijvoorbeeld de lessen nét wat leuker maakt, veel grappen uithaald of waar je het gewoon goed mee kunt vinden. Speciaal op de Dag van de Leraar geeft de Grader-app jou de mogelijkheid om je docenten te beoordelen, scholieren, MBO- en HBO studenten kunnen met deze app een cijfer geven aan hun favoriete leraar.

Wil je meedoen, zo werkt het: Download de Grader-App in de App store. Maak een foto van jouw favoriete docent en post deze onder #gradejeleraar. Vervolgens kan iedereen in de Grader-app de foto beoordelen met een cijfer tussen de 1 en 10. De leraar die uiteindelijk het hoogst gemiddelde cijfer heeft gehaald wint een verwendag. En ben jij diegene die de winnende docent op de app heeft gezet, dan win jij een iPhone 6s. Dus zorg ervoor dat zoveel mogelijk mensen op jouw favoriete docent stemmen!

grader3

De Grader-app is overigens niet alleen handig om je docent te laten beoordelen. Je kunt namelijk ook je eigen foto’s plaatsen. Bijvoorbeeld van je outfit, je huis of een lekker gerecht die je hebt gekookt. Andere Grader gebruikers kunnen vervolgens je foto beoordelen met een cijfer tussen de 1 en 10. Dit beoordelen, oftewel ‘graden’, doe je anoniem. Zo weet je direct of je foto’s in de smaak vallen.

Download nu de Grader-app en zet je docent in het zonnetje en/of laat je eigen foto’s graden!

Comments are closed.