E.L.F. nagellak, wat vind ik ervan?

Vorige week schreef ik een artikel over de producten die ik allemaal van E.L.F. had ontvangen, waaronder ook twee nagellakjes. Ik heb twee kleurtjes uitgekozen, namelijk: Mint Cream en Champagne. Beide erg mooie kleurtjes en vandaag kun je lezen wat ik ervan vind. Benieuwd, lees dan verder…

Beide nagellakjes zitten in een mooi flesje. Het ziet er mooi strak en simpel uit en de dop ligt lekker in de hand, niet onbelangrijk. Deze lakjes kosten 1 Euro per stuk en ik vind de verpakking totaal niet goedkoop ogen. De Mint Cream zat ook nog verpakt in een doosje wat er best wel mooi uitziet maar dat had van mij niet gehoeven. Er zit een vrij breed kwastje aan de dop en het kwastje lakt fijn. In een flesje zit 10 ml wat een normale hoeveelheid is. Dit is wat Eyes Lips Face zelf zegt over het product…

Deze kleurvaste formule gaat afbladderen tegen en laat uw nagels langdurig glanzen. De aerodynamische penseelhaartjes brengen de kleur vlekkeloos aan en de sneldrogende formule zorgt elke keer weer voor een onberispelijke applicatie. De voedende bestanddelen geven de nagels een natuurlijke glans. Verrijkt met vitamine E voor sterkere, gezondere nagels. Onze formule bevat GEEN tolueen, formaldehyde en dibutylftalaat (DBP).

De kleur ‘Mint Cream’ heeft een mooie mint achtige kleur, vandaar natuurlijk ook die naam. In het echt is die wel iets groener van kleur. Ik vind dit een heel mooi kleurtje die ik graag draag. Het lakje is vrij dun en transparant en ik had wel echt drie dunne laagjes nodig voordat deze goed dekt. Op zich is dit geen probleem alleen je moet wel iets geduldiger zijn omdat het wat langer moet drogen. Met een topcoat heb ik deze nagellak twee dagen zonder chippen kunnen dragen en dat vind ik prima!

De volgende kleur is ‘Champagne’ en dit een beetje een oudroze kleur met hele fijne glittertjes. In het flesje vond ik deze er niet zo heel mooi uitzien, maar op mijn nagels vind ik het een erg mooie kleur die ik ook nog niet in mijn stash had zitten. Dit lakje lakt wel wat fijner dan de ‘Mint Cream’. Deze is namelijk iets dikker en twee laagjes was dan ook voldoende. Ook deze lak heb ik zonder problemen twee dagen kunnen dragen.

Conclusie: Eerlijk, voor 1 Euro per lakje verwachtte ik misschien niet zo heel veel maar ik ben erg tevreden. Ze lakken fijn en blijven goed zitten ze zijn qua kwaliteit een beetje te vergelijken met Catrice nagellak. De flesjes zijn ook mooi en de dop ligt lekker in de hand. Je kunt deze lakjes bestellen op de site van Eyes Lips Face.

 

Dit vind je vast ook leuk...

16 Comments on E.L.F. nagellak, wat vind ik ervan?

 1. femketje
  3 mei 2011 at 15:23 (9 jaar ago)

  ik vind ze super, zeker voor die ene euro per flesje

  Beantwoorden
 2. Merel
  3 mei 2011 at 16:28 (9 jaar ago)

  Ik heb nog nooit iets van ELF geprobeert maar ik ben wel heel benieuwd naar de lakjes en de lipstifts. Heb er al zoveel over gelezen.

  Beantwoorden
 3. Mariel
  3 mei 2011 at 16:55 (9 jaar ago)

  Mooie lakjes! En zeker voor die prijs :)

  Beantwoorden
 4. sanne
  3 mei 2011 at 17:30 (9 jaar ago)

  Leuke lakjes! en voor een leuke prijs :)

  Beantwoorden
 5. Lara
  3 mei 2011 at 17:37 (9 jaar ago)

  Ik heb onlangs een paar lakjes gewonnen van E.L.F. en ik ben er ook erg benieuwd naar. Ik ga ze zo vlug mogelijk uittesten en er ook over schrijven op mijn blog. Dat mintgroene lakje vind ik echt prachtig, zo’n leuke kleur! Die roze iets minder.

  Beantwoorden
 6. Marle
  3 mei 2011 at 21:00 (9 jaar ago)

  Ze zien er inderdaad mooi uit. Ik ben een beetje verbaasd omdat mijn eigen ervaringen met hun nagellak niet zo positief zijn! Maar deze klinken goed!

  Beantwoorden
 7. By Sjanty
  4 mei 2011 at 10:08 (9 jaar ago)

  Ik heb ze ook getest en behalve de niet heel goede dekking bij de Mint Cream & Nude (blijven nogal transparant) zijn ze verder eigenlijk best oké!

  Beantwoorden
 8. Leontine
  4 mei 2011 at 19:34 (9 jaar ago)

  Ik heb ook een aantal lakjes van ELF, waaronder de mint. Ik vind ze ook wel fijn, zeker in vergelijking met de prijs.

  Beantwoorden
 9. fre
  4 mei 2011 at 21:59 (9 jaar ago)

  Leuke nagellakjes ook de prijs!

  Beantwoorden
 10. Evelien
  7 mei 2011 at 15:28 (9 jaar ago)

  Die 2e kleur heb ik ook, vind ze erg fijn, vooral voor dat geld!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *