M.A.C Collectie Après Chic

Sinds vorige week zaterdag (5 januari 2013) ligt er een hele mooie limited collectie van M.A.C in de schappen, namelijk ‘Après Chic’. Een prachtige collectie die bestaat uit producten met warme rijke kleuren die uiteraard perfect passen bij deze winter. Twee weken terug alweer ontving ik twee M.A.C producten uit deze collectie en vandaag laat ik ze aan jullie zien, met natuurlijk de bijbehorende swatches…

Ik ontving een M.A.C Cremesheen Lipstick in de kleur ‘Après Chic’ en een M.A.C Pro Longwear Eyeliner in de kleur ‘Night Trail’. In deze collectie zitten ook nog Mineralize Eye Shadows, Mineralize blushes, Mineralize Skin Finishes, Nail Lacquer, Zoom Waterfast Lash en Mineralized Tinted Lip Balm. Een hele diverse collectie met veel producten op minerale basis…

De verpakking van de M.A.C lipsticks blijven leuk en zijn natuurlijk super herkenbaar…

Dit is een M.A.C Cremesheen lipstick en deze heeft een niet heel dekkende finish en is romig en vrij glanzend. De lipsticks van M.A.C vind ik trouwens altijd heerlijk ruiken, lekker naar vanille. Doordat deze lipstick zo romig is glijdt die gemakkelijk over mijn lippen en voelt meteen prettig aan. Wat mij wel opvalt is dat deze lipstick niet heel lang blijft zitten, dit komt vooral door de creamy structuur. Verder vind ik het een prettige lipstick, vooral omdat die goed verzorgend is en fijn aanvoelt.

De kleur ‘Après Chic’ is een rode kleur met een beetje een oranje/bruine ondertoon. Een kleur die ik niet snel zelf zou uitkiezen maar die mij wel heeft verbaasd!

De kleur ‘Après Chic’ op mijn lippen en zoals je kunt zien dekt de lipstick eigenlijk heel goed en geeft die een subtiel glansje aan mijn lippen…

Nog even een full face foto met ‘Après Chic’ op mijn lippen. Een mooie warme kleur die mijn huid wel een beetje bleekjes maakt maar die ik ondanks dat toch wel goed vindt staan.

De M.A.C Après Chic Cremesheen Lipstick kost €18,-

Ik heb super veel oogpotloden in mijn stash van verschillende merken maar eentje van M.A.C had ik nog niet. Dit is de M.A.C Pro Longwear Eyeliner in de kleur ‘Night Trail’. Een zwarte kleur met een subtiele blauwe metallic glans…

Wat ik heel belangrijk vind aan een oogpotlood is dat deze zacht moet zijn, waardoor ik het potlood makkelijk aan kan brengen en goed kan ‘smudgen’. Gelukkig voldoet de M.A.C Pro Longwear Eyeliner hier aan en glijdt die over mijn oogleden. Ook is deze potlood super geschikt om in je waterlijn aan te brengen, niet alleen vanwege de ‘zachtheid’ maar ook omdat het potlood waterproof is. Ik heb swatches gemaakt met het oogpotlood en ik kreeg deze pas na heel hard boenen met water en zeep van mijn arm. Een regenbui overleefd dit potlood zeker weten!

Hierboven zie je de swatches, en zo op het eerste gezicht ziet de kleur er ‘gewoon’ zwart uit maar als je heel goed kijkt (onderste lijn) zie je een blauwe gloed. In het echt is de kleur nog wel wat blauwer en dit geeft een super leuk effect aan je ooglook. Ik ben super verrast door de ‘M.A.C Pro Longwear Eyeliner’ en ik zou graag nog wat meer kleuren in mijn stash willen hebben.

De M.A.C Pro Longwear Eyeliner kost €20,-

De M.A.C Après Chic collectie is te koop bij alle M.A.C verkooppunten. Gezien de collectie al een week in de winkels ligt weet ik niet of ze alles nog hebben, ik zag in ieder geval o.a. bij de Bijenkorf (webshop) nog wel producten uit de Après Chic collectie.

Wat vind jij van deze collectie en heb jij producten gezien die je graag zou willen hebben?

 

112 Comments on M.A.C Collectie Après Chic

 1. Lies
  11 januari 2013 at 15:02 (10 jaar ago)

  Hele mooie producten! Het kleurtje van de lipstick vind ik echt geweldig en ik vind hem je ook heel mooi staan.

 2. Martina
  11 januari 2013 at 15:10 (10 jaar ago)

  Mooi! Die kleur kun je goed hebben!

 3. Ilja
  11 januari 2013 at 15:26 (10 jaar ago)

  Die kleur lipstick staat je erg mooi, ik heb zelf Winter Persuit uit de collectie ♥

 4. Chantal
  11 januari 2013 at 16:06 (10 jaar ago)

  Wauw, die lipstick heeft een prachtige kleur, zeg!

 5. Charile
  11 januari 2013 at 16:06 (10 jaar ago)

  Heel mooi!

 6. Tedje
  11 januari 2013 at 16:19 (10 jaar ago)

  De lipstick vind ik echt mooi!

 7. Moniek
  11 januari 2013 at 16:20 (10 jaar ago)

  Ik vind de lipstick erg mooi!

 8. Marieke
  11 januari 2013 at 16:49 (10 jaar ago)

  Aah de lipstick is zo mooi! Ik wou m heel graag hebben maar hij was al uitverkocht… 🙁 Ach, traagheid bespaart ook geld.

 9. Sara
  11 januari 2013 at 17:31 (10 jaar ago)

  Wauw, die lipstick staat je erg goed!

 10. Ingeborg
  11 januari 2013 at 17:41 (10 jaar ago)

  Hele mooie kleur lipstick!

 11. Danielle
  11 januari 2013 at 18:03 (10 jaar ago)

  Leuke producten!

 12. Axelle
  11 januari 2013 at 18:22 (10 jaar ago)

  ziet er goed uit ! xoxo

 13. Ashleey
  11 januari 2013 at 18:27 (10 jaar ago)

  WAUW die lipstick is prachtig!!

 14. Vera
  11 januari 2013 at 19:01 (10 jaar ago)

  Erg mooie producten!

 15. Angelique
  11 januari 2013 at 21:56 (10 jaar ago)

  de eyeliner spreekt me niet zo aan maar de lipstick daar in tegen is echt prachtig! Staat jou ook heel mooi!

 16. Jana
  11 januari 2013 at 21:59 (10 jaar ago)

  Mooi die lipstick 🙂 x

 17. Aurelie
  12 januari 2013 at 12:48 (10 jaar ago)

  Die lipstick staat je echt heel goed!

 18. Myrthe
  12 januari 2013 at 15:01 (10 jaar ago)

  Mooie producten, vooral de lipstick vind ik prachtig!