M.A.C Collectie Après Chic

Sinds vorige week zaterdag (5 januari 2013) ligt er een hele mooie limited collectie van M.A.C in de schappen, namelijk ‘Après Chic’. Een prachtige collectie die bestaat uit producten met warme rijke kleuren die uiteraard perfect passen bij deze winter. Twee weken terug alweer ontving ik twee M.A.C producten uit deze collectie en vandaag laat ik ze aan jullie zien, met natuurlijk de bijbehorende swatches…

Ik ontving een M.A.C Cremesheen Lipstick in de kleur ‘Après Chic’ en een M.A.C Pro Longwear Eyeliner in de kleur ‘Night Trail’. In deze collectie zitten ook nog Mineralize Eye Shadows, Mineralize blushes, Mineralize Skin Finishes, Nail Lacquer, Zoom Waterfast Lash en Mineralized Tinted Lip Balm. Een hele diverse collectie met veel producten op minerale basis…

De verpakking van de M.A.C lipsticks blijven leuk en zijn natuurlijk super herkenbaar…

Dit is een M.A.C Cremesheen lipstick en deze heeft een niet heel dekkende finish en is romig en vrij glanzend. De lipsticks van M.A.C vind ik trouwens altijd heerlijk ruiken, lekker naar vanille. Doordat deze lipstick zo romig is glijdt die gemakkelijk over mijn lippen en voelt meteen prettig aan. Wat mij wel opvalt is dat deze lipstick niet heel lang blijft zitten, dit komt vooral door de creamy structuur. Verder vind ik het een prettige lipstick, vooral omdat die goed verzorgend is en fijn aanvoelt.

De kleur ‘Après Chic’ is een rode kleur met een beetje een oranje/bruine ondertoon. Een kleur die ik niet snel zelf zou uitkiezen maar die mij wel heeft verbaasd!

De kleur ‘Après Chic’ op mijn lippen en zoals je kunt zien dekt de lipstick eigenlijk heel goed en geeft die een subtiel glansje aan mijn lippen…

Nog even een full face foto met ‘Après Chic’ op mijn lippen. Een mooie warme kleur die mijn huid wel een beetje bleekjes maakt maar die ik ondanks dat toch wel goed vindt staan.

De M.A.C Après Chic Cremesheen Lipstick kost €18,-

Ik heb super veel oogpotloden in mijn stash van verschillende merken maar eentje van M.A.C had ik nog niet. Dit is de M.A.C Pro Longwear Eyeliner in de kleur ‘Night Trail’. Een zwarte kleur met een subtiele blauwe metallic glans…

Wat ik heel belangrijk vind aan een oogpotlood is dat deze zacht moet zijn, waardoor ik het potlood makkelijk aan kan brengen en goed kan ‘smudgen’. Gelukkig voldoet de M.A.C Pro Longwear Eyeliner hier aan en glijdt die over mijn oogleden. Ook is deze potlood super geschikt om in je waterlijn aan te brengen, niet alleen vanwege de ‘zachtheid’ maar ook omdat het potlood waterproof is. Ik heb swatches gemaakt met het oogpotlood en ik kreeg deze pas na heel hard boenen met water en zeep van mijn arm. Een regenbui overleefd dit potlood zeker weten!

Hierboven zie je de swatches, en zo op het eerste gezicht ziet de kleur er ‘gewoon’ zwart uit maar als je heel goed kijkt (onderste lijn) zie je een blauwe gloed. In het echt is de kleur nog wel wat blauwer en dit geeft een super leuk effect aan je ooglook. Ik ben super verrast door de ‘M.A.C Pro Longwear Eyeliner’ en ik zou graag nog wat meer kleuren in mijn stash willen hebben.

De M.A.C Pro Longwear Eyeliner kost €20,-

De M.A.C Après Chic collectie is te koop bij alle M.A.C verkooppunten. Gezien de collectie al een week in de winkels ligt weet ik niet of ze alles nog hebben, ik zag in ieder geval o.a. bij de Bijenkorf (webshop) nog wel producten uit de Après Chic collectie.

Wat vind jij van deze collectie en heb jij producten gezien die je graag zou willen hebben?